darkeci

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About darkeci

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi 100 2.5TD

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. Компресора е 800лв, но също така се рециклира без никакви проблеми за 150лв, като съм рециклирал и на предишната ми и на сегашната ми кола и не съм имал никакви ядове след това.
 2. Днес като запалих се появи буфера, което означава, че ще трябва да се ходи на доктор. Колеги може ли да ми препоръчате къде в София мога да я закарам на някакъв добър сервиз, който може да ми направи диагностика на аудиото и да види какво се случва ?
 3. След 3 месеца безпроблемно слушане на музика отново проблеми. Вчера след като запалих и тръгнах установих, че се чуват само пищялки, спрях изгасих колата и отново я запалих и се появиха колонките, но без субуфера и от тогава си е така. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Първо си мислех, че е заминал, но пък симптомите бяха странни. Има ли някакви бушони, които може да са изгоряли и заради тях да не свири ?
 4. Мисля, че при стаба си чука постоянно при неравности независимо дали караш направо или завиваш. Поне при мен беше така.
 5. Тя колата може и да си е хубава независимо от връщаните км, но с такова отношение да си я продават.
 6. Добре изглежда, но като гледам кожата отстрани като състояние е подобна на моята само, че моята е на 400К км. пък тая е на 178К.
 7. @kpematop големи благодарности за точната диагностика , както и на Ники за извършения ремонт и смяна на свещите с беру. Сега колата на студено пали без да се замисли. Карах около 1ч. - 1:30мин. градско и няма никакви проблеми вече. Парахода се стрелка като оса
 8. @P_PETKOV @SeH благодаря ви. Станаха нещата и свалих кората.
 9. Няма никакви грешки в двигателя и турбините са си ок. Мощността се връща като спра колата и изгася/стартирам двигателя , но за кратко и пак изчезва. Имам грешки за изгорели свещи, но това едва ли има отношение.
 10. Колеги имам много сериозен проблем, както си карам и изведнъж мощността на колата изчезва тотално смисъл пежото на жената (1.9д 76кс.) набира по бързо от аудито. Това което забелязах е, че се случва когато колата загрее на 90 градуса. Странното е, че няма никакви видими проблеми. Днес я карах сигурно 2 часа със закачена диагностика на един приятел, че той по ги разбира нещата, но нищо не видя. Прикачвам и файловете с логовете, ако може някой да ги погледне ще съм много благодарен. Също така, ако може да ме насочите към някой сервиз където могат да се справят с проблема. LOG-01-011-003-001_e1.CSV LOG-11-011-003-001_e2.CSV едит: забравих да добавя, че двигателя си работи равномерно и няма промяна когато си върви колата нормално и когато изчезне мощността.
 11. От къде къде да си поръчам такива щипки за да мога да ги сменя като сваля кората ?
 12. Вчера се опитах да си сваля кората, след като изгледах този клип https://www.youtube.com/watch?v=jU7qwuzEyK8&feature=emb_title, но нещо не успявам. Свалям махагона, болта който е зад него и този в джоба (там липсваше), но кората продължава да не мърда и не мога да я махна. Дърпах първо нагоре после назад и нищо не се получава. Като единствената разлика е, че при мен е с Bang & Olufsen, но като огледах кората не видях да има допълнителни болтове. Колеги, ако имате някакви идеи, ще съм благодарен, че започна да пръщи едната колонка и е някъв ужас.
 13. @P_PETKOV благодаря за номера на кулера.Вчера си намерих кулер със същия номер за 120лв.