Jump to content

joker

Members
  • Мнения

    103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от joker

  1. Здравейте, Продавам "чип" за Ауди А4 1998 г. 1.8T, двигател AEB. Параметрите са му +30 к.с., Hold на турбината - 0,8 BAR, Over boost - 1,2 BAR. Свалих го от мойта кола, преди да я продам. Не съм имал проблеми с него (колата вървеше много добре). Цената е 110 лв. без монтаж (нов е 250 лв. с монтажа). Повече информация на Л.С. или на 0885 587 582 Алекс. Поздрави!
  2. Здравейте, колеги. Продавам Audi-то. Преди 1000 км. са сменени Ангренаж комплект, водна помпа, маслена помпа, ремък климатик, масло + филтри. Сменени са и пистов ремък, термостат, свещи Denso Iridium, биалетки и др. Колата е със зимни гуми Sava Eskimo S3 DOT 2008. Снимки ще кача уикенда. Възможен коментар. За контакти: Алекс, тел. 0885 587 582, Л.С., тук. Цена 7 500 лв. Дата на производство юли 1998 г. Тип двигател Бензинов 1.8T AEB Скоростна кутия Ръчна Категория Комби Пробег 126238 км Цвят Сив Металик 4(5) Врати • Quattro • ABS • Airbag x4 • Аларма • Бордови компютър • Ел. Огледала + прибиране • Ел. Стъкла • Застраховка • Климатроник • Лети джанти 15" оригинални Ауди • Металик • Серво управление • Стерео уредба Alpine • Халогенни фарове • Ксенон на късите светлини • Ски сак
  3. Колега, имаш ли дебитомер, нов, VAG: 037906461C, AEB, 1998. Ако имаш дай цена на ЛС. Мерси предварително.
  4. joker

    ПОДАРЯВАМ

    Колеги, всичко е подарено! Поздрави!
  5. joker

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам алтернатор от Ауди 80, 1.8 карб., 1989: http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...mp;#entry938478 Също и табло от 80-ка, не знам в каква степен работи.. 0885587582, Алекс Поздрави! Запазени!
  6. Колега, интересува ме цена за филтър за маслко и масло Castrol 10W40 за двигател АЕB. Казаха ми че с такова трябва да се кара. Поздрави.
  7. Колега, търся оригинални стоманени джанти 14", крик оригинален за Б3, механизъм на жабката (Б3), пластмасата на акумулатора. Ако имаш нещо от тези драсни едно ЛС с цени. Поздрави!
  8. Колега ми то хаоса по пътищата го правиме ние, демек шофьорите... Срещу кого точно искаш да протестираш? Докато всеки първата му мисъл, като си купи кола е: "Дай да ида да вида колко ще дигне (с 4 човека за свидетели и багаж естествено...) и: "Аз от София до Бургас стигам за 2ч и половина с Голфа, мноо върви деа..." ще е така. Нищо лично и поздрави
  9. joker

    Проблем с аудито

    Оказа се, че проблема бил в динамото, което беше дало фира. След като го оправиха сичко си е нормално. Благодаря на всички отзовали се Модераторите могат спокойно да трият темата
  10. joker

    Проблем с аудито

    Предполагам че наистина съм налял над максимума, защото вчера като я подкарах вечерта вече не пушеше, а маслото ми показва, че е на маскимума. Просто като съм мерил маслото преди да долея съм се заблудил в количеството, защото бях палил двигателя за малко преди това. Не предполагах, че толкова бързо ще качи маслото. За лампата на маслото и пищенето съм озадачен, защото в движение на никакви обороти нито ми свети лампата, нито ми пищи, само като дам на контакт (преди време като сменях датчик на маслото бях объркал датчиците за максимално и минимално налягане и като дигнех над 2100-2200 оборота и започваше да свети лампата и да пищи. после ги сложих както трябва). Предполагам наистина ще се наложи да я карам на сервиз да мерят компресията. Ще си поиграя и да откача датчиците да видя дали пак ще пищи. Лошото е че вчера ми падна акумулатора (едвам се прибрах до нас) и сега трябва да изчакам да се зареди
  11. joker

    Проблем с аудито

    Благодара на отзовалите се, проблема се отстрани от само себе си, просто бях прекалил с маслото и явно от там дойде проблема, защото вече не пуши :-) Какво да се правя като съм зелен шофиор още. А имате ли представа от какво може да пищи и да свети лампата на маслото когато завъртя ключа на контакт (другите лампи изобщо не ми светят). После като запаля колата престава да пищи и изгасва лампичката. Явно има консумация на електричество от някъде и затова пищи, поне аз така си го обяснявам. Но не мога да проумея от къде и защо???
  12. joker

    Проблем с аудито

    Оказа се че няма теч в маслото, заблудил съм се като съм го проверявал, защото я бях палил преди това. А е пушила защото съм прекалил с маслото. Сега я запалих и сичко си е ок Остава проблема с лампата за маслото и пищенето, сигурно е заради таблото, ще го свалям.
  13. joker

    Проблем с аудито

    Здравейте колеги. Вчера като тръгнах да паля колата (ауди 80 1.8 карб 75 к.с. 1989 г. ) ми направи впечатление, че като дам на контакт ключа и започва да пищи (все едно съм забравил фаровете светнати) и ми свети само лампата на маслото (по принцип светват и лампите на акумулатора, водата и там още една с удивителна на нея). Проверих маслото и гледам, че пръчката е на минимума (по миналия ден като проверявах беше на средата) Долях половин литър, но пак същото. Друго което забелязах днес е, че като подам повечко газ на празен ход си пуши бая, тоест гори масло Някой да е имал подобен проблем или да има представа от какво може да е? До сега не съм имал грижи с маслото, погаряла си е по малко като съм я юркал, но чак пък толкова никога. Благодаря предварително на отзовалите се.
  14. joker

    Проблем с двигателя

    Здравей колега. Аз имах подобен проблем с моето ауди 80 (1.8 карб.). Беше ми се развалил единия от датчиците на маслото (те са 2 при мене) и започна да тече масло от него. Като го смених си купих грешния датчик и след 2100 оборота се чуваше същото пищене и светеше лампата (това е датчика на налягането). Предлагам ти да си смениш и 2-та датчика (те са по 7 лв единия), би трябвало след това всичко да е ок. Дано да съм помогнал.
  15. Аз искам да попитам... ако ги въведат тези норми, какъв ще е задължителния минимум (предполагам Euro 1, но все пак да попитам...)
  16. Бре, аз съм имал колеги тука. Студент УНСС - Международни Отношения 8)
  17. Воистина воскресе
  18. Скучно имаш предвидвид откъм гонки ли? Защото като гледам си снимал никак не лоши коли. Особено ламбото разбива...
×
×
  • Create New...