simoV49

Members
 • Content Count

  926
 • Joined

 • Last visited

About simoV49

 • Rank
  User
 • Birthday July 19

Друго

 • Kaра
  1.8T quattro/ЕХС 300

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  S2 coupe

Recent Profile Visitors

1,401 profile views
 1. И на мен почнаха да ми правят номера копчетата за прозорците, от шофьорската страна не работи автоматичното сваляне на пасажерския прозорец, пък от пасажерската страна с копчето не работи автоматичното качване.. та тия дни ще разглабям да пробвам с чистене, ако не ще търся нови.
 2. Мисля, че само на В7ците го има тва, след като писах се разчетох.
 3. Какъв модел са таблата, които са ти останали? С новите или старите стрелки?
 4. Това меню Units само в RNS ли го има? Или говориш за това, което имат В7ците? В6 май няма такова меню с повечето опции.
 5. Точно за непосредствено преди спиране имах предвид, но не го прави винаги. Ще мръдна до някой, който ги разбира и да каже какво и колко. Трябва да видя сега на по-топлото време дали го прави пак. Освен това и лоста леко шава при пускане на гaзта/тръгва, дупки, ЦАР БОРИС 3. Мислех, че тампоните ще оправят проблема, ама к*р.
 6. А как се решава проблема с трудното влизане на първа при лек ход? Тампоните са здрави и маслото е сменено преди 1000км
 7. Ослушай се и за спукани вакумни маркучи и/или картерна вентилация. При мен играеха на топъл мотор и беше разделена на две едната тръба за картерната вентилация и единия клапан, та много як уикенд беше
 8. Някой може ли да даде контакти на човек от София(по възможност в южните части), който може да го свърши това, че и моята замина, а в гаража е тясно и нямам кога да се занимавам.
 9. А крепежните елементи за кората при казанчетата само в Порше ли ги има? Защото търсих при някои дистрибутори и нямат по сайтовете. На мен ми излязоха 170лв капака при филтъра, този на акумулатора и този при казанчетата.
 10. Казаха ми, че на 1.8ТQ със 6 скоростна кутия имало много проблеми и можело да счупи кутията и коляновия вал? Има ли нещо такова? Колата едва ли ще е повече от 300нм
 11. След като отговаря на спецификациите на ВАГ маслото, не би трябвало да има проблем..мисля.. Щото и аз ще го сменям и съм пред дилема. Не ми е до парите, а по-скоро дали има чак такава нужда да е баш ОЕМ, освен тва при Райно излизат по-тънко, което пак си е плюс.
 12. А задължително ли изкарват грешка като са заминали? Някой има ли клип на тва "чаткане", щото моята като я угася и изцъква и спира, А3-ката и тя правеше така.
 13. Викни го да ти помага с урода, гледам че е квалифициран по всички теми
 14. Не, сложих си ги както им е реда. Sent from my P20 lite using Tapatalk