Jump to content

Malkata bulka

Members
  • Мнения

    477
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    на е малко

Персонална информация

  • Пол
    Не казвам
  • Локация
    New Fuckulteto
  • Интереси
    малинькая утка-болшой гусь

Последни посетители

1590 профилни разглеждания

Malkata bulka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Най-сладкото е, че след второто отваряне на мотор духна гарнитура и дори това е нищо, щото след шлйф на блок видях, че е спукан тунела, което било масово се оказа. И сега поне съм дал вече едно тфси за да тръгне тая кочина съм принуден да слагам плоча в картера на новия блок, де ега удържи и не се рзцепи. Ама нахъсаните пилета си мислят, че като са си купили великата марка ауди са овър дъ топ... И ги очакват онли уъндерфул дейс...
  2. Вече двама станахте. Мисли ли си сте, да създадете група за взаимнопомощ. Даже може име да си сложите...първото, което ми идва на акъла: Две и пеш. Или пък: 1000 тъжни ангренажа.
  3. Не се дразни, съсредоточи се над факта, че си собственик на най-големия провал на ФВ груп. Доказано тоя мотор е конструкторско извращение...и всякакви опити за реанимиране на реномето му са предварително обречени на.подигравки. Мога да ти напиша книга специално за 2.5tdi V6, но прочитайки я няма да бъдеш щастлив, най-много да си посегнеш.
  4. Отбора на лузърите, за които притежанието на душегуб е частичката щастие в тоя живот...се почуства засегнат и нервно недоволства. Дааа, все пак нещо осмисля и вашия живот, притеснението сутрин кое ще чуете първо, тишината от умрялата ПоНпа или боботещия звук на умиращ душегуб...
  5. Е, човека каза, че след алфИте, душегуба му се вижда рай и аз силно му вярвам.
  6. Е, не веее, аз бутам тоя умреляк във всяка една тема. Толко за това да си жалък. Отпусни се ве човек, виж че те бъзикам и се ловиш на гола кука.... Ко ти кажа, че имам същия гроб и го съживявам за №-ти път... Ама колкото и да влагам в него все повече виждам провала на немския инженер. Да ти кажа само, че по времето на тоя мотор бмвЕ правят 330д, с комън-рейл и 2260, нещо което от ауди се сещат чак с 3.0тди.
  7. Ти нали не си мислиш, че имаш съвременен автомобил. Щото, ако е така е много тъжно, но е разбираемо до някъде след преживяния кошмар с Алфите.
  8. Точно, иначе си отиват катовете и ДПФ. Като се казва пълно щастие няма. Все си мисля, че го продаде.
  9. Тая тема петъчна ли е? Щото гледам един субект е решил да ни умори от смях. Разорен от алфите, събрал кинтите на родата и намерил последния отпадък за 3000лв, след като го е купил реши, че е тотално актуален. Пич спри се.... тоя мотор е тотален провал....и за производител и за собственика, непродаваем отпадък, който харчи като проститутка с фиктивен брак.
  10. Саа ако му кажа каква недвижима собственост имам.... ще онемее. Veli_907 като Райна Княгиня с 2.5тди за герб на знамето.
  11. Ти пак ли изскочи от некролозите, да опяваш покойници? Да не си завършил семинарията, специалност опело на рано споминали се инвалиди, умрели в мъка и донесли нищета на околните? Ако е така, с право твоята кола е V6 2.5tdi.
  12. А Шклодичките в коя тема ще ги коментираш... Не че нещо, ама дано поне си си купил една, та поне да има база за комуникация. Така с Непродаваемски ще имате обща тема в живота.
×
×
  • Create New...