Jump to content

Maria

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

805 профилни разглеждания

Maria's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Maria

    Пак за левият мигач!

    Здравейте, Ударих един тъпак от Перник с Мерцедес. Левият мигач на А4 е пукнат. Застраховката не го покрива. От магазина казаха, че италианските и китайските са доста лошо копие. Питам Ви за място и хора, които могат да са полезни. Благодаря. МАРИЯ
  2. Maria

    Изгоряло.

    Ами май не е.Минах около 700 км и нищо не се показа...за сега...
  3. Maria

    Изгоряло.

    Благодаря, Аз сам без кола до вторник. Успех на всички и хубаво лято.
  4. Maria

    Изгоряло.

    Това за мамата е ясно.А и ме страх. Колегата ми даде пожарогасител много малък и много смешен.А аз му казах, че само ще излязя от колата и ще бягям надалеч.
  5. Maria

    Изгоряло.

    Здравейте колеги, Тази сутрин отивайки на работа нещо почна да съска като на късо и замириса на бакелит.Тръгвайки си, пак мирише на същото, но вече не съска. Гледахме и мирисахме с един колега и един майстор.Само мирише от алтернатора.Нищо не светка или да пращи.Тоя дето се води майстор ми каза карай споко.Иначе колата работи нормално и при пълна консумация.Нищо не пише, нищо не свети. Що е то? Мария
  6. Maria

    A4

    Това и аз го гледах и затова питам за Р6000. Благодарял
  7. Maria

    A4

    195/...../15.Без ограничения в парите.
  8. Maria

    A4

    Момчета, здравейтел Скоро не сам питала нищо, но сега да ви попитам.Какви летни гуми да купя за Аудито? Нямам никакви идеи. Pirreli P6000?
  9. Maria

    A4

    С удоволствие.
  10. Maria

    A4

    Oт 8-9 години карам Audi, и много си ги харесвам и двете.Но старата 80тка не я водих толкова често по майстори. Тая нещо и куца явно.Но ще я вкарам и нея в пътя.
  11. Maria

    A4

    Момчета, писах преди време на всички Вас.Пак имам нужда от мненията Ви. Писах Ви за проблеми с температурата и In2. Пътувах тези дни и отново същото. Инспекцията си свети....другото е по-интересно.При висока скорост около 140-150 изстива... с включен климатроник за топло без компресор,а днес при топло време температурата беше около 90 гр. с включено охлаждане. Един майстор ми каза за някакъв датчик на главата????? Сменила сам и термостат и термодатчик, за информация само.
  12. Maria

    A4

    Благодаря ти.
  13. Maria

    A4

    Благодаря.Това вече е нещо успокоително.Но и това изисква малко свободно време. Хубав ден на всички.
  14. Maria

    A4

    Момчета, дайте по-сериозно. На мен на истина ми е омръзнало от майстори,коли и сервизи.... За човек,който почти нищо не разбира... е досадно.
  15. Maria

    A4

    Ти подарък ли искаше?????????
×
×
  • Create New...