Jump to content

Jsnm

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a5

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Jsnm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма абсолютно никаква разлика дали моторът ще е 190, 252 или 265 кс. от към надеждност и тн. Но най-вероятно 190 версията ще е малко по-икономична и с малко по-малък данък. Лично мен по-слабият двигател автоматично би ме отказал, но и 190кс не е лошо в крайна сметка.
  2. А защо искаш тоя мотор във версия 190кс. като го има същия, само че 252 кс на фейслифта е даже 265кс. Аз лично не бих си взел 190 версията. Иначе за мен това е оптималния двигател откъм разходи/мощност...
  3. Аз за 500 лв отгоре си взех същата кола през 2016 година, но да кажем, че има инфлация . Този двигател по принцип почти не гори масло, но често се получават течове на масло и антифриз, като имаш предвид, че вече е на стотици хиляди километри и с добавана газова, може всичко да се очаква. Като цяло му навъртях 100к километра като беше на 200 уж като я взех. Смених какво ли не по двигателя главно гарнитури и има една верижка между валовете дето почва зимата да трака в даден момент. Като цяло съм доста доволен от това двигателче - икономично е и върви доста, но си има разни течове от време на време.
  4. Най добре виж на този сайт, там информацията е много точна и разхода отговаря на истината https://www.automobile-catalog.com/
  5. Здравейте, дали някой знае как мога да накарам Хавтомобила да показва на коя предавка се движи, а не само "D" или пък "S"?
  6. То Германия да не е някаква обетована земя, където автомобилите растат по дърветата и само трябва да ги откъснеш и да ги докараш до Бг?
  7. Ако я вземеш нова и е произведена както трябва може и да не харчи масло, но втора ръка е като бяла лястовица...
  8. Ами разбира се, че харчи масло нали е ауди - то ако не харчи масло значи нещо не е наред. Въпроса е да не харчи повече масло, отколкото бензин. Но при добър късмет един литър на 3-4хиляди километра не е проблем. Дизела като го вземеш на 10 години и на 500+ километра няма да е по-безпроблемен спокойно.
  9. Ами при така зададен въпрос - естествено, че бензин. Ще ти издам една тайна, която в Бг хората масово не я знаят - дизел има смисъл само, ако се кара над 40хил на година иначе няма абсолютно никакъв смисъл.
×
×
  • Create New...