Jump to content

conata

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

727 профилни разглеждания
  • Raino

conata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, Искам да попитам за предни спирачни дискове за VW Jetta 1,9 TDI 2007 г. Наличност и цена.
  2. Интересува ме волана за А4 В5 четирилъчев ли е? На мен ми трябва лентовия кабел за еърбега на волана. Ако е в наличност дай цена!
  3. Намазах с черен силикон под прецаканата част на гуменото уплътнение и засега не тече.
  4. Благодаря колеги! Утре сутринта ще се опитам да открия проблема - шибидах (отводнителен канал) или прецакано гумено уплътнение, и ще пиша. Дано на никой не се случва, но все пак ако някой има същия проблем, да може да се ориентира.
  5. Започна дъждовния сезон и "естествено" започнахме да "плуваме". Колата е А4 1995 година, с шибидах, ако това е от значение. Преди седмица си измих колата на автомивка и непосредствено преди да потегля забелязах, че декоративната лайстна на гредата на предното стъкло е мокра в горния край. Огледах от външната страна на стъклото и забелязах, че част от външното уплътнение (от горе) се е отлепило. Естествено бегом за черен силикон и запълних отлепената част. Оказа се, че ефекта е нулев. Днес заваля съвсем малко и вече се мокря по-обилно. Моля, помагайте! Ако някой е имал подобен проблем, да пише! Разрових се във форума, но не можах да открия сходен проблем. В една от темите пише за отводнителни канали на шибидаха, но за друг модел автомобил. Моля, дайте мнения!!!
  6. Кажи ми цената на задни амортесьори за Ауди А4, 1,9ТДИ, 1995 година.
  7. Колега интересува ме цената на скоростната кутия.
×
×
  • Create New...