Jump to content

Rado g

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 3.0 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Rado g's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Rado g

    Грешка MMI

    Здравейте колеги от скоро имам а6 с7 2014г. 3.0tdi 245k.Има грешка за ниско напрежение на дисплея 03367, сменил съм батерията със същите параметри като оригиналната, някой да има идеи за проблема като всичко работи добре.
  2. Милен в Коматево е твоят човек,аз правих същата процедура.
  3. Пробвах и така и смущенията остават независимо дали е на контакт или не, камера имам но е на дръжката, сложих филтър против смущения на захранването и има подобрение, но пак се чува леко жужене.
  4. Rado g

    Проблеми с 2.0 ТДИ BRE

    О пръстени на дюзите, мачкат се с времето и пропускат гориво в цилиндрите, ако затяга при въртене и пропушва бял пушек със сигурност пропускат.
  5. Да с лед съм, но го прави и с обикновените лампи, смущението го има и в двата случая и звучи като електрожен на нисък ампераж 😂. А като работи мотора има едно бръмчене за няколко секунди и след това спира.
  6. Имам ауди а4 б7 3.0тди,смених оригиналното радио с мултимедия всичко тръгна, бутоните от волана, босето работи, но имам едно смущение когато включва габарити - като бучене. Някой да е имал подобен проблем - решение на проблема.
  7. 3драсти, тел. за връзка. 

×
×
  • Create New...