Jump to content

stoqnov_s

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 / b5 1.6ADP

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Силистра, Варна

stoqnov_s's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, решил ли си този проблем, ако да сподели че при мен е така също. Сменил съм окачването и пукането продължава при тръгване, рязко подаване на гас на втора. Цитиране на предходно мнение!
  2. Колега за а4 96г. 1,6 най ниската цена ме интересува, гледам че на първа страница в профилът ви в продавалник има накакви по ефтини, затова питам, благодаря.
  3. Колега с кой инжекцион си аз съм със Стаг 200. Същото адп 1,6 а4 с газов инжекцион във Варна ми дава от 12 до 13 литра зависи дали попадам в пикови часове.
  4. Цитиране на предходен пост! Търсих таблици за предавателниет чила на тези кутии, но уви без успешно. Четох няколко коментара че 1,8адр също е на около 2900 оборота при 100км както и при мен на 1,6адп.
  5. А от 1,8 АДР, някой слагал ли е предималко сравнявах кожусите по снимки в интернет, няма разлика, предполагам, че и полуоските са еднакви?
  6. Здравейте, бихте ли ме насочили за модели кутии който стават на моето А4 1,6 АДП, по моят а кутия единственият код който намерих е това Интересува ме дали мога да търся и кутии от по старият модел Б4.
  7. Раздвижване по въпросът има ли колега, аз съм със същият луфт в диференциалът. Някой ако може да помогне, кой код кутия трябва да търся по моргите, стават ли кутии от по старите б4-ки.
  8. Аз си локализирах от къде ми идва сяцането, имам луфт във диференциалът и от там при всяко отпускане, подаване на гас смяна на скорости имам неприятното люляне на купето, напред назад.
  9. Най вероятно ще ги пусна за продажба когато сложа зимните колега.
  10. Колега, откри ли причината за високият разход? Моята също е 1,6 със стаг200 и ми дава висок разход, градско 14-15 (Варна) а извънградско 8 със 100-110км.
  11. Бартер за оригинални джанти на АУДИ, 16ки като от третата снимка. Мойте са 15ки BSA- Motorsport Намирам се във Варна, правя бартер само за джанти със гуми понеже нямам на какво да я кача.
  12. Благодаря колега, ще ги сменя дано да има ефект
  13. Да, моето е като на колегата 'MeThTiCaL' също така при смяна на по ниските предавки, 1ва - 2ра и трета колата сяца за това пускам по леко съдинителят иначе е неприятно.
  14. И аз го имам това придърпване на а4 1,6 много неприяртно. Според мен е нещо със съединителят или скоросната кутия, за сега овладявам положението с леко боравене със съединителят, някой може ли дакаже от какво се получава за дане гадаем.
  15. Да кажа само че още не притежавам колата, но понеже не намирам колата която аз искам Б4 тди комби автомат с клима и ел. пакет се спрях на един бензинов модел та от там тръгна цялата работа, на газ не искам да карам защото мие писнало да вдигам капака през няколко дни и да човъркам по изпарители и клапи, да не говорим като застудее какво става а нафта бол.
×
×
  • Create New...