Jump to content

cbm400

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно cbm400

  • Рожден ден 19.06.1982

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1489 профилни разглеждания

cbm400's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам 3 броя оригинални капачки за заводски алуминиеви джанти на Ауди А3. Капачките не са употревявани и са в оригиналните си опаковки, купувани са от Unitrade за резервни. Цена на всяка капачка 20 лева. Цена на 3-те 50 лева. Телефон за връзка 0898 400 513
  2. чудесно. Разберете се и ви ги пращам
  3. Здравейте, Продавам комплект 4 зимни гуми+железни джанти. Гуми - BF Goodrich 195/60 R15 88T DOT2907 Джанти - 15" 100x5. Комплекта е ползван 4 сезона (гумите ги купих зедно с нови джанти), но не повече от 20 хил. км - грайфера на гумите е напълно запазен а по джантите няма никакви поражения. Цена 200 лева.
  4. Много интересна тема. Ще я следя с интерес. И аз имам същия проблем и все още е неразрешен. Това което съм установил - зимата не го прави. Кагато е студена колата (респективно спирачките са студени) - не го прави. Проблема при мен се проявява само лятото и то след като е карана колата 40-50 минути в София т.е спирачките са загрели. Всички неща споменати от колегите (освен размяна на кабелите в компътъра) съм ги сменил и пак нищо. Странно е че и при мен е дава грешка от същото колело - предно ляво. Поздрави и дано го разрешим проблема
  5. Колега, Аз си бях купил оригинална кора от Unitrade, но ефекта от нашите хубави пътища и най-вече коловозите зимно време е че след по-малко от 1 година се разделих и с тази кора. Има няколко алтернативни варианта: метална скара - http://prospeed.bg/bg/products/4192/0 (не съм ги виждал на живо, но казват, че си струват) "after market" пластмасови кори - http://avtokori.com/types/audi.php. (Пластмасата е доста дънка и мека)
  6. А дали знаете как трябва да работи помпата за двигател AGN (1,8 20v) - дали включва още на контакт или чак като завъртя ключа?
  7. Подобно нещо - трудно първо палене - се наблюдава като падне нивото на бензина в резервоара под 1/3. Когато в пълен резервоара си пали от "половин оборот"
  8. cbm400

    ABS - летен проблем

    Ако са лагери не трябва ли да вие в завой? При мен няма такова нещо За гривните - как е проверяват дали са криви? продават ли се отделно?
  9. cbm400

    ABS - летен проблем

    Здравейте колеги, Излезе ми поредния "летен" проблем с моето Ауди А3 1997 (1997 - 1,8 20V). От време на време като загрее колата, при спиране от ниска скорост започва да ме рита педала на спирачките и започват да стържат колелата сякаш блокират. Понякога светла лампата на ABS. След това като "преспи" колата и запаля си свети лампата (т.е като е на контакт колата не угасва лампата), но като вдигна над 20 км/ч си угасва. Грешката, която дава в VAG-COM e проблем с датчика на предно ляво колело -> сменихме с чисто нов АТЕ, но подобрение нямаше никакво. Скоро не съм сменял спирачна течност и не съм правил интервенции по спирачките (накладките са доволно запазени) или колелата. Мисля си за гривните на ABS - дали може кривички гривни при загряване да се се изкривяват още повече и да се получава този ефект? Или пък от стара спирачна течност? Ако някои има идея на какво може да се дължи проблема моля да сподели.Притесняваме да не вземат да блокират колелата при по-висока скорост и да стане мазало....
  10. Колега, Интересува ме предната броня. Цена? Снимки?
  11. Здравейте колеги, От известно време ме въчи една драма с моята колица. Когато в резервоара има малко бензин - т.е под 1/3 колата върти значително повече преди да запали. Когато е пълен резервоара си пали без да се замисли. Имате ли идея каква може да е причината. Аз си мисля за бензинова помпа, ама само за експеримента да дам 150+ лева и да се окаже, че не е това... Колата е А3 1997 година, двигател 1,8 AGN. Предварително благодаря за полезните съвети и напътствия и ако може да си спестите мнения от типа "карай само с пълен резервоар"
  12. Аз лятото си поръчах от Unitade-X 4 броя. Бяха около 20-25 лежа бройката...
  13. cbm400

    Секретен ключ за А4

    на мен едни "хабавци" ми бяха прецакали болтовете и камъка "изплюваше" и съответно не можеше да се развият болтовете. Момчетата от Радиал под моста "Чавдар" с помощта на един 10 килограмов чук набиха един квадрат в секретните болтове и така ги развихме. След това съответно си купих нови секретни болтове. Процедурата е мааааалко хамалска ама от тогава минаха 2 години и не съм усетил поражения от нея
×
×
  • Create New...