Jump to content

loshia.1993

Members
  • Мнения

    123
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3 1.9 ASZ

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

loshia.1993's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не препоръчвам АТЕ нито за накладки нито за дискове,много им падна качеството.Бях сложил предни дискове АТЕ с накладки АТЕ за 20 000км нормално каране накладките свършиха а дисковете бяха криви,тва ми е опита с АТЕ.
  2. Аз сложих Zimmermann със накладки Ferodo и си реших проблемите.Накладките обаче са доста твърди и на моменти свирят но не е нещо нетърпимо.
  3. При стокова кола може и да се усети загуба на мощност,но ако е с чип както съм аз почти не се усеща,единственото което беше по различно че е по шумна и почна да пуши една идея повече в ниските обороти.
  4. Проблема със вала идва от кубилиците които натискат дюзите.Отсрани имат едни тапи на маслената магистрала които имат навика да падат.След като паднат пада и налягането на маслото и вала има лошо смазване от което и се износва.
  5. Аз също ги платих скъпо,и то щото са АТЕ марка със име,и след 10 000км са за коша.
  6. Zimmermann TRW Нямал съм допир до такива,но имам приятели които ги ползват и са доволни.Единия даже кара на писта с Zimerman и няма проблем.
  7. Ате повече никога.За 10к км са за коша.Текстар или Брембо
  8. loshia.1993

    Твърда возия

    Така изглежда от снимката иначе е перфектен.За по мека возия какво ще препоръчате като марка?
  9. loshia.1993

    Твърда возия

    Смених ударните тампони и чашките които държат амортисьорите и никаква разлика същата каруца си е. Явно ще си карам така докато не дойде време за нови амортисьори.
  10. loshia.1993

    Твърда возия

    Ударните ще сменям.И така и така ще свалям и макферсоните мисля и тях направо,въпреки че са на година и половина и не са излезнали нагоре,а не съм от най примерните шофьори,и не ми се разглобява пак след някой друг месец или година.
  11. loshia.1993

    Твърда возия

    Всичко по предницата е Lemforder фен съм тая марка с изключение на амортисьорите.Ударните не ги смених понеже моите ми се сториха хубави но явно не са.Като сваля макферсоните трябва ли и тях да сменям или да ги оставя?
  12. loshia.1993

    Твърда возия

    Тампона на макферсона или ударния който стои в прахоуловителя.Този на макферсона го смених със амортисьорите,сложих Лемфордер.Какви сложи ти? С оригиналните пак беше така твърда возията.Сега мисля и отзад да ги сменям понеже и там са оригиналните какво ще препоръчате?И дали да са маслени или газови.
  13. loshia.1993

    Твърда возия

    Преди да сложа билщайна бяха оригиналните.С лепенките на Ауди и Фолксваген,и пак беше същата возията.Това са амортисьорите дано не излезе като реклама. https://www.autopower.bg/амортисьор-bilstein-22-045744-is8130696.html#desc
  14. loshia.1993

    Твърда возия

    Нищо общо с другата ми а3-ка.В няколко 110-ки съм се возил и всичките возят много по приятно (поносимо) за разлика от моята.Аз също съм с 16 ки 205/55.Отвратително вози немога да разбера от какво.Отделно и дето всичко дрънчи и чука а цялата предница е нова.Другата разлика дето виждам е че повечето са били четириврати а моята е двуврата.
  15. loshia.1993

    Твърда возия

    От заглавието се разбира че имам много твърда возия.Всичко по-предницата е ново включително и амортисьорите които са BILSTEIN.Най малката неравност се усеща и всичко дрънчи в купето имам чувството че нещо ще се разглоби.Втулките на носачите са си нормалните не са плътни от ТТ.Преди тази а3-ка имах друга 110к.с която возеше като лодка,амортисьорите по каталог ги дават едни и същи,единствената разлика която има е че 110-ката беше една идея по ниска.Възможно ли от пружините да идва твърдата возия? Някой ако може да каже тия пружини дали са за тая кола изобщо?
×
×
  • Create New...