Jump to content

Pashev94

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 1.8T

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pashev94's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,колеги вчера свалях дросела да го чистя и гледам вътре в маркуча преди него метални частици магнита ги лови от перката на турбото може ли да са гледах го видимо няма щети и луфт и не е суркало по стените.Има една тръба зад очиларката преди кулера която ми е поизгнила на външен вид.Ама няма логика тя е преди кулера той щеше да ги улови май
  2. Pashev94

    LED система за B6

    Купуваш си хубави крушки H7 и се надяваш да не ти е изгоряла лупата.В Алито има на Bullvision аз съм с такива на дългите,като преди ги ползвах и за къси,но един приятел си взе на Фарове лайф и като ги видях как светят преглътнах цената от 180лв и си взех едни такива за късите прави ден.Но аз си свалях лупата да я рециклират,понеже тея халогенни крушки изпичат покритието и почти го нямаше.
  3. Колеги в друг сервиз откачиха стабилизиращата щанга и скърцането беше от нея нови тампони и всичко е 6.Поздрави!
  4. Здравейте,колеги отскоро имам проблем на студено нещо скърца като минавам през легнали полицаи отпред.Ходих до майстора каза че са ми напукани тампоните на горните носачи смени ги скърцането изчезна но днес пак стана студено и сутринта пак скърца и сега все едно съм хвърлил 500лв на вятъра всичко друго е сменяно предното лято и са здрави (амортисьори тампоните им горе долни носачи и биалетки)нямам тропане или луфт като карам по дупки.Някакви идеи имате ли откъде може да е?Или ако някои е имал същия проблем,че аз мога да си сменям наред и само давам пари на вятъра .Поздрави! пс Като загрее колата и престои малко не скърца🤷‍♂️
  5. Такаа,вчера го свалиха и го сложиха наново отново е тишина.Долу откъм таблото е потънало повече според майсторите отколкото трябва и сега няма и помен от проблема.
  6. Здравейте,колеги днес сутринта оставих колата да и сменят предното стъкло по каско.Обадиха ми се към обяд че е готова,взех си я всичко точно и следобед излизам и има едно много гадно скърцане/припукване като минавам през неравности звъня им на майсторите и ми казаха да изчакам няколко дена понеже било студено,да изсъхне хубаво лепилото и че било нормално.Има ли нещо вярно или са се усрали нещо с монтажа и искат да ме метнат?Поздрави!
  7. Колеги след голямо четене по форумите открих от руснаците че каре Spidan 24745 пасва перфектно само трябва да си вземете и маншон защото този с карето е друг размер и си пасва аз смених двата с отстъпката са под 300лв с два машнона отделно.Поздрави!
  8. Здравейте,колеги някои ползвал ли е новата добавка за маслото на Бардал Плазма да даде мнения струва ли си или да продължа да си карам с Фюлерина.Поздрави!
  9. Отивай в D-bros аз останах много доволен смениха ми всичко гумички клапани сегменти лагери и всичките гарнитури вече над 80к км никакви проблеми гори 200-300 грама на 8хиляди км.Карам с равенол масло
  10. Здравейте,колеги от няколко дена имам проблеми с работата на колата на празен ход двигателя е 1.8т.Държи много висок вакум -0.75 на място и стига до -0.9 в обороти гледах вакумите здрави са от къде може да е проблема?
  11. Здравейте,колеги нормално ли е бензиновите инжектори да мърдат ляво дясно нагоре надолу нямат луфт само ляво дясно? Двигателя е 1.8Т.
  12. Здравейте,колеги днес ходих да пълня климатика и майстора вика да сменим капилярката така и така е източен фреона а и беше 6-7лв.Старата беше станала направо черна,новата е оранжева и видяхме че има 2-3 стружки на старата,а проблем с климатика нямам.Искаше 100 грама фреон за допълване и показа 4.5 градуса на духалката.Обаче майстора вика да сменяме компресора,според вас да го сменям ли?Или да го карам колкото изкара,макар че няма симптоми да си ходи нито вие или трака.
  13. Здравейте,колеги днес реших да сменям гумите и гледам на една от гумите ми има цепка отстрани на борда по-цялата дължина все едно с ножче е отрязана дали е за коша?Гумите са на 2 лета имат 6мм грайфер дот 21 Goodyear F1 Supersport.Kачвам снимка.
  14. Здравейте,колеги някой сменял ли е тампоните отзад нещо прихлопваше отзад и като гледам има 2-3 тампона за смяна гледам не са скъпи но сигурни и болтове ще трябват като гледам колко са ръждясали.И ако може да кажете колко ви е излязло?
×
×
  • Create New...