Jump to content

kiro_74

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kiro_74

  1. A6 CA4114MP Avant тъмно синьо, Киро
  2. на моята са едни стари Uniroyal, но ще ги сменям, та да питам някой има ли мнение за Fulda kristall montero 2?
  3. Гласувам за Жоро, който беше в Суходол. Сега се премести в бившия завод Средец, на бул."Иван Гешов" и бул."Тотлебен". Жоре, страшен си, колата е като самолет, а ми падна и разхода. Благодаря!!!!!
  4. kiro_74

    Щора за Audi A6 Avant 1999

    Ако някой има информация по въпроса и аз го МОЛЯ да я предостави. Предварително благодаря.
  5. kiro_74

    А6 ТДИ не пали !!!

    много благодаря за съвета. няколко "приятели" също ми казаха да я сваля и да я занеса в "super diesel", но казаха, че там ще ми свалят 2 кожи и е много скъпо и т.н. ще проверя за каква сума става въпрос и ще преценя. А REXPITBULL ДА СИ КАРА ГОЛФА И ДА НЕ ВЗИМА ОТНОШЕНИЕ!!!!
  6. kiro_74

    А6 ТДИ не пали !!!

    Наско, един приятел, който работи в сервиз и казва, че е виждал какво ли не ми даде идеятя за електромагнитни клапани. Закупих си два и ги монтирах на маркучите преди и след ГНП . Трябва им обаче захранване, а много трудно открихме "плюс" на контакт за управление, но стана. Сега колата е перфектна, но въпреки всичко ще продължа да търся проблема по системата - това с клапаните е временно, защото без кола не върви. Като четох твоя проблем мисля, че при теб е нещо друго. Надявам се да го откриеш и да се наслаждаваш на AUDI. Успех.
  7. Здравейте. Аз съм А6 2,5 TDI AFB от 28.03.2008 и тия дни даде 13-14 нафта с климатроник, но ми е тежък десният крак. Но това е нищо - имам и Audi 90 2,3 NG лимузина - няма газ и харчи зверски, но и много върви.
  8. kiro_74

    А6 ТДИ не пали !!!

    Наско, на мен ми казаха да сложа клапан от тия дето ги слагат на АГУ . Той е постоянно затворен и като дадеш контакт - отваря, т.е. електромагнитен вентил.
  9. kiro_74

    А6 ТДИ не пали !!!

    Здравейте. След интервенцията със стягите колата пали след 4-5 секундно въртене, но това не е решение. Не става всеки път щом оставиш колата за повече от 3-4 часа да слагаш стяги на маркучите. И друг познат ме посъветва да сложа клапан, но не един, а 2 - и преди и след помпата, но се чудя. Дали пък да не сваля помпата и да я занеса в Super diesel за настройки на стенд?
  10. kiro_74

    А6 ТДИ не пали !!!

    здравейте и от човека с колата. звънях на Мишо и сега маркучите за нафтата преди и след ГНП са сплескани с дърводелски стяги. като изстине мотора, след 2-3 часа ще видя дали ще запали. това било начин да се локализира проблема. после ще ви споделя резултата.
×
×
  • Create New...