Jump to content

spoof

Members
  • Мнения

    197
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

1218 профилни разглеждания

spoof's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. spoof

    audi A6 C6 (4F) 3.2 FSI quattro

    Аз и в момента давам по близо 3000-4000 на година за бензин (12/100, 2.2, 147кс). Въпросът е останалото - бензина подлежи на некаране, ама има неща, дето не може да не платиш.
  2. spoof

    audi A6 C6 (4F) 3.2 FSI quattro

    Привет колеги - имам едно питане: Какви са вашите разходи за тази кола на годишна/месечна база? Става въпрос за данъци, застраховки, каско, ремонти, бензин, обслужване (стандартното - масло, консумативи). Може и на ЛС. Благодаря!
  3. Привет на всички. Продавам: Opel Vectra 2.2 хечбек, употребяван автомобил 23,000 ЛЕВА Юни 2009 49,000 км Бензин Автоматични 147 к.с. 2200 см3 4/5 врати Светло син металик Автомобилът е закупен нов от дилър на Opel преди по-малко от 3 години, пълна сервизна книжка, обслужван е само при дилъра. Обслужен по книжка преди 3000 километра. ABS, ASR, ESP, бордови компютър, въздушни възглавници, автопилот за поддържане на скоростта, включително странични за предните места, кожен салон, кожен волан, регулируем по височина и дълбочина, лумбална упора между предните седалки с две отделения, подгряване на седалките, регулируеми по височина и наклон предни седалки, електрически утопляеми и прибиращи се странични огледала, бленда за затъмняване на шофьорското странично огледало и на огледалото за обратно виждане, електрически стъкла на вратите с функция за сваляне с едно натискане, AFL ксенонови светлини с автоматично регулиране по височина, следене на завой и ъглови светлини, автоматично включване на светлините и чистачки с автоматичен интервал, блутут Parrot, интегриран в аудио системата на колата, програма за потегляне по сняг, гуми 215/55/16 Bridgestone и четири зимни гуми Continental 205/55/16 със свой джанти, същите като летните. Предлага се с възможност за лизингово изплащане. Колата може да се види в удобно за вас и мен време в София. За повече информация - Георги Ангелов на 0889 8о3 8оО или ЛС.
  4. Да живее сеуианията ...
  5. Хахахаха, Господи опази ме. Сега, аз ще кажа следното - никому не пожелавам твоята и на sky колата. Реален пример, защо българските коли са трошки на 3тата година - щото всеки си ги прави както си знае. Като оня, дето газифицирал Кайен при едни, дето "правели всички таксита". Човешката простотия е безгранична. Язък за хубавата марка и хубавите коли, хвала на т'квиЗ "майстори". Сега, попрочети и се информирай за фунцкията на daylight светлините и следващия път не си купувай кола, която не ти е по акъла.
  6. Не бе, ти не ме разбра. Аз сериозно питам - наистина ли смяташ, че са за декорация? Или че осветяват пътя?
  7. Диодите били с декоративна функция? Ахахахахаха ... тия отпред ли бе? Дето се казват day light?
  8. Аз пък четох у вестнико, че Opel Insignia е пред Audi-то в общата статистика. Оная Insignia, дето плаши дърпачите
  9. spoof

    Новото А6 2011

    "Adaptive Lights" включва ли в себе си завиващи къси светлини и cornering light?
  10. spoof

    QUATTRO time again

    Хайде не, че тая година няма Quattro ;/
×
×
  • Create New...