Jump to content

AudiSline

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AudiSline

  1. AudiSline

    Питане за акумулатор

    Да, просто трябва да изкараш самата опция от скритото меню. Казва се battery level. Има видеа в youtube как се прави. Поне при мен така се получи, както и при един друг колега.
  2. Благодаря на всички за изразените мнения. За момента ще съм пас по тези обяви. Доколкото разбирам, покупката на такова Ауди от Германия, също е добра опция. Разбира се, че ще се по-скъпи, но предполагам и описанията ще са по-реални и самите коли по-надеждни? Някой от вас да е взимал кола оттам и ако може да сподели мнение или как, като цяло, се случват нещата? Предварително благодаря!
  3. Благодаря за мнението, колега. И на мен 1-вата ми се вижда по-евтина, пък с доста повече екстри и тн. То бюджетът се променя, стига да попадна на нещо хубаво. Проблемът е, че няма много такива обяви, като цяло, камо ли от частни лица с история
  4. Здравейте, колеги. Обмислям да сменя колата (в момента карам А4 2.0 TFSI аvant B8) и съм се насочил към А6 3.0 TFSI след 2012-та година. Бих искал, по възможност, да искажете мнение по следните 2 коли/обяви и, евентуално, ако може и по принцип за какво трябва да се внимава при първоначален оглед/какво бие на очи най-много да е преправяно и тн и тн. Колата ще се кара на обстоен преглед, стига да я харесам, пък А4-ката ще отиде за жената или ще я пускам за продажба. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11599915166371026&slink=gyypef https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11594018938108504&slink=gyypef Предварително благодаря!
  5. Чак сега виждам, че е имало и 1 по-малка. Тя си е там, слеващата (по-горе) е липсващата при мен, която се прикрепя с по-следващата
  6. Колеги, прикачвам снимка на кората, която взех (не е същата, но поне като форма да кажете дали е тя). Иначе, ако не е тя, ще ми я заменят. И, ако може да ми покажете как трябва да изглежда, ако не е тази. Става въпрос за първата кора отдолу, точно след бронята реално. Благодаря
  7. Благодаря за отзивите. Взех я кората, но не от Порше, тъй като там обявиха цена от 356 лева. Намерих не-оригинална за моя модел, за под 70 лева.
  8. Благодаря, колега! А дали можеш да ми пратиш как точно трябва да изглежда тази кора, тъй като в интернет намирам няколко различаващи се вида?
  9. Колеги, трябва ми малко насока коя е точно кората под самия двигател - първата откъм бронята, за да мога да я поръчам? Някъде съм я изгубил по пътя. Колата е Б8 Авант 2009г, бензин. ако има значение. Благодаря предварително!
  10. Това, като гледам, е 'основен' ремонт при Жоровците...което ще рече, че нищо не е правено по колата. Или си си дал просто парите на вятъра, или пак си ги дал + че си се разделил с някои оригинални части по колата.
  11. Огледалце с подгрев. Мисля, беше 5 градуса и под.
  12. Общо взето при мен е както е казал колегата. На средната опция, се подгряват автоматично, без да се налага да настройвам нищо.
  13. По препоръка отидох, от един познат, който бил сменял там масло и филтри (преди време - може би, когато Жоро още е бил там) и тогава, останал доволен. Не държна на най-ниска цена, а на качествен ремонт и НЕ-откраднати оригинални части от собствената ми кола.
  14. Здравейте, колеги и Честита Нова Година. Горещо препоръчвам на всички вас (някои най-вероятно си знаят вече) да НЕ ходите по каквато и да било причина в т.н. сервиз на Жоро Аудито или както там му казват. (Ваген Сервиз) в София, ул. Евлия Челеби. Ходенето дотам ми струваще скромните 3 хил.лв за 'основен' ремонт на двигател. Какво се оказва, обаче. (което дотук съм хванал): - Сменили са ми всичките 4 дюзи с такива за 1.8 Голф TSI (моята кола е 2.0 TFSI) - лесно се разбира по № на частта - Уж сменени вериги и какви ли не оплътнения - няма такова нещо - Отварян мотор - какво е правено ме е страх да си помисля, дори. Нехерметизиран добре със сместта, след това. - за стари части - забрави, там всички части идват от стоящите по паркинга тотализирани коли, а новите от колите на клиентите биват 'сменяни'. Това са малка част от нещата, дори не искам да говоря за различни малки елементи, които в момента липсват от колата. В този 'сервиз' е като разпасан двор, в който обикалят 10тина 'майстори' и в който има тотализирани коли, които изкупуват за стари частти, които в последствие слагат като 'нови' такива на клиентските коли. Така че, колеги - стойте далеч оттам.
  15. Пробвай с вентилация за картерните газове. Оттам може да засмуква - отгоре на главата.
  16. Може ли линк, колега? Мерси!
  17. Откъде се закупува и каква точно марка трябва да гледам, ако се окаже това проблемът? Благодаря! ЕДИТ - виждам, че варират от 400, чак до 1900 лв за комплект.
  18. До колкото виждам, това ще рече, че проблемите са главно от съединителят. Някак си, ми се ще да си мисля, че не винаги е най-лошото и скъпото и тн. Но, мерси, колега.
  19. Здравейте, колеги. Имам питане относно скоростна кутия А4 Б8 Авант, Куатро 2009 година, бензин 2.0 TFSI, автомат., скоростна кутия С-троник. Скоростите се сменят супер плавно и безпроблемно, от 1-ва до 7-ма скорост и обратно. Единствените проблеми, които усещам, са при потегляне и при даване на задна предавка. Има едно такова 'тресене' и колата или не тръгва веднага в съответната посока, или рязко потегля с това 'тресене', изведнъж. Какъв може да е проблемът, защото като 'грешки' не излиза нищо на диагностиката и тн? И, освен, съединител, какво друго може да се окаже? Тампони на кутията? Предварително благодаря!
  20. Много благодаря, колега.
  21. Мерси, колеги! Ще проверя и това. Не че преди на самата кола, но просто звукът е доста дразнещ, особено на отворен прозорец. Ще ви кажа дали е било това.
  22. Не е като горното, а просто като шум/звук от велосипед, когато педалите не се въртят, а са на празен ход. Днес ще проверя проблема и ще видим какво ще излезне. Благодаря ви много!
  23. Благодаря, колега. Малката верига е сменена наскоро, защото не е била плътна и тн. Голямата не е имала проблеми. Ще трябва да отида да я погледна тази седмица, че др. седмица заминавам за Гърция.
  24. Сега чувам, че и на 'P' го издава същия звук. Подавам газ, отпускам и почва пак този звук. Много досадно.
×
×
  • Create New...