Jump to content

vaskoproevski

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vaskoproevski

  1. Имам Ауди 80 Б4-ка ,Двигателот е АЦЕ 2000 кубика 16 клапани. Антифриз се губи през ауспуха. Казаха че е главата (мајстори), и нормално сменив нова глава-нови клапани и тем подобни. След два месеци се појави истата хаварија.Одново антифриза тече през ауспуха. Мола за помошт.
  2. Слижих си кранче и сега работи колата како часовник, секи които иска да си оправи колата да направи истото! Благодарност до VBI и Stilan
  3. Знае ли некои как се командва задната чистачка? Спиране и степени? Многу Благодарја
  4. Ќе го направам и јас тоа и ќе ви кажам за резултатите Поздрав до сите и дано да со тоа се оправи проблемот.Според мене има логика и ќе го направам да ги видам резултатите
  5. Zdravei Вальо Јас сум од македонија и сум член на форумот. Карам Ауди 80 Б4 (ACE ) двигател полна инжекција механичка Дали може този начин дето го казваш да се исползва на моја двигател? и ас имам сштија проблем,карам и на бензин и на гас но обротите не мога да ги нормализирам. Помагај! Ако имаш снимки молам испрати ми или просто ги стави на форума. Мерси!
  6. Ima krak no e 9 mb daj mi e-mail i ste ti go pratam
  7. Јас сум од Македонија,карам Ауди Б4 и сум регистриран овде. Би требало да може и јас да испраќан нешто сугестии или слично. Се надевам дека не е проблем што не сум од Бугарија а сакам да бидам од полза. Однапред ви благодарам за соработката.
  8. vaskoproevski

    Задна чистачка.

    Колега , как спираш задната чистачка без да угасиш двигателт?
  9. vaskoproevski

    audi b4 2.0 /бензин

    Бензинов филтер сменил ли си? Смени ни филтрите и ште се оправи
  10. Здравеите колеги ! Има ли некој снимка от моторчето за оборотите на празен ход и може ли некој да ми обади каде се намира? Мерси!
  11. vaskoproevski

    мнение

    Здраво! Овде во Битола ги сменив двата фара комплет Струваше ме 110 Еура Карам ауди 80 Б4 2.0 Е 16 вентили Авант 140 коњи! Не можи при вас да се поскапи! Поздрав!
  12. И ас имам истиот проблем, не мозев да намерам нисто. Каде се намира това моторче да проверам кај мене. Мерси многу!
×
×
  • Create New...