Jump to content

RED-AUDI

Members
  • Мнения

    2163
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от RED-AUDI

  1. Днес направихме бърз оглед по магазините. MTD 46 SB и McCulluch M 46 125R отпадат, защото нямат лагери на колелата. А разликата е драстична. MTD Kawasaki също отпада, защото недогледах, че не е самоходна . И тъкмо настъпи момента, в който усещането за пълно щастие реши да отлита, щото все по нещо от гореописаните машинки не беше баш по мерак...и се натъкнахме на B.Power. Неизвестната никому марка на Мосю Бриколаж, с поръчка в Словакия да сглобят перфектната машина: - лагерни колелца; - метален корпус; - 46 см диаметър; - приставка за мулчиране; - 18мм/20мм колела; - двигател B&S, (при това мааалко по-мощен от на МТD 46 BS) - 140 cc - 5 години гаранция Някой нещо против? Щото остава да се реши дилемата този B.Power с Briggs & Stratton срещу MTD Plantiflor с двигател THORX ? Що за моторетки са ThorX? С гръмка реклама, че моторът е Briggs&Stratton продават петнаесе годишни бричетайки с километрите на икарус от линията на 204 за по 250 лв. втора ръка. Thorx не е рекламиран така брутално и подозирам, че има защо. Wizi, благодаря за предложението ! Подозирам, че ще отскоча до твоята ливада с нова косачка, за да направим състезание. Ако излезеш победител, втори кръг ще се играе в провинцията. Васе, ако не е самохода, трябва да не разчитам на моите сили, което пък означава да не остане неподстригана китка из двора. Това цветя, насаждения...не се разпознават като нещо, дет трябва да се пази и се мулчира наред. Ин самоход веритас.
  2. Препоръчвам Medisana MTP Jubi Edition . Прочети отзиви за него, ще се впечатлиш от отличните оценки. Лично е тестван и сравняван с други добри марки като SENDO, OMRON и класическите обикновени измерватели на кръвно налягане с маншет и слушалка. Доста прецизен и не дава странни отклонения, както се случва при SENDO примерно.
  3. Предстои ми покупка на самоходна бензинова косачка в най-ниския ценови диапазон. Ще коси около 800 кв.м. равен двор с доста препятствия (дървета, парници, кошери и др.) Разглеждам следните модели: http://rezachki.com/kosachka-za-treva-motorna-samohodna-mtd-mtd-46-sb-b-s - MTD 46 SB http://www.stroi.bg/p/art0026219-motorna-samohodna-kosachka-mtd-plantiflor-bmr-46-04279.html - MTD Plantiflor BMR 46 http://www.storum.eu/McCulloch-M46-125R - McCulloch M46-125R https://stesia.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B82/product/view/75/1319 - MTD 48 PKM Kawasaki Първият вариант ми е препоръчан от търговец. За мен единственото предимство му е славата на двигателия Briggs & Stratton. Вторият вариант на МТD е с двигател THORX, малко по-мощен от конкурента му от позиция едно, колелетата с с лагери, задните колела са по-големи и като цяло - повече ми харесва. Третият вариант на McCulloch също ми харесва, обаче из интернет срещнах доста лоши отзиви за здравината й. Масово хората се оплакваха от различни дефекти и бе оценена доста зле. Четвъртият вариант е МТD с двигател на kawasaki, което незнам дали е добре поддържан откъм консумативи и резервни части. Прегледах и оферти "втора ръка", където за половината на тези пари се намират маркови машини, обаче .... реколта 2000-2006 година, което ми звучи, че тепърва ме очакват ремонти. Дайте идея на какво да купя?
  4. Ще препоръчате ли anti-theft програмка, която да прави снимки?
  5. Продавам на части Ауди 90, 2.3, 1990. Екстри: климатик, шибидах, ел. стъкла, ел. огледала. Има хубави лети джанти и здрав спойлер. Салонът е плюшен, в много добро състояние. Има две малки дупки от цигара на шофьорската седалка, останалите седалки са здрави и запазени. Колата не е катастрофирала. Предлагайте цена на частите, които ви трябват, за да се споразумеем бързо и изгодно :zustimm:/>/>/> . Тел: 0886 116963 снимки тук
  6. Продавам 4 летни гуми Conti PremiumContact2 със следните параметри: - dot 3та седмица на 2010 година, карани са 3 сезона от април до ноември, около 17000 км ; - размер 205/65 R 15 - идеално пасват на В4, С4, вероятно и на А4. С една идея са по-високи от стандартните 195/65/15, не опират никъде, но доста по-приятна возия правят; - скоростен индекс Н - максимална скорост 210 км/ч - теглови индекс 94 - водят се подсилени (спрямо стандартните 91), което е огромен плюс при непредвидени срещи с дупки и балонинирането на борда; Грайфер - около 5-6 мм. Гумите са в идеално състояние, без несиметрично протриване, без балони, без да са пукани/лепени. Продават се без джантите. Купувани са от ДИАНА ООД, на 190 лв/бр (заради нестандартиня размер и подобрените скоростен и товарен индекс)през 2010 г. ЦЕНА ЗА КОМПЛЕКТА: 220 лв. 0888 719027
  7. Съвместим със следните аудита: клик тук Съединителят е чисто нов. Продава се, защото непредвидено се разделихме с колата, за която беше предназначен. :respekt:/> Цена: 383 лв. тел: 0888 719027
  8. За екрана няма проблеми, но не мога да сложа такава икона в туулбара, защото при задържането й в туулбара се появява REMOVE Други идеи?
  9. Имам сериозен проблем, след (зло)употреба от страна на двамата ми синковци . На лентата/toolbar-а на телефона, вместо четирите икони (с phone, contacs, messages, home), има само една - applications, а като вляза в менюто - се появява пак само 1 иконка - home. Има ли начин, освен с reset , да се възстанови отново toolbar-а с четирите икони?
