Jump to content

mushmorok

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Локация
    София

mushmorok's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, не знам какво е естеството на работата ти, но това са малко неточни данни. Вярно е, че Петрол и Лукойл се поразритаха, но Петрол има дългосрочен договор за покупка на горива от рафинерията и ПРОДЪЛЖАВА да продава горива от Лукойл. Изключение са някалко бензиностанции - в София на бул.Данаил Николаев и на Симеоновско шосе - 2 в Пловдив, Ябланица, 2 Варна - Петрол Перфект, както и франчайинг обектите. По- голямата(все пак имат около 500 бензиностанции) част се зареждат от Лукойл. За резерва е друга бира-не я знаеш тази игра. Ха със здраве! П.С. Петрол вкарва горива именно от Румъния за споменатите бензиностанции, както и за на едро!
  2. mushmorok

    Метан

    Това, че няма мирис, не е голям плюс - и пропан бутана няма, но се ароматизира за да го усетиш, ако има пробив в системата. Вярно е, че не е много приятно, но е по-безопасно.
  3. Май профила на Wizi трябва да се промени в частта си "превозно средство" И да почерпи!!!
  4. По въпроса за ОПЕТ - горивата са им от Лукойл. По въпроса за старите обекти на Петрол - далавери се въртят с шофьорите и после делчо... Проблем по-скоро може да произтече от по-старите резервоари. По въпроса за новият дизел на ОМВ - много противоречиви мнения - на теория е по-добър от този на Лукойл, на пркатика май не. Един приятел с 3(три) подред нови Пежа 306, 406 и 407 сите модерни дизеляци не зарежда на ОМВ. Други пък го хвалят много. Знам ли! Аз съм на газ.
  5. mushmorok

    и с'я ко шъ праим?

    Ако имаш каско - викаш КАТ. Ако нямаш - след разговор с виновника или викаш КАТ или прибираш прилична сума пари. Съседските взаимоотношения са важни и не бива заради някакви желяза да се развалят. Представи си, че именно тя може да те закара до Пирогов, като си пострадала. За нервите които ще изхабиш няма компенсация - като боя и ебането
  6. Колеги, не се впечатлявайте от написаното - обърнете внимание, че членовете на форума пишат на КИРИЛИЦА.
  7. STP -e. Не съм си на моя компютър и не мога да Ви дам линка към тази статия. УМ е на последно или предпоследно място именно в руски сайт. Интересното е че от списъкът на тестваните добавки отсъстваше Ново слик - а те до колкото знам имат лидерски позиции и патенти някакви. http://www2.zr.ru/zrmagazine/zr0200/78-80.htm Ето го батко бе!!!
×
×
  • Create New...