Jump to content

bparvanov

Members
  • Мнения

    384
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bparvanov

  • Рожден ден 17.03.1970

Друго

  • Kaра
    сив

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bparvanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моята печка се управлява с бутона до ръчната спирачка с който се влиза в компа на колата. Под бутона има друг ""menu"" натискаш и на таблото излиза меню ... SET / aux.heater избираш и можеш да я включваш, задаваш време за работа, време за старт ... и други бъзикни.
  2. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Алекс, няма да се плашиш. За 100х.км. на моята слоница 2 пъти правих помпа, важното да е ремонтирана читаво. Със здраве.
  3. гумен маркуч (въздъховод) м/у филтърна кутия и турбо за 2.5 тди А6, АКЕ, 2003, allroad дали ще се намери?
  4. гумен маркуч (въздъховод) м/у филтърна кутия и турбо за 2.5 тди А6, АКЕ, 2003, allroad дали ще се намери?
  5. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Е точно това имам в предвид, но незнам дали някой продава такъв комплект. Или евентуално тройник/вентил. В старите Сетри имаше подобни но диаметъра на маркучите е в пъти по-голям и т.н. - проблеми с фитингите Цитиране на предходно мнение!
  6. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    като стана дума за въздух, някой да е срещал някаква модификация (разклонител или друго) за включване към системата на маркуч за помпане на гуми или вкл. към външен компресор? Ако има нещо подобно ще е хипер яко - колегата закачва външен компресор, вдига налягането и тества дали проблема е в G291 (клапанният блок). Или вместо да помпам гумите и на децата топките с компресора за резерната гума, директно включвам маркуча към системата и действам.
  7. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Компресора, ако не е правен. Цитиране на предходно мнение!
  8. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    съжалявам, много неприятно. Моляте разкажи впечатления за разлики м/у С5 и следващият allroud. Предполагам доста от колегите като мен обмислят подмяната на "урода".
  9. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Е какво, гепиха А6 C5 allroad ли???
  10. Не разбира се. Цената е около пазарна, средната за пазара Audi A6 Allroad Гориво: Дизел Кубатура: 2500 Скорости: Автоматични Година: 2003 Актуална цена*: 8026 лв. *Цената е актуална към 15/09/2015. Възможно е цената на Вашия автомобил да варира в зависимост от наличието на допълнителни екстри и състоянието му. Вижте автомобили подобни на вашия Продавате Автомобил? Публикуване в cars.bg CARS.BG Tel: 02 439 22 11 Email: info@cars.bg "Райко Алексиев" № 26 1113 София, България
  11. 318'000 км, а все още прави 200+
  12. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Сашо, с джантите ли ги даваш ? Ако се разпадне пращането на колегата, свиркай да ги отнеса.
  13. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Привет, търся маркуча между дебитомера и турбото, намерих някакви с номер 4B0 129 627A, но не съм сигурен че това е точно за моята каляска (аллроад 2,5 тди 2003г), някой с ЕТКА може ли да провери. Благодаря предварително.
  14. bparvanov

    Audi Allroad въпроси

    Привет, Би ли описал как се усеща това чудо, защото моето според мен е умряло, а ми се иска да го събудя.
  15. При разумно каране в БГ под 10. При разумно каране в Гърция под 8 Зимата и градско нещата са 11+ Доказателство за неверниците
×
×
  • Create New...