Jump to content

darkeci

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2.5TD

Последни посетители

1325 профилни разглеждания

darkeci's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @kpematop Така е няма спор. Просто при мен се случиха поредица от негативни неща, които за мен са неприемливи. Смених си майстора и всичко е точно. Плащам си малко повече, но нямам никакви проблеми. От друга страна ти пък си пример как продължаваш да си държиш ниво. Когато имах проблема с прегряването на А8-цата ти упся да го намериш, видя, че колата е тунингована неграмотно и ми сложи дефаулт картите (по мое желание), направи ми ъпдейт на софта на кутията и всичко беше точно. Година - две след това пратих при теб сестрами с една бяла бензинова а4 3.0 tfsi и тя също остана доволна от работата ти.
  2. За Ники от Илиенци мога да потвърдя мнениеята на колегите. Вече не карам ауди, но до преди две години бях негов клиент и нещата накрая бяха трагични. Оставям колата при него (след предварителна уговорка) за оправяне на проблем по ходовата част. Питам го след колко дни ще е готова, казва ми 3 дни. Минава седмица и нищо, започвам да му звъня и изобщо не се вдига телефона. След 4-5 позвънявания в рамките на 2-3 седмици накрая си вдига телефона, когато колата е уж готова. Взимам колата и отново същото тропане.... след това пак му я връщам и схемата с чакането се повтаря. По спомен след 3-тото връщане я оправиха, но всеки път си плащах я за някви тампони, шарнири или някой носач. Преди да започне с мизериите заведох и двама приятели, които започнаха да си правят колите при него, но имаха същите ядове и те се отказаха.
  3. darkeci

    Волан Ауди А8 D3 4E

    То се оказа, че аз не гледам добре. Наистина този волан не е от d4. Тази тема, която е дал колегата изглежда, че ще стане без проблем, ако волана има същите екстри така да се каже.
  4. darkeci

    Волан Ауди А8 D3 4E

    Волана си е от D4 просто е по грозния от този, който имаш ти, като това си е мое мнение де Май нищо не си чел в темата а само си видял картинката.
  5. darkeci

    Волан Ауди А8 D3 4E

    Ето ти отговор на въпроса: https://www.audiworld.com/forums/a8-s8-d3-platform-discussion-60/d3-steering-wheel-replacement-d4-model-2937156/ Според мен не си заслужава усилието, защото доста неща няма да работят.
  6. Като притежател на 4.2 тди мога да кажа, че наистина поддръжката на тази кола е доста скъпа. Като имай предвид, че всичко е x2 (2 турбини, 2 дебитомера и тн.). Една смяна на масло и филтри на двигателя излиза около 400-600лв, като зависи какви марки, ще избереш. Преди това имах Mercedes W220 s500 и там поддръжката беше по евтина от на аудито BTW 4.0 TDI мисля, че се произвеждат до 2005г и са с малката маска.
  7. darkeci

    Проблем моля за помощ

    Компресора е 800лв, но също така се рециклира без никакви проблеми за 150лв, като съм рециклирал и на предишната ми и на сегашната ми кола и не съм имал никакви ядове след това.
  8. Днес като запалих се появи буфера, което означава, че ще трябва да се ходи на доктор. Колеги може ли да ми препоръчате къде в София мога да я закарам на някакъв добър сервиз, който може да ми направи диагностика на аудиото и да види какво се случва ?
  9. След 3 месеца безпроблемно слушане на музика отново проблеми. Вчера след като запалих и тръгнах установих, че се чуват само пищялки, спрях изгасих колата и отново я запалих и се появиха колонките, но без субуфера и от тогава си е така. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Първо си мислех, че е заминал, но пък симптомите бяха странни. Има ли някакви бушони, които може да са изгоряли и заради тях да не свири ?
  10. Мисля, че при стаба си чука постоянно при неравности независимо дали караш направо или завиваш. Поне при мен беше така.
  11. Тя колата може и да си е хубава независимо от връщаните км, но с такова отношение да си я продават.
  12. Добре изглежда, но като гледам кожата отстрани като състояние е подобна на моята само, че моята е на 400К км. пък тая е на 178К.
  13. @kpematop големи благодарности за точната диагностика , както и на Ники за извършения ремонт и смяна на свещите с беру. Сега колата на студено пали без да се замисли. Карах около 1ч. - 1:30мин. градско и няма никакви проблеми вече. Парахода се стрелка като оса
  14. @P_PETKOV @SeH благодаря ви. Станаха нещата и свалих кората.
×
×
  • Create New...