Jump to content

D. Antonov

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    България, за съжаление

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

D. Antonov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Какъв точно ти е проблема... какво прави/не прави багажника? Ако при отваряне тръгва леко да се повдига повече от едната страна, значи това е решението 100%. Просто трябва правилно да го регулираш болта... при мен трябваше да се завие докрай, при теб е възможно да трябва да се отвие няколко оборота. Ако не става с левия, пробвай да регулираш десния болт (зад десния амортесьор на багажника). Сега, вече ако тотално не тръгва да повдига и не чуваш звука на моторчето, тогава естествено ти е изгоряло.
  2. Нещо май ‘между редовете’ 😉 Декоративната тапичка се маха за да можеш да стигнеш до болта и да го регулираш. После пак си я връщаш на място.
  3. Хайде ще черпите по бира после Моят проблем беше както на мнозина— помощ/побутване при отваряне, а при затваряне чрез бутона на багажника същия се сваля до долу обаче не захваща палчето хубаво и на практика остава отворен. Решението— ‘отвратително’ простичко: Махате тази тапичка от лявата страна на отворения багажник: след това затягате (надясно за незнаещите) болта (гаечен ключ №11): В моя случай трябваше да се затегне чак докрай/ до долу. Но при вас работа може да свършат и няколко оборота. Резултата— работещ като от фабриката багажник 😎
  4. D. Antonov

    Соларен шибидах

    Не че ми искаш мнението брат, но е пълна безмислица този панел.. аз имам фабрично и единственото което прави е да захранва и върти перката на вентилатора на HVAC на малка скорост. Въобще не си мисли че след като е стояла под яркото слънце ще се качиш и вътре ще е хлад като върти нагорещения въздух. Почти никаква разлика. Много по ефективно е обдухващи седалки... това също го имам и с две ръце потвърждавам че има ефект при стояла на слънце кола.
  5. в този документ е описано супер подробно, можеш да си го свалиш и в pdf: https://cardiagn.com/2003-a8-general-body-repairs-interior/ ако линка не те отведе директно до документа, избери: Audi —> Audi A8/S8 —> Audi A8/S8 (D3/E4) 2003-2010 Workshop Manuals + Electrical Wiring Diagrams —> General body repairs, interior
  6. тия пичаги са много про: http://www.overdrive.bg/services/paint
  7. и аз съм за D-Bross.. собственика май е бил пичага от форума тук. Без да познавам никой там, съм останал с впечатление че ти работят по автомобила все едно е техен! А и отношението е много добро. Пичаги големи. МНОГО доволен.
  8. D. Antonov

    мнение фарове

    следващия собственик ще каже ... СЪС СИГУРНОСТ ще съм я продал до тогава 😁 ....идва ерата на електричките
  9. D. Antonov

    мнение фарове

    Малко update-че..... Тоя пичага се оказа мега факира. Слага някакви custom прожектори и с крушките Osram Night Breaker Laser, резултата в моя случай е 25 пъти по ярка светлина!! снимката е на къси: а това са моите, старите прожектори: матирания изгорял рефлектор показва ясно каква е причината “D3-ките да не светят”. Човека ми казва че в момента фаровете светят по ярко и ясно очертани от тези на D4. Живот и здраве ще направя тест side by side с една D4-ка да видим за какво иде реч
  10. D. Antonov

    мнение фарове

    Не знам за кой модел говориш точно, но на D3 са 3 вида фаровете (pre-face, face и face със завиващ прожектор). Моя е face и през отвора отзад е невъзможно да извадиш прожектора. Трябва си разлепяне на поликарбоната.
  11. D. Antonov

    Фарове А8D3 4E

    казваш колега— питаме и сами си отговаряме, а? 😄 Нищо, важно е да има верни отговори на зададените въпроси
  12. D. Antonov

    Фарове А8D3 4E

    24W се оказа единия брой крушка
  13. D. Antonov

    Фарове А8D3 4E

    И аз имам един въпрос относно фаровете и понеже е нещо маловажно за да не задръствам с нова тема, пиша тук. Надявам се колегата gendo74 да няма против. Та...това е стикера на фара: Някой случайно да знае коя от всичките индикации обозначава мощността на мигачите. Т.е. интересува ме колко вата консумира едната крушка от фара?
  14. D. Antonov

    мнение фарове

    да и на мен ми каза горе долу толкова ...ами според мен си е добра цената, имайки предвид че само един брой чисто нов фар е 2200 лв този колега от форума има ли някакви ‘преди и след’ неща... да се види за какво иде реч
  15. D. Antonov

    мнение фарове

    Ще звънна за цена да го питам... ще видим дали е скъпчия обаче ако това на клипчето е истина, аз имам приятел с D4 face и неговите къси са фабричен LED, пасти да ядат обаче в сравнение с това което гледам на видеото. Всмисъл и линията на отсичане и цвета на светлината и яркостта изглеждат 10 пъти по яки. На D4 (както и на почти всички нови автомобили) е една гадна синя светлина с размита линия на отсичане.
×
×
  • Create New...