Jump to content

Destroyer23

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Destroyer23

  1. @buzzi А каква комбинация да направя , че да не свирят?
  2. Здравейте, колеги Може ли някой да ми препоръча хубави марка дискове и накладки , който няма да скърцат или да се изкривят за 2 седмици , понеже имам спешна нужда да ги сменя в близките дни. Колата е ауди а6 4ф - БМК .
  3. Благодаря , но няма как да изчакам докато пристигнат.Отвчера при натискане на спирачката отзад се чува силно стържене, сякаш е изкривен диска и не искам да я карам така , а ми се налага и искам да ги сменя възможно най - скоро.Дали можеш да ми препоръчаш марка дискове / накладки , които няма да скърцат , понеже чух , че често на 4ф скърцали при спиране. Благодаря!
  4. Мисля , че са 302мм, ако не се лъжа
  5. Здравейте , колеги! Какви дискове и накладки ще ми препоръчате за задната ос на ауди А6 4F BMK 2005г? Нека цената им да е в порядъка на разумното ,тъй като не съм състезател.
  6. Някой слагал ли си е допълнително камера за задно виждане, понеже имам няколко въпроса?
  7. Аз не чувам нищо нередно.. Нека колегите да кажат
  8. Колеги , някой може ли да ми каже добър сервиз за ходова част?
  9. Здравейте, колеги , от радиото понякога се чува леко пръщене , aко мога така да кажа, сякаш не е чист звука. На някои дадени станции пръщи повече, на други по - малко , понякога даже и не пръщи. Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем? Имам още един въпрос относно парното, през средните отвори над ММI не духа топло , а само през страничните. Нормално ли е това?
  10. Колеги , дали знаете случайно къде може да се направи такъв ретрофит?
  11. Колеги , дали някои от вас знае как да си изкарам дигитален километраж като на снимката ? Audi A6 - 3.0 tdi
  12. Здравейте, бих искал да ви помоля за помощ при закупуването на Ауди А6 , като бюджета ми е около 12-13к. Колата ми харесва изключително много, но се двоумя между 2.7tdi tи 3.0tdi двигател ? Върху какво трябва да наблегна , когато разглеждам самото Ауди ? И Ауди а6 със всички екстри може ли да се намери за тези пари ? Аз съм се спрял на няколко обяви , но бих се радвал да получа и няколко съвета, тъй като все още съм млад шофьор Мерси ,предварително.
×
×
  • Create New...