Jump to content

Ицката

Members
  • Мнения

    1786
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ицката

  • Рожден ден 9.02.1986

Друго

  • Kaра
    Daewoo Nexia

Контакти

  • Website URL
    http://www.pixelong.com/
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Интернет
  • Интереси
    Web and Software Development.

Последни посетители

7176 профилни разглеждания

Ицката's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, добре би било да направиш по-големи снимки, например с дигитален фотоапарат а не с телефон
  2. Оо мани бегай. По-евтини са, защото колегата го каза по-горе - това са "таралясници" от Италия, напудрени за продажба а всъщност са карани до дупка. В София няма смисъл да идваш. И тук е пълно с боклуци по автокъщите. Повечето колеги от форума си поддържат колите, но сам виждаш че в момента избора не е голям. Май най-добре е да отидеш до Германия и да си докараш, или пък ако имаш познати хора които вкарват оттам да вземат да ти докарат нещо. Не че там няма кенефи де..
  3. Само за протокола: в немското мобиле такава кола за под 10'000 ЕВРО няма - факт. Не познавам колегата и нямам представа как се е грижил за колата си, но на снимките определено изглежда много добре. Както забелязвам е модерно да се казва отскоро, да се счита за ъп
  4. Host.bg - НЕ. Имах бед експириънс с тех преди 4-5 години. А и като гледам от тогава не са мръднали много. Tophost също не, нямам опит с тях но колеги се оплакват. Аз имам няколко сайта в ICN. ICN са готини - цените им са прилични, съпорта е добър, спекове за 2-3 години почти не съм имал. Ако ти трябва за малък сайт, в който няма да правиш по 2000 посещения на ден примерно, ICN стават. Иначе аз се замислям да мигрирам скоро време към http://site5.com . Доста колеги са там и са много доволни.
  5. Ъм, от ония дни ринах боклуци из гаража, и намерих старите ми предни накладки от А4-ката. Доста живот има още в тях. Марка не знам, предния собственик на колата ги е слагал. Та, ако некой го е закършил, нека ми пише на лични, ще му ги подаря. Естествено, хората, с които се познавам лично, са с предимство Накладките стават за А4 Б5, а мисля че пасват и на А6 Ц5 и 100. Може и за други модели да стават.
  6. Бат Стани малко се е объркал. Сложи <div class="siglimit"> вътре в <div class="signature">. В момента е обратно. <br/> <br/> -------------------- <br/> <div class="signature"> <div class="siglimit"> $signature_here </div> </div>
  7. Същия човек, AuDi_RuLzz, преди 4 месеца поиска да "купи" cd player-a ми от размазаната ми кола. Попита ме дали може да ми го плати по-късно, и тъй като ми беше оказал съдействие за щета в БулИнс, и не на последно място - понеже съм пич, нямаше как да му откажа. Дадох му касетофона да го ползва, с оставаща 6-месечна гаранция, и на цена от 100 лева - цена като за човек, който ми е помогнал. Чаках го сам да се сети че има да ми дава пари, но явно трябваше да го подсетя. Сега се почна една игра на криеница, не вдига телефон/изключва, не отговаря на лични съобщения. Николай, съжалявам, но заслужено си получи място в блек листата. С тоя тарикатлък на дребно няма да забогатееш. Нека хората да знаят с какъв човек си имат работа.
  8. Абе форума си има опция да изключвате подписите. Кат ни въ кефят подписите на другите луузъри, махнете ги. Аз съм ги разкарал отдавна. http://audibg.com/forum/index.php?act=UserCP&CODE=04
  9. Нали ти казвам - виж си опциите в аудио драйвера. Когато правиш телевизора като втори активен монитор автоматично се задава тази опция за звука.
  10. 2. Не би трябвало да ти е включен телевизорът за да слушаш аудио на ресивъра. Когато си активирал телевизора като втори монитор през HDMI аутпута за звука автоматично се сетва през HDMI изхода, поне при мен е така. Ако искаш само да слишаш аудио без да ти е активен телевизорът, трябва да погледнеш драйверите ти за звука и помощния софтуер за опция да искараш звука през HDMI изхода. 3. Стига картината и звукът да ти вървят добре, изобщо не се коси, че ти се товари процесора. Хардуерът е за това, за да се товари Аз гледам без CoreAVC и всичко ми върви прилично. С K-Lite Codec Pack Full съм, и гледам всичко на Media Player Classic.
  11. GTA 4 на 9600 GT 512MB и 1440 х 900 е отчайващо зле. Ще пробвам по-ниска резолюция, че.. не си е работа. Инак колегите са прави че разликата между 9600 и 9800 не е голяма, все пак аз бих избрал 9800, вече въпрос на ценова разлика и бюджет.
  12. Linksys и Buffalo ги хвалят колегите. D-Link - като компромисен и евтин вариант. Аз съм с такъв и не съм особено доволен. Не забива, обаче е слаб, не може да хвърли хубав сигнал до рипиитъра който е в съседна къща на няма и 30 метра. NetGear също са зле.
  13. Ицката

    Джанти за А4 Б5

    Е! Че мойте 17" са ЕТ 48 и не ми бъркаха в г**а Дидо, ай ти продам мойте
×
×
  • Create New...