Jump to content

Dani_84

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dani_84

  1. Здрав мотор, но дори при обслужване двигателя се вади от коша. И игла няма къде да падне в двигателните отсек.
  2. Здравейте колеги, от скоро имам проблем с перките, пускат се почти веднага след като запаля двигателя. Колата е Ауди А3 8р1 2.0 тди. Няма грешки, датчиците за температура показват коректни стойности. Това го прави докато мотора е студен, покачи ли градусите до около 70, перките изключват. При загрял мотор перките си работят коректно. Някой имал ли е подобен проблем?
  3. Благодарение на колегата @bsdnikolov проблема с алармата за течността на чистачки вече е отстранена.
  4. Здрасти казвам се Данчо, одеве писах някъде в профила ти но съм нов и незная какво е станало

    1. bsdnikolov

      bsdnikolov

      Писах ти лично съобщение ;)

  5. Колега ще се възползвам от предложението
  6. Здравей колега, подвел съм те, нямам на лоста за чистачките функция за управление на борда, имам и голф и на него имам тази функция и от там се обърках. Ще се наложи да сменя лоста за чистачките на аудито с такъв дето ти каза. Искам да попитам въпреки че ще сменя лостчето, ще се наложи ли и да се сложи маса на буксата ? Сори за глупавите въпроси, но при нас "майсторите" са от типа щом влезеш с дизел на ваг в сервиза им, и още от вратата ти казват че са ти прецакани дюзите и помпата Преди имах изгоряла свещ на първи цилиндър и прочетъх в нета че се намират под капака на клапаните, така че реших да я закарам за да я смени "майстор". Като го видях че свети и ги търси отвън чудейки се къде са ги сложили, направо си я взех от сервиза и сам си я смених.
  7. Не е автоматик, но и не е удряна мой съсед си я купи чисто нова за пенсионирането, след време се разболя фатално и ми я продаде на 117 хил. в момента е на 119 хил. и малко. А иначе няма букса за датчик, гледах и инсталацията има само една с две крачета.
  8. Ок ясно, мерси колега. А какви са причините да се появи тази аларма за течността на чистачките?
  9. Здравей колега, не съм много наясно с това лостче, но мисля че моето е с управление на борда ( на лостчето има бутон reset и още някакъв бутон ). Не съм в момента при колата, довечера ще снимам лостчето и ще го покажа. А иначе това с масата на пинчето го гледах в една тема и е описано доста подробно има и снимки, но ми се струва краен вариант. Предпочитам ако има възможност софтуерно да я премахна тази аларма.
  10. Здравейте колеги, от скоро имам ауди а3 8р 2.0 тди 2004 г., но на дисплея постоянно ми свети че нямам течност за чистачки, на казанчето нямам датчик за нивото. Има ли начин през vcds да се прекодира за да не го показва на дисплея?
×
×
  • Create New...