Jump to content

EDISONOV

Members
  • Мнения

    145
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от EDISONOV

  1. Аз се качвам по 5-6 пъти понякога и доста повече пъти на ден в колата и ако трябва всеки път да включвам и след това да изключавам кабел просто не го правя. До момента в града не ползвах андроид ауто поради тази причина. На дълъг път ок, закачам го веднъж и карам ама в града определено не ми е ок. Хора различни,приоритети също. Та мисля всеки сам си преценява кое му е кеф и кое не. П.П и тук всичко тръгва и то доста по-бързо и без да се налага да го подканяш понякога
  2. Дойде време да се похваля. Устройството дойде вчера, след малко повече от месец закъснение. Но това беше очаквано и се бях подготвил, че ще почакам. Свързването става лесно, но може би не го направих първия път както трябва защото при активиране на wifi изключваше мобилните данни и съответно на медията имаше андроид ауто, но офлайн. Ресетнах устройството от приложението и го свързах отново при което вече ми излезе питане дали да се свърше с wifi въпреки , че тази мрежа няма интернет. Отказах да се свърже и хоп всичко заспа. Вече имам безжичен андроид ауто на колата. Свързването за мен става по-бързо от колкото с кабела. Явно устройството стартира веднага с отключването на колата и докато запаля Waze-то вече е стартирало на екрана и чака задачи Също така за разлика от вградения вариант на безжичен андроид ауто който изисква минимум андроид11, с това устройство работи и с андрод 10. Единствения минус на устройството най-вероятно ще бъде разхода на батерия. Днес за 20-на минути ползване на Waze и Tidal ми свали около 4%, което ще е около 12% на час, а телефонът ми е със сравнително голяма батерия 4200 mAh. Не е кой знае колко много, но ако се ползва цял ден може и да не стигне тока на телефона. Най-вероятно и с кабела си дърпа доста ток, но там се и дозарежда и ефекта е обратен и имаш винаги зареден телефон. Но пък за мен не е проблем защото не карам толкова дълго време почти никога и за целта която го взех ми е пефектно при всяко качване в колата да имам и андроид ауто без да се налага да се омотавам с кабели. В краен случай има и зарядни с които може при нужда да се зареди телефона. Пропускам втория минус - цената защото както се казва кеф цена няма
  3. Това бързо колко бързо е? Има телефони и телефони. Премерно моя изкарва 5-6 часа на екран на ден преди да му трабва зареждане. Ако е 10-15 % на час за мен е приемливо. Ако е повече и трябва безжично зарядно, то по добрия вариянт е да си го забода на кабела. Но така или иначе вече го поръчах и живот и здраве когато дойде(надявам се не след година) ще разбера каво и как се случва.
  4. Рискувах и поръчах. Сега почва чакането
  5. Ако е до доставката не е като да не съм свикнал да чакам неща от Али-то. В момента пишат, че ако поръчам сега доставка ще март, но едва ли ще се случи точно така. За 2-3 месеца ако стане ще е ок.
  6. Има и 15 долара доставка. Поне така ми излиза като тръгна да правя поръчка. Общо 100 долара или около 172 лв с доставката до тук. Не са малко но пък кеф цена няма както се казва. Един допълнителен въпрос ако може? До колкото разбирам устройството само се свързва в Usb порта на колата и започва да работи. Трябват ли му някакви по специални настройки?
  7. Благодаря, вече ги питах и ми отговориха, че от андроид 9 нагоре би трябвало да работи и да поддържа моя телефон стига колата да поддържа Андроид Ауто, а тя очевидно го поддържа щом питам за него Сега остава да прежаля едни 170 лв и да го поръчам. Дано да го пращат от ЕС и да няма допълнителни митнически разходи.
  8. Здравейте, имам един въпрос относно устройството ако можете да ми помогнете. Ще го ползвам на VW Golf 7,5 и мисля, че с медията ще е ок защото сега андроид ауто си върви биз проблеми през кабел. Притеснява ме обаче, че телефонът ми е с андроид 10. В описанието на устройството прочетох, че има изискване за минимум андроид 9, но пък съм чел, че андроид ауто може да се ползва безжично само от андроид 11 нагоре или от телефони Самсунг и Гугъл, а моят е Хуавей. Ако това е пречка инвестицията ще стане прекалено голяма, ако трябва и нов телефон и ще е стопер за мен. Иначе ако работи с андроид 10 ми се струва доста приятно улеснение да не закачам всеки път кабела в колата, особено за градски разстояния. Благодаря предварително!
  9. Колега колко е междуболтовото разстояние?
  10. Здравейте, продавам оригиналното лостче за мигачите от моята Октавия 2 2009г, тъй като си сложих темпомат и сложих лостче което има тази екстра и моето стна излишно. Лостчето работи перфекто и визуално изглежда като чисто ново, като предполагам става и за други модели Шкода или автомобили от VAG групата. Номера на лостчето е 1К0 953 513 Е. Цената която му търся е 40 лв. телелефон за връзка 0885546958 Поздрави
  11. Още един доволен клиент. Днес за едно кафе време Жоро ми сложи темпомат на Шкодата(ака някой го интересува 1,6 бензин BSE мотор) с подмяна на лостчето като и ми направи две екстри на колата да работят както аз исках. Разходката до Пазарджик за мен определено си заслужаваше защото ми излезе 3 пъти по-евтино от колкото ми искаха от Еуратек за същото.
  12. Продавм 2 билета за концерта на Roxette в София на 29,05,2011г тъй като ми подариха още 2 и тези са ми излишни. Цената която им търся е по 80 лв на билет - за толкова съм ги купил. Местата на стадион Георги Аспарухов са в сектор 6, ред 4, място 13 и 14. Телефон за връзка 0895832559 или на лични.
  13. Преди малко се сдобих с карти за Еко. Колегата Мишо Захариев беше така доббър да ми ги даде . И за добрата работа пийнахме по 2 . Надявам се скоро да направия това с бирата и с останалите колеги на някоя сбирка.
  14. Старата се маха сравнително лесно. Махаш и уплътнението от долу и после я избутваш нагоре и тя излиза. Ама тея кабелчета трябва да са за подгряване, поне на Голфа ми има тази екстра а на аудито няма. Твоята има ли такова? Не мисля че ще е проблем и да няма и пак ще стане. Аз имах подобен проблем но с много тънка телчица прочистих пръскалката и сега си е ок. Виж проблема да нее някъде по маркучетата щото и това е вариант да не пръска пръсклаката.
  15. EDISONOV

