Jump to content

Slay

Members
  • Мнения

    260
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Slay

  • Рожден ден 29.08.1976

Друго

  • Kaра
    BMW E60 LCI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Добрич

Slay's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За Б6 мисля че по-добрия вариант е с 1.9 ТДИ мотор,131 к.с.Доста добра динамика съчетана с нисък разход на гориво.Не забравай,че има възможност за оптимизация с ремап,тогава нещата стават съвсем други.Казвам го от опит( 6 годишен ).
  2. Цитиране на предходен пост! Колега каква нафта, ,какво масло,к'ви пет лева.Аз карах 6г. такъв автомобил и мога да ти кажа че е железен.Доволно върви и гори смешно малко.Все още съжелявам че го продадох.Ако си намериш читава Б6-ца със 6 степенна кутия , 131 к.с. смело и се мятай,ще бъдеш доволен от автомобила.Успех с покупката.
  3. София-Ландсберг средна скорост по борд 124 км/чТрима възрастни и пълен багажник.На автобаните 180-190.Колата е с чип.Винаги съм се учудвал как може така да върви а да гори толкова малко.
  4. Аз имах Б6 , но с 131 к.с. мотор.Не автобаните в Германия под 160 не съм я свалял и ми е давала разход 6.2.За мен едни от най-икономичните мотори са на ВАГ групата. Към автора на темата,колега провери си термостата,почисти си дебитомера,ЕГР клапана,въздушния филтър.Разхода който споменаваш наистина е висок.
  5. Вече не е моя,но си остава голямата ми любов.:wub:/>
  6. Slay

    Полиране на хром???

    И аз съм ползвал пастата на Сонакс.Много добре се получава.
  7. И аз имах такава,но я продадох преди два месеца.Моята също беше втора употреба, но я купих като беше на три години.Карах я 6 години и бях много доволен ( все още ме гложди че я продадох). При огледа мога да те посъветвам да погледнеш около турбото( за наличие на омасляване);погледни ЕГР клапана;огледай и тръбите които влизат в интеркулера,дали има масло на връзките.Погледни двата тампона от долния носач към шасито;не е лошо да замериш и стойностите на дюзите;погледни и връзката между двигателя и скоростната кутия за наличие на омасляване. Успех с избора на автомобил.Уверявам те че ако намериш читава Б6-ца ще имаш много щастливи моменти.Късмет колега.:zustimm:/>
  8. 1.9 TDI 6 степенна кутия, 131 к.с.:zustimm:/>/>
  9. И джантите са продадени.Темата е за триене.
  10. Така стоят джантите на Б7 http://www.mobile.bg/11354526692863576
  11. Колега провери си центровката на ангренажния ремък.
×
×
  • Create New...