Jump to content

Nanyo

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

Последни посетители

603 профилни разглеждания

Nanyo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги от около месец започна да светва чека за налягане на маслото. Първо светна при загасен двигател преди запалване, при включване на контакт преди запалване. Днес светна и след запалване. Загасих двигателя и отново запалих грешката изчезна. Маслото е над максимума Лонг лайф на кастрол 5w30.Двигателя работи добре. Какъв може да е проблема. Колата е А6 3.0 TDI 225 коня 2006г.
  2. Nanyo

    Проблем с дюзи

    @mili 75 Благодаря.
  3. Nanyo

    Проблем с дюзи

    @mili 75 Поръчах две Бош, майстор ще ги прави. Ако ги сменям сам се притеснявам ще мога ли да ги кодира. Може ли указания за кодирането как става.
  4. Nanyo

    Проблем с дюзи

    @mili 75 Аз също това мисля, сменям ги по две без стендове и проби. @Nanyo Вчера ги гледах едната показваше -80, предполагам, че това няма да ме подведе от коя дюза да започна смяната.
  5. Nanyo

    Проблем с дюзи

    @Cikata Нови ми предлагат на 280 лева с отстъпка. За този човек четох във форума, няма негативни коментари. Каква е цената за рециклиране на една дюза.
  6. Nanyo

    Проблем с дюзи

    @Cikata @mili 75 При мен е също доста не приятно. А това рециклиране къде го направи. Гледах в ю туб рециклиране не е толкова сложно. Продават ли части за рециклиране тук в България.
  7. Nanyo

    Проблем с дюзи

    @mili 75 С диагностика не става ли. Само с стенд ли се диагностицират. @Nanyo А защо рециклирани по Бош. Трябва дюзите да са Бош или има стандартна схема за рециклиране Бош.
  8. Nanyo

    Проблем с дюзи

    Не трябва да се сменят само тези които са дефектирали. Не е добре да се сменят две или три примерно.
  9. Nanyo

    Проблем с дюзи

    Колеги имам проблем с дюзите. При запалване изкъдява за малко, след като започне да загрява започва да къди. На ниски обороти къди. Един бял дим. С диагностика може ли да се разбере коя дюза е за смяна. И по добре да се рециклират или да се закупят нови. Колата е ауди а6 3.0 дизел куатро 225 коня.
  10. Благодаря за информацията. Най-вероятно там ще е проблема.
  11. Гледах тези бушони който ги има бяха здрави. За релето не знаех ще го проверя Тази схема е отзад в багажника в дясно, там има бушони.
  12. Колеги имам проблем с нагревателя на задното стъкло на ауди а6 2006 г. 3.0 куатро. Нагревателите на страничните огледала работят но на задното стъкло не работи. Какъв може да е проблема. Бушонът?
  13. Nanyo

    Проблем с телефон

    Аудито си има микрофон говоря си без проблем, идеята ми е да ползвам слушалката около колата когато си забравя телефона случвало се е.
  14. Nanyo

    Проблем с телефон

    Сложил съм екстра сим, работи добре. Но реших да поставя нова батерия за да ползвам слушалката.
  15. Nanyo

    Проблем с телефон

    Колеги от къде може да се закупи батерия за телефона в подлакътника. Старата беше надута, а нова не мога да открия марката е моторола.
×
×
  • Create New...