    Проблем с кабелите

    От прекъвачите е проблема. Аз го имах също и сега на едната от задните врати няма прекъсвач за да не прави проблеми. Беше се поскапал и го махнах направо.
  16. EDISONOV

    Температурата

    Свиркай си и карай само дето по принцип най-добре стрелката да си е на 90 градуса и за теб и за колата. Моята на там си стои мине ли 92 и включва перката.
  17. И на мен преди 2 години ми замръзна така единия амортесьор на 80-ката, ма като я вкарах на топло в гаража и се оправи. Е смених и амортесьорите ма чак пролетта че зимата не ми се занимаваше. Но ако няма гаражче което да постопли колата сгурно става кофти изживяване да караш и да ти тропа само.
  18. EDISONOV

    Skype

    emiledisonov
  19. Днес за мое учудване гледам, че цените малко паднали. Аз нали съм на газ нея гледах - 1,09 беше най-ниската на една кварталта газстанция, на ОМВ 1,10, а нафтата май 2,11 беше. Дано нее само за малко товна намаление.
  20. За утре почти със сигурност няма да мога да дойда, но ще ти звънна ако може през седмицата да се видим някъде в Овча купел ако ти е удобно. Може да пием по бира някъде по Монтевидео. Аз по принцип след 18 часа съм си в ОК. Може да излезем и комшии. Аз съм в 525 блок.
  21. Ами живея в Овча купел 1 , а работя в Красна поляна. Ако си наблизо може да се видим да ми дадеш карта. Пък и другаде да е все ще намеря начин да намина.
  22. Освен в неделя на сбирката има ли някакъв друг начин да се сдобия и аз с карта че незнам дали тогава ще успея да дойда до НИМ. П.С. Нали няма да ме изгоните ако дойда с голфа, че аудито нее в София
  23. Дам има ги още от преди нова година и аз си купих.Но гадовете пак намериха начин да преебат хората. Просто 1 месец на хората дето са с миналогодишни винетки отива подяволите. Незнам защо не направят и годишните да са от дата до дата както месечните. Ма така ще лапат по малко да им се невиди и нещастниците и си карат за календарна година.
×
×
  • Create New...