Jump to content

ilian_9009

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ilian_9009

  1. Пипни си маркучите директно към радиаторчето, ако единия е по топъл от другия следователно е запушила радиаторчето на парното. Препоръчвам да се закачи на машина за почистване на радиаторчета и ще дойде парното, ако нямаш проблем със клапана под чистачките и клапите в таблото. Найстина по добрия вариант, но не рентабилен е да го смениш с ново, но ако имаш мизерии в цялата система пак ще го запуши.
  2. Добре а от къде взима информация, за да се затъмнява когато някой те заслепява отзад. Сензора на огледалото ли си е ? И възможно ли е да са си така тея ретрофити, смисъл да се е постоянно пуснато и да не реагира като натискам копчето?
  3. Закарах колата при Марият от Ретрофити ShadowM и го свърза и всичко беше перфектно около 3 седмици и огледалото изгоря. Купих второ и го монтирах лесно, понеже той си беше извел букса, но забелязвам, че и второто започва да потъмнява в горната част. Ако и то изкара още 2 седмици.... егати ретрофит-а не изглежда много рентабилен. Ясно ми е, че тези огледала имат някакъв живот и аз не ги купувам нови, но толкова бързо да стават на паяжина..... Другото което забелязвам е, че когато колата е огасена и не е на контакт огледалото си изглежда като обикновено, когато дам на контакт и посинява/затъмнява. Копчето което е на него като го натисна и гаси зеления диод, но не променя огледалото. Преди да изгори предишното бях забелязал, че и на огасен контакт беше почнало да кафенее и след няколко дни изгоря и стана на паяжина. Кажете къде да търся причината за проблема, за да не сменям всеки месец огледала.
  4. Дайте малко инфо как точно вързахте въртешното огледало. Аз съм с обикновено и сега взех електро хроматично, но се чудя от къде да си дръпна +. Някой казват от сензора за чистачките и фаровете, други казват че от там не става.... Благодаря предварително.
  5. Последно от къде да си хвана + и на кой кабел точно да го вържа, защото на огледалото има букса с 6 кабела
  6. Здравейте колеги. Закупих вътрешно автоматично хроматично огледало и искам да го заменя с моето. Аз съм с А6 C6 2008г. Може ли малко помощ, за да го подкарам. Къде и кой кабели трябва да се вържат?
  7. ilian_9009

    Въпрос за TPMS

    Нямам VCDS за да проверя, въпроса е къде мога да проверя за този модул дали го имам?
  8. ilian_9009

    Въпрос за TPMS

    Здравейте колеги, след като го имам това меню, дали ако сложа сензорите за налягане на гумите ще ми изкарва налягането в гумите или трябва и друго нещо да се направи?
  9. В София я закарах във Вирадо, защото исках да си оправя едни други елементи и ми ги смениха, ринга и емблемата за 10лв.
  10. Ние говорим за масло за раздатка, а не за добавка. "Майстори с шишета" бол на пазара, ама не съм чул за добавка, която да замества смяната на масло.
  11. Ето я цената на която го взех от интеркарс.
  12. Аз имам литър, цената му в момента е 292.69лв. някой ако търси мога да му го продам на 200лв.
  13. Здравейте, искам да си сменя ринга и емблемата на еърбега. Купих си ги, но в последствие разбрах, че били не само 1 вид. Моя волан е трилъчев и исках да ви попитам дали бега е захванат с нитове за пластмасовия капак и дали този ринг и емблемата ще станат. Ринга е с елипсовидни крачета. Някой сблъсквал ли се е ? Благодаря предварително!
  14. @mitko_banditko при мен е същата работа, не е постоянно.имам чувството, че като свири над 30мин. горе долу и след това почва. Но мембраната на говорителя като я натискам и се чува как дращи, следователно намотката си е отишла....
  15. @zdrash дай някви кординати на тея на Сливница дето са
  16. Здравейте колеги, от известно време започна да ми пращи една от колонките в шофьорската врата. Става въпрос за средата и реших, че по добрия вариант е да я дам на някой да ми е пренавие (не става въпрос за босе). Предложете някой читав майстор, който ремонтира говорители, става въпрос за София, благодаря предварително.
  17. Само аз я карам, но за всеки случей да си имам още един, че съм малко затра и.... Да явно ще си направя обикновен ключ накрая, въпреки че ми обявяват някви нереални цени 160 -180 и понеже видях, че продават доста оригинални ключове и реших да питам дали е възможно само да му се нареже друго перо и да се обучи, но ... Шанс. Благодаря се пак, ще обиколя ключарите или ако може да препоръчате.
  18. Здравейте колеги, купих колата с един ключ и искам да си направя още един. Колата е с keyless entry и keyless go, въпроса ми е, ако искам да си намеря стар ключ на който да се нареже ново перо и да се обучи, кои код да гледам на ключа да съвпада с моя ?До колкото разбрах моя е с чип 8Е и е 868Mhz.
  19. Колеги как мога да пусна нагревателите на задните странични прозорци на А6 Ц6 комби ?
  20. @OvivO от както е със фолио на фаровете я бях мил 3,4 пъти но до сега не ми се беше потил така фара. От последното миене до сега освен че се мъчих да слагам лед крушка на габарита и съм отварял капачето отзад, друго не е пипано. Но лед крушките мигаха и си върнах старите, затворих го и това беше.
  21. @zdrash Много ги бих със струята, исках да измия мухите. @OvivO Преди месец ги полирах и им налепих прозрачно фолио, за да ги предпазя напред във времето. Гледах за следи от камъчета, но нямаше...
  22. Не са отваряни, но понеже аз си я мия сам и днес ми направи впечатление, че единия се изпоти, а преди нямаше проблеми. Оставих капачката отзад отворена за около 2ч. и конденза почти изчезна.
  23. Колеги след като си измих днес колата на автомивка на самообслужване, ми направи впечатление след час, че левия фар се беше запотил отвътре. На какво може да се дължи, след като до сега не е имало проблеми и капачето отзад си е поставена както трябва. Интересува ме как да премахна конденза без да останат петна и как да предотвратя следващо изпотяване? Благодаря предварително .
×
×
  • Create New...