Jump to content

HF

Members
  • Мнения

    308
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    PC

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

2227 профилни разглеждания

HF's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Намери упътването за бариерата - ако е с rolling code трябва и оттам да запомни колата като ново дистанционно.
  2. HF

    Autowatch Ghost

    Някой тествал ли е/Знае ли къде инсталират в БГ? https://autowatch.co.uk/products/security-solutions/autowatch-immobiliser-systems/68-ghost-product Поздрави!
  3. Ако вратите ви са с rolling code - прочетете им упътването, за да научите как да добавите съответното копче на HomeLink (след като го програмирате да запомни дистанционното) от рисийвъра на самата врата. При мен поне така проработи (вратата е на друг производител и не се получи от първите 2-3 опита).
  4. Произведени 2008 (карал съм ги от нови), цена - 100 лева общо за четирите гуми. 0888953458 Жоро
  5. Иска код, ако махаш акумулатора. Ако не го знаеш - срещу скромна сума в Порше ще ти го намерят
  6. Моята е с този двигател, за 5 години съм сменял само консумативи. Според мен е комбинация от добра поддръжка - хубаво масло (Castrol Longlife 507 00), редовна смяна на всички консумативи (12-15k km), качествено гориво (според мен OMV MaxxMotion Diesel), малко километри на които беше (135к, на 3.5 години като я купих) и може би малко късмет. Единствения проблем който съм имал е с печката (повечето коли нямат, така че сигурно не е фактор при теб). Според мен е доста сполучлив двигател.
  7. Да разбирам, че последната цифра трябва да е 2 - предполагам има значение копчето за светлините дали е на позиция Auto или на 0. Колата е 2004 B6 с оригинален биксенон, ако има значение. Няма дневни светлини.
  8. Здравейте, във връзка с новите изисквания за движение с пуснати светлини - някой знае ли, дали може да се прекодират автоматичните фарове и да се пускат при запален двигател, съответно да се изключват при изгасяне на колата. Не ми се побългарява да опаковам сензорите за светлина на колата, защото и Coming Home/Leaving Home ще започнат да светят и през деня.
  9. HF

    Apple Inc.

    Имам статично IP.
  10. HF

    Apple Inc.

    Нещо не мога да намеря правилните настройки за Port Mapping на Time Capsule
  11. HF

    Apple Inc.

    Не съм пробвал с port forwarding.
×
×
  • Create New...