Jump to content

AUDI_ABT

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 Avant 1.8 20V

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

AUDI_ABT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гумите са ПРОДАДЕНИ! Моля темата да се изтрие!
  2. Промоция до края на деня 80 лева за 4 броя гуми! Иначе заминават за Пловдив.
  3. Колега, кога за произведени гумите (DOT)?
  4. Продавам 4 броя летни гуми Firestone Firehawk 700 с размер 195/65R/15 91H, DOT 2907. Гумите са карани не повече от 20 000 км. Никога не са лепени, нямат фитили, идеално прави са. Без забележки! Цена: 90 лв. комплекта 4бр. Договаряне! 089 567 91 61.
  5. Здравей, имаш ли налични гумени стелки с дупки за захващане подобно на оригиналните за Бора 2000г. и на каква цена са?

    Магазинът ти още ли е на бул. Гео Милев?

  6. Колега, ти май си правил половин основен ремонт на двигателя - сегменти, клапани, гарнитури
  7. AUDI_ABT

    двигателя потропва

    Колеги, според мен потропването идва от веригата на валовете, както и от обтегача й. Тя се намира в задната част на мотора.
  8. Колегата твърди, че неговата кола няма демпферен маховик. Колегата под него потвърждава , че това се отнася само за 1.8 Т. Но в друга тема ivelin__1976 обяснява, че неговата А4-ка има гореспоменатият детайл: тук Моят въпрос е знае ли някой със сигурност дали А4 1.8 20V има демферен маховик или не и дали това зависи от годината на прозиводство или от типа каросерия - седан/комби?
  9. имам предвид, че когато включиш климатроника на "LO" , тогава компресорът работи непрекъснато. Иначе ако го сложиш на определена температура, при достигането й компресорът се изключва. Под "набичен на мах" имах предвид постоянно включен компресор
  10. Колеги, един приятел караше бензинов американски джип с обем на мотора 2.5 литра и на него по каталог климатика му отнемаше максимум 8 к.с. от мощността на двигателя. Имайте предвид че тези 8 кончета са отчетени при набичен на макс климатик.
  11. И аз карам с ГИ Ловато вече 2 месеца и 3-4000 км и съм доволен засега както от динамиката, така и от разхода. Само че аз съм с мотор ADR и се замислям и аз дали да не ги чипосам при Sumista.
  12. Щом си с комби си лесен Аз имам колони отзад - трилентови елипси, които са закрепени между щората и облегалките на задната седалка. Моят съвет е да не се занимаваш да монтираш колони в задните врати, тъй като няма да останеш очарован от акустиката в купето, а направи като мен!
  13. Според мен най-качествените гуми от летните модели са Dunlop Sport Fastresponse, Continental Premium Contact 2 i Bridgestone Touranza ER300, Pirelli P7. Цените им не са ниски, но за тези пари получавате най-доброто на пазара. Лично аз тази година заложих на 4 бр. Continental Premium Contact 2 с размер 205/60/15.Държа да отбележа, че след задълбочено проучване на цените на гореизброените модели гуми колегата от форума KOKO 100 C4 даде най-ниската цена за Dunlop Sport Fastresponse. В крайна сметка взех Continental, зашото Коко очакваше доставка, а аз бързах точно тогава.
×
×
  • Create New...