Jump to content

kim4o

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kim4o

  1. Благодаря за бързите отговори колеги
  2. Колеги можете ли да ми дадете съвет как да долея около 1 литър концентрат в антифриза без да го сменям целия на ново защото после пак обезвъздушаването е жив таш*к.. Мисля да източа отгоре със някаква тръбичка и така да си долея и мисля че няма да има никакъв проблем. А какво ще стане ако долея 1л. сега както си е м/у мин/мах ??? Като се покачи повече нагоре?
  3. Моля някой който е компетентен по темата да пише. Не е само той с този проблем..
  4. Колеги, този проблем дали е сериозен и влияе ли на разхода ?
  5. kim4o

    Анти радар

    Използвате ли такива устойства?Смятате ли, че са полезни и заслужават ли парите си? Колкото и да струва ще е по добре да платиш за него,отколкото за глоба за превишена скорост и да ти вземат точки .
  6. kim4o

    Челно стъкло за Б5

    Незнам колега. Знаеш че има много мнения по въпроса за качеството на Кобра, но аз за сега не мога да кажа лоша дума. Малко съм съгласен че майсторите са леко мързеливи но си стоях през цялото време до колата и си свършиха работата. Относно стъклото втора ръка аз съм ПРОТИВ! Просто не се знае и то колко ще му е "живота" защото моето старото като го сваляха се разпука на още 2-3 места от краищата. Много крехко излезе уж оригиналното, но все пак годинките не са малко...
  7. kim4o

    Челно стъкло за Б5

    Здрасти колега! Миналото лято и аз спуках преден прозорец, след което го смених в КОБРА и за сега всичко е ОК! Чувал съм какви ли не работи хубави и не толкова за Кобрата, но аз нямам никакви проблеми! Много съм доволен. Стъклото е триплекс 130 лева. Доволен съм и от обслужването и ти ги препоръчвам. Айде довиждане и успех!
  8. kim4o

    обръщане на волан

    Напълно съм съгласен с коментара на shpeksi
  9. kim4o

    Централно А4

    Изглежда централните на А4 са калпави, с такова впечатление останах вече..
  10. kim4o

    Централно А4

    Ами тук в Хасково ходих при един жичкаджия (много добър според много хора) сервиза му се на мира точно пред КАТ. Та закарах колата рано сутрин защото нямах и бензин и не можех да си отворя резервоара да налея, беше пълен ужас! От 9 часа сутринта започнаха да търсят проблема. Сваляха дори кората на шофьорската врата (незнам защо), пипаха бушоните, пробваха с копресор на голф.. и пак нещеше. Накрая свалиха централното и започнаха да го запояват и накрая се оправи . За цялата услуга ми взеха 30 лева. Това е..
  11. kim4o

    Стъклото отказа..

    Привет колеги! От доста време стъклото на шофьорската врата ми прави мизерии. Когато го вдигам и опре горе само се спуска и след 2-3 опита оставаше. Тази нощ си бях спуснал стъклото да подишам чист въздух и като спирам пред гаража се опитах да го вдигна но се вдигна до средата, от средата на горе започна все по-бавно да се вдига и буквално спря и започна пак на доло и пак мъки, дори му помагах с раката и бавно бавно го вдигнах горе и ми падна камък от сърцето, сега ме е страх да го спусна пак .. УЖАС! Издаваше звук че все едно нещо е заяло и се мъчише, незнам. Според мен не е заминало моторчето защото щеше да откаже напълно, а на доло няма проблеми. Някой ако се е сблъсквал с този проблем нека сподели. Другата седмица ще я водя при майстор и се чудя горе доло какви пари да приготвя.. Благодаря предварително.
  12. kim4o

    Централно А4

    Оправиха ми го преди няколко месеца. Запоиха му нещо на централното и засега е ОК!
  13. Зареждам предимно 95 от бензиностанции OMV. Тук в Хасково говорят че и ЕКО имали добри горива но аз си зареждам на OMV Все още не съм зареждал от 98 и 100 октана но съм навит и искам да ви попитам каква е разликата и като заредя ще се чувства ли веднага че съм сложил такъв бензин? И още едно въпросче: Я разкажете малко за тези карти на Лукойл? Благодаря Лека вечер..
  14. Ето и от мен малко снимчици Не е красива колкото вашите но все пак
  15. kim4o

    Централно А4

    Утре ще го пробвам това с буксата и дано има ефект. Пробвах да откача клемите на акомулатора но никакъв ефект Дано с тази букса открия Америка :lol:
  16. kim4o

    Централно А4

    При мен не се оправи. Ще я водя на електричар да я види но по-големия проблем в случея ми е че няма как да заредя гориво.. имате ли идея дали някакси от багажника мога да отворя капака на резервоара?
  17. kim4o

    Централно А4

    Утре ще проверя дали не е изгорял бушона на централното, дано да е от бушона ... Но проблема който ме притеснява повече е че сега незнам как да заредя гориво като ми е заключен капака на резервоара, имате ли някакви идеи защото мога доста мазно да си остана на пътя ако започна да обикалям сервизите?
  18. kim4o

    Централно А4

    Аз се чудя дали не е от акомулатора, защото е доста слаб и ще го сменям следващата седмица..
  19. kim4o

    Централно А4

    Здравейте колеги! Незнам на мен ли ми се струва или наистина нашите А4-ки имат калпави централни.. както и да е. Тази сутрин отивам на работа и искам да отключа със алармата но само се чува звукът и.. но не се отключват вратите! Вкарвам ключа в шофьорската врата и влязох в колата, запалих и тръгнах но въобще не обръщам внимание че другите врати остават ЗАКЛЮЧЕНИ! Разбрах го чак в момента в който един колега искаше да се качи при мен. Потънах от срам! отворих му от вътре и накрая заключих ръчно дясната врата.. а с ключа шофьорската. Направо незнам какво да правя! Точно на рожденният ми ден си опънах нервичките! Сега като отключвам и заключвам действа само шофьорската врата, а другите не ебават, все едно карам жигуле. Доста паднаха градусите и едвали е замръзнало централното! Направо незнам какво може да му е станало.. Някой сблъсквал ли се е с този проблем??? Благодаря :beer:
  20. Стъклото вече е сменено! Това направиха момчетата от "Кобра" в Хасково. Попаднах на любезни хора които определено си разбираха от работата! Увериха ме че стъклото е добро, да се надяваме всичко да е нормално ...
  21. Благодаря колеги!
  22. Оговорих смяна през другата седмица защото в Кобра тук в Хасково им бяха свършили стъклата за А4. Човека ми гарантираше за Китайските че ще остана доволен, както и за Турските, но аз предпочетох Турските Триплекс. Дано всичко бъде наред!
  23. Да но колега представи си че стане някаква беля и се счупи докато го сваляме или слагаме? Тогава няма да има гаранция стъклото и пак трябва да търся.. Затова мисля да го взема с гаранция от магазин но ме е страх да не е китайско защото китайците нищо хубаво не са направили...
  24. Гледах стъклото в "МУСТАНГ" но уж хвалят стъклата в "КОБРА" какво ще ми кажете за тези магазини?
  25. Аз пък изобщо не го видях днес какъв е прозореца, утре ще го видя. Дано е качествен в което ме уверяват и даже гаранция щяли да ми дадът.. Ами каквото такова няма случайни неща
×
×
  • Create New...