Jump to content

peshomastikata

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от peshomastikata

  1. Здравейте,барам firmware-а на аудито с  MMI 2G е и срещам този формат на няколко места в папките,предполагам са графичните файлове за менюто,но не намирам с коя програма/графичен редактор да ги отворя 

    Screen2.yim примерно ... идеи?

     

  2. На гърба на капачката за гориво има бележка фабрично кои са препоръчителните размери гуми и съответно джанти . Немеца го е сметнал,придържай се към тях и няма да имаш проблеми. 

    Иначе има ентусиасти,които карат и на 22цола 😁

  3. @baniole мда има и за 3G , има и видео в сайта им как да си го сложиш . Като цяло това е най-доброто,което ми е известно . В Америка съм виждал и вариант в който ти превръща MMI-а в тъчскрийн,но общо взето предлага същата функционалност.

    Ако някой знае други топ устройства нека сподели .

  4. И аз търся магазин,склад,фирма от където мога да си купя,но за жалост мисля че няма в България.. от чужбина варианти много... иначе има едни в София - ретрофити Shadow M (даже колегата следи форума) , но те предоставят цялостна услуга с монтаж , мисля че към 700лв. беше

  5. Здравейте,имам няколко въпроса относно ъпдейта на MMI-а. 

     

    Сега съм с версия ... 42.2.0 0709 и гледам че най-високата е 5570 .

     

    1) Само през дискове в чейджъра ли се ъпдейтва или може и с кабел ?

    2)От къде мога да купя въпросните дискове? Има ли ги в нета ? 

     

    Благодаря.

  6. @SPALDING ами някъв руснак си ги беше качил в Google disk и си ги дръпнах от там,доволен съм,защото успях да ги сложа на win7 64bit  на виртуална машина и реално са с доживотен лиценз с връзка с Интернет, търся сега читав VAS5054 и да видя каква е хавата.

  7. И аз това се чудя за склада,цената е и по-ниска .. отделно как да се сдобия с този Geko login ? Никакво инфо не мога да намеря в нета,освен някакви чуждестранни фирми,които предлагат достъп за един ден.. ? 

    С Odis service 6.2 и enjinering 12 съм

  8. На мен наскоро ми се случи преминавайки през една голяма локва 😁 но при мен не можеха да се изберат LIFT и DYNAMIC и иконката за окачването светеше постоянно на таблото като карам.Казах си айдее някоя въглавница замина,но на другия ден като я запалих нямаше и следа че това се е случвало 😁 Един колега ми каза , че от време на време ги прави тези номера или съм намокрил нещо и е изсъхнало,но едва ли при теб е така...? Още ли е така след няколко изминати км/запалвания?

  9. Когато го отварявам леко му помагам,но си върви нагоре сам.Когато натискам копчето за затваряне също трябва да му помогна да тръгне надолу.И накрая когато трябва да се затвори,не го прави ами се надига 3санта да кажем и пак пробва да го затвори и пак не иска 😁 Моторчето работи,не забелязвам и криви панти,кофти армортисьори или квото и да е...Единственото което ми се струва нетипично е: когато се затваря и иска да го прибере в задната дясна страна се повдига леко , нз нормално ли е ?

  10. и на мен ми я хвърля от време на време и не мога да разбера защо... на мн случаен принцип изскача и като изключа и запаля пак двигателя изчезва да кажем за следващите 500-1000км и пак случайно изскача,нямам идея и аз ... 

  11. Ами примерно 535d f10 8G 2011  313к.с. и A7 2011 3.0 8G 313к.с. до 180-200км/ч им правя почти 1 кола разстояние :D
    Наистина доста се изтрелва от място и започнахме да се чудим дали не е чипосана или така си върви по принцип ... :D 
    Затова исках някакви времена ориентировъчни за сравнение : ))

     

×
×
  • Create New...