  10. Благодаря за информацията на всички, отново ! Имам такава молба,може ли някой да напише стъпка по стъпка как да настроя рутера? Или ако не му се занимава с писане, да пусне телефон на л.с. за кратка телефонна инструкция?
  11. Благодаря на всички отзовали се на помощ!!! :bia: Направена е регистрация в no-ip и утре ще се тества системата как работи. Лошото е, че при този вариант си трябва постоянно работещ компютър, което от своя страна обезмисля ДВР-а като отделна машина.
  12. Vivatel: COMTREND CT-5367 . Интернетът върви по 200 годишна телефонна жица, а за оптичен кабел трябва да гледаме мноооооого далеч в бъдещето . Въпреки всичко, интернетът е по-скоро приличен, отколкото трагичен. Тъпото е, че всеки уважаващ себе си крадец, първо би скъсал кабелите. Статичен ИП от Вивател ни бе отказан - задължително трябвало да бъде "бизнес" абонаментния план. Мтел: Huawei E960 Навремето интернетът през него беше несравнимо гаден даже и с този, който ползвах преди 15 години. Сега незнам как е(ползват го мои комшии, за да не събира просто прах у нас).
  13. ето тази машинка Tungson Ages Stand alone DVR, model DS-2004 4 канала. Интернетът е в 2 варианта: - офисбокс - Мтел (имам в наличност и 1-2 флашки на мтел, а и на глобул) - АДСЛ - БТК/ВИВАТЕЛ
  14. Благодаря за отговорите на всеки!! Имам офисбокс (даже) на мтел, регистриран точно на тази клетка и ще проуча какви са условията за статичен айпи. Но все си мислех, че със смотаната скорост ще имам проблеми. Софтуерните алтернативи също са добър вариант, остава само да се пусне системата и да се тества кое е най-оптималното решение. А на втория етап - каква програма за андроид ще препоръчате?
  15. Става въпрос за видеонаблюдение в къщи - имам DVR, камерите, окабеляване - целия хардуер. Проблемът възниква с това, че няма избор на интернет доставчици и съответно не може да се ползва такава платена услуга за статичен адрес. Какво трябва да се направи, за да се пусне системата в действие, така че при рестарт връзката да е налична? Предварително благодаря на всеки, отделил малко време, за да ми помогне!
  16. Чудесни новини! Прегръдки на борбената сладуранка, а на вас - само спокойни дни и много щастливи моменти заедно! И да сте здрави!
  17. Подкрепям горното. Имам USB stick-ове и на Мтел и на Глобул, даже съм ги тествала успоредно на 2 лаптопа. Имам и офисбокс на Мтел. Потвърждавам написаното - ако не си на 3G, интернетът е смъртоносно бавен, снимките се зареждат трудно, клиповете от вибокса примерно се зареждат средно за 40-50 минути, игричка от 100-ина МБ се зарежда за 2-3 часа и така.
  18. Живко, не е вариант, защото се оказва, че това с гласуването може да се използва като форма на виртуална саморазправа. Наскоро един наш колега ми писа, че някой му ходи по постовете и му гласува с минуси. В един момент репутацията на този съфорумец бе "доста" отрицателна, а същевременно мненията му, които бяха оценени с 1-2 минуса, си бяха най-нормални мнения, без никакъв негативен заряд. Много е лесно свестни мнения да бъдат негативно манипулирани от "Мразещият Х" и неговите 10-15 онлайн приятелчета-съфорумци. Todir, идеята за задължително ползване на "проверка на правопис" доста ми допада . Нужни са 3 неща - позитивна оценка на собствениците на форума; - инсталирането на добър spell-check; - добавяне на ново правило в правилата на форума, на база на което да може модераторите да редактират. Лошото е, че не може да се сложи граница, която да разделя "неграмотно" от "грамотно" написан текст, защото в над 95% от постовете има нужда от червената химикалка на учителката по български език и литература .
  19. Явка,няма как да се наложи ограничение за правопис. И за мое огромно съжаление Това е чиста форма на дискриминация, от една страна. От друга, това, че един човек е неграмотен или полуграмотен, е само и единствено негов недостатък, който става виден за останалите. Но какво от това? Да, неграмотните постове са трудни за четене, често неразбираеми. Да, постовете с грешки или липсваща пунктоация, могат да са двумислени или даже да не се разбере за какво става дума. Да, гадно му става на всеки, когато чете "ИдеЙ", "копува", "акомолатор" и още такива думички, които направо не звучат добре, когато човек се помъчи да ги произнесе . Единственото възможно е да се редактират заглавията . Невъзможно е да се редактира всеки пост, защото даже и 100 човека да пишат неграмотно, модераторите няма да смогнат да редактират ежедневното им творчество. А тук, за съжаление, май няма 100 човека, които да се похвалят с отлично познаване и позлване на родния ни език. И само да си споделя тъжната констатация - идват поколения, които са свръх неграмотни. Говоря за това, да не се знае как се пишат даже елементарни, често срещани думи, а се изписват някакви спелувани жаргонни подобия. Страшното тепърва предстои.
  20. Burkan, можеш сам да си отговориш на въпроса, без да го правиш обществено достояние, от какъв зор четеш теми, които още от заглавието са ти дали индикация, че са ти крайно неприятни? Самоконтрол? Мазохизъм? Каквото и да е, проблемът ти е персонален, не обществен
  21. RED-AUDI

