Pashev94

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Pashev94

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4 B6 1.8T

Персонална информация

 • Location
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте,колеги текна ми старата рейка отвътре към кормилния прът и си взех втора ръка с сервотроник смених си я всичко точно,вързах 5 кабела към релето работи без грешка.Волана е много лек на място,като вдигна скорост се втвърдява,но когато е на място не мога да и дам пълен ляв или десен все едно спира почти удря ограничителя,но не става.Тръгна ли да се движа ако ще и с 3км/час да съм,си го удрям ограничителя на пълен ляв/десен без проблем.Вашите така ли са?
 2. Или датчик или термостат,ако не си сложил оригинален и датчика те съветвам пак оригинал.
 3. Обърни им буксите,еднакви са поне на моята и сигурно са ги разменили зад копчетата.Иначе за греенето сигурно има прекъснат реотан
 4. Здравейте,колеги след като наскоро налях доста парички в А4-та която е ръчка (много ми се кара автомат) има ли как да и се сложи автоматична кутия от Б8 3.0тди 2011 година?Мотора на моята е 1.8т дали софтуера поддържа такива кутии,гледам на голф 4-ки слагат дсг-та ,значи има някаква надежда.Карах типтроник и нещо бавна ми се вижда,а един приятел наскоро тотална една Б8-ца и автомата и беше перфектен мога да и взема всичко нищо не е пипано.
 5. Цялата предница е еднаква,само в задната броня е разликата.Поздрави!
 6. @MrLover Засега с новите гумички няма проблем,ако ги сменяте незнам какви да сложите има бая варианти ама със сигурност Виктор Рейнц не.Не съм писал още,понеже съм минал само 5 хил. км.Сложих оригинални аз.
 7. Колеги забравих да пиша сглобихме колата всичко точно,но ходих на ски минах 1000км и пак се върна проблема,при което като се върнах след почивката директно при майстора и той вика вече нали че е турбото,да ама не .Сваляме го няма омаслено ама можело да тече докато работи и го пуснахме на проверка.Върнаха ми го и казаха няма проблеми.Сваляме пак валовете извадихме този път 1 гумичка да ги видим и какво да видим гумичката износена отново при наличието на нови водачи питам майстора дали са ги сменяли показа ми уж че нямат луфт клапаните и ми поръча оригинални гумички днеска дойдоха и ги смени ще видим колко ще кара по 14 лева е едната не знам тези които са сложили каква марка са не пише,но няма как да са сложили такива понеже дадох 310лв за главата с труда(шлайф,водачи изпускателни ми сменяли и гумички нали)а излиза че само гумичките са толкова и се чудя дали са ги сменили изобщо понеже са доста по-широки от новите. Ще пиша ако се е решил проблема.
 8. @veni 76 Гледаш между акумулатора и сервото.Тези двата маркуча имат в другия им край имат едни бързи връзки и оттам скобите охлабват и тече може да ги смениш само скобите или целите наркучи не бяха скъпи.
 9. Така,колеги гумичките са пуши сутринта за 5-10 секунди и мирише яко на масло после се оправя.Свалиха вчера главата утре ще я правят,питах майстора за веригата на валовете вика като нова е няма да я бараме там колко звена взе да ми обяснява имало между валовете.Дали да не сменя обтегача и веригата?
 10. Има един Слави ако искаш ще ти дам телефон,моята я прави но имай предвид че си е скъпар.Иначе много разбира.
 11. Днес в снега ги слагах😀.Свирят доста повече трябват ви от предните врати на А4 или А5(2009-2015 номера им е: 8T0035399B )пасват директно 4 броя трябва да си намерите от две различни коли(понеже задните им са с едни кошнички и ще искат преправяне) и си ги слагате директно.За 40лв надали ще има по-добър вариант.Старите: Новите:
 12. Здравейте,колеги моята кола е с Босе музика но няма никакви високи (иначе бас и среди има яко направо ще ми паднат огледалата)дали пищялки от А4 Б8 с Bang and Olufsen ще тръгнат ако ги сменя гледам че предните са същите и са 4 ома както и мойте.Дали ако си намеря 4 ще има разлика някой правил ли е нещо подобно?
 13. Просто си ме дразни иначе ауспуха почернява отвътре забравих да кажа.Преди да стане на 220хиляди масло не съм доливал.След това постепенно почна да го пипа.Кара се с Amsoil 0w40 Signature изключвам да е от маслото понеже е доста добро и добавка на Бардал тая с фюлерина му сипвам.Карам го и с маслен филтър от Транспортер 2.5тди и с него събира малко повече масло почти 5 литра и според мен си струва понеже маслото излиза чистичко на 10000.Ии сега като е 30лв литъра на маслото идват 60 лева от смяна до смяна което са си бая затова ме е яд.
 14. @audi+ Колата я взех на 155000 от Германия и според мен беше на реални км понеже има всички тюв документи през 2 години от нова и нямаше грам забележка,вече е на 284000 по табло.Мотора свети наскоро сменяхме гарнитурата на капака на клапаните вътре е като нов няма помен и от нагар.Забравих да спомена че е bex мотора и е с ремап на 220 коня така я взех.
 15. Да мирише леко след палене на масло за 5 секунди после си мирише на бензин,като загрее обаче и поработи 10 мин на място пуши и си понамирисва,като тръгна спира и в движение пак не пуши и мирише.1.5-2 литра гори за 10000 км което си е бая.