Jump to content

dotchev

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dotchev

  1. Явно не. Имах на предвид основната тръба за въздуха.
  2. Забравих няма връзка с компютъра и няма датчик който да го следи. Не сам лепил такива, но не вярвам да е проблем температурите там не са супер високи
  3. Ако правилно съм те разбрал... Има функция само при работа на студено. идеята е да се подава по-топъл въздух на двигателя. Въпросната клапа е с термо пластина и над определена температура на входящия въздух отваря и вкарва директно външен въздух. Скъсаната тръба може да ти затрудни работата на мотора при студено време.
  4. Ако наистина ти трябва въздухомера, втора употреба не е препоръчителна. Тези части обаче се рециклират. Цените им са по-сносни и имат гаранция. Провери за такива в Аутотехника или при Бош но имай предвид че ще трябва да дадеш старата. Монтирай я в сервиз подъджащ гаранцията и ще си ОК.
  5. ОК. просто малко се нервирах. Причината изобщо да се логна е че познавам повечето от тези хора лично и съм убеден във възможностите им. Ако не сте доволни просто потърсете собственика, той не би допуснал някой служител да постави под съмнение имиджа на фирмата.
  6. Препоръчително е, дори най добре пълен, защото ако караш само на газ от въздуха се получава конденз и се утаява вода на дъното. За това в началото на зимата можеш да се изненадаш че помпата не работи.
  7. Наличието на шум е признак че нещо не е на ред. Като се скапе тотално изобщо няма да работи. Това става изведнаж или постепенно като намалява налягането и дебита. Във втория случай ще имаш проблеми с мощността и цялата работа на впръскващата система, въпреки че помпата може и да работи. Моя съвет е да я караш докато може. Смени я само ако имаш проблем със системата. Тя може да си шуми и пак да работи. Естествено имай на предвид че може да те зареже когато и скимне. Цената в зависимост от модела е от 200 нагоре. Искай си гаранция и гледай да има добра сервизна мрежа, която да я поддържа.
  8. Абе хора гледам един много активен човек Методи. По всички теми е компетентен, а не знае елементарни неща като стробоскоп например, но дава мнения за сервизи и сложни електрически компоненти при това с генерални изказвания. Методи явно не знаеш какво говориш. Споменаваш помпи все едно са краставици, ругаеш едни от най-добрите специалисти в диагностиката в София. Прегледах и сайта ти. Явно те гони грандомания нито една снимка не отговаря на слънчевият ти автомобил с модерния блинк код (за тебе явно е последен писък на модата, но не се залъгвай, на практика имаш една остаряла бричка). На него каква диагностика искаш, закачи му пробната лампа и чети, нали имаш таблицата с кодовете на грешките. Такъв специалист като тебе не може да не се справи и сам.
×
×
  • Create New...