    Визитки на форума

    Аз пък си мисля, че всеки човек, ползващ интернет, шофиращ ауди, лесно би намерил този форум стига да поиска. Индексирането му през Чичото е перфектно. Не вярвам, че с визитки/листовки ще се получи някакъв прилив на нови потребители. Едно, че в голямата си част обикновените хора не четат този тип печатна реклама и тя директно заминава на боклука, второ нетрадиционна покана към някакво виртуално общество, като това тук, не би донесла супер позитивно отношение според мен. Така си мисля аз.
  22. ПО какво се познава един 16-20 годишен радиатор, ползван дълги години, пълнен с какви ли не боклуци, понатрупал ръждица и всякаква гадост от водните помпи примерно, вероятно позадръстен, тук-таме поизгнил, че е здрав и ще преживее да речем поне още 1 година? Не си ли виждал изгнил БЕР на 16 години, иначе оригинален, съвършено здрав на вид и без никакви деформации на питата и ламелките? Ако не си, мога да ти подаря за детайлно проучване, след което пак да напишеш, че старият радиатор е за предпочитане.
  23. В този ред на мисли, ще изкоментираш ли това? Много ми е любопитна твоята гледна точка. взето от тук
  24. А ще разясниш ли на простосмъртните какво означава менте-радиатор?
×
×
  • Create New...