Jump to content

baivylcho

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от baivylcho

  1. baivylcho

    относно б4

    И още един ...
  2. baivylcho

    Цвят на Колата?

    Бабалюгите са един особен вид инджипляктори: хвърковати мухонилоси с лек куркуляв оттенък по суплеогалоса.
  3. baivylcho

    ЗА ВСИЧКИ С АУДИ 80-Б3

    Абе колега, защо махна кабела, можеше да си пуснеш Gigabit Ethernet по него и да имаш Internet в багажника Иначе поздравления за барабаните отзад, много добре стои бялото, замислям се дали и аз да не си направя моите така, че са поръждясали.
  4. baivylcho

    Ауди ТТ

    Аз не виждам как изобщо може да се постави спортен автомобил като ТТ до среден клас като Е46 Иначе поздравления на колегата iko, мисля, че си направил правилния избор. Със здраве да си я караш!
  5. baivylcho

    Audi TT Clubsport quattro

    Двете емблеми означават средноразположен мотор, както писа колегата. От БМВ казват, че колата никога няма да влезе в серийно производство. Относно "еднаквостта" погледнете всички съвременни модели на водещите марки автомобили а и не само съвременните. Всички са copy-paste с променен мащаб и леки изменения в дизайна: Ауди, БМВ, Мерцедес, Алфа ромео, Фиат, Пежо, Ситроен, Рено, Сааб, Волво и т.н. и какво от това? Това е линията на марката и всички модели от дадено поколение си приличат. А относно предпочитанията към определена марка, това вече е въпрос на вкус, стил и култура. За мен лично Ауди винаги са били няколко години пред конкуренцията, но това е лично мое мнение и не го налагам на никой.
  6. baivylcho

    Audi TT Clubsport quattro

    Да, то това с нелинеините километражи го има доста отдавна (96-97 год.). А бричката си е супер ... 2.0 - 300 коня, това със страничните прозорци е интересно решение, а цветовете на уредите са подбрани някакси в стил Energy Много добра кола според мен!
  7. baivylcho

    0-100km

    0-100 на 1-ва и 2-ра за около 10 секунди, иначе на 2-ра прави 120 повече не съм го пробвал, а и ми е жал да правя разни екстремни изпълнения с колицата
  8. Пичове, може ли някой да пообясни как масленият филтър влияе на задържането на масло горе в клапаните, че нещо не моа зацепя ... не ми го побира ума.
  9. Ясно, мерси за просветлението да не търся под вола теле
  10. Колеги, стъпковото моторче за кои карбуратори е "характерно" ?
  11. baivylcho

    Въпрос :)

    Ето един полезен сайт, където може да се провери новия размер на колелото и дали ще има разминаване на километража: http://www.avtogumi.com/ Ако калкулаторът е верен ако си карал преди с гуми 185/65/14 и ако сложиш 205/40/17 няма да имаш разминаване в диаметъра и в показанията на скоростомера/километража.
  12. Виж сега, по принцип при B3 отвора за въздух е под десния фар, предполагам, че и при B4 е така. Погледни там да няма нещо нередно - да хвърля вода във въздушния отвор по някакъв начин ... друг вариант е да мокри нещо по запалителната система.
  13. При мен проблемът беше в лагерите на алтернатора - смених и двата и се оправи. Могат да се сменят в домашни условия - малко зор докато извадиш лагерчетата - но човек със средно количество опит и достатъчно желание може да се справи Успех!
  14. baivylcho

    задната изчезна

    Да добавя, че и на мен ми се беше наложило да сменям таквоз чудо, от Голф 3 са същите въпросните чаркалаци. И е хубаво да сложиш малко смазка - грес е най-добре - така ябълката мазно да се движи вътре. И по-леко и нежно с колицата и тя душа носи
  15. Колега, аз имах същия проблем. Ще ти кажа какъв беше проблема при мен след като смъкнах таблото и го отворих: има 2 снопа кабели, завършващи с по един куплунг. Куплунзите влизат в крачета, стърчащи от платката. След като проверих 1 по 1 всички кабелчета в куплунзите и всички крачета, запоени на платката, се оказа, че едно от крачетата се беше разпоило съвсем леко (гледай ги "под лупа"!) и от топлинните разширения ту правеше контакт, ту не. Запоих го и се оправи. Успех!
×
×
  • Create New...