Jump to content

Audi'90

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Audi'90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. A ве никой ли не знае за какво служи тая лампичка ве освен за нивото и темп. вече 3 дена ниой не казва нищо ? да си карам ли колата или не?
  2. A ве момчета ами я кажете как стои въпроса със метаново г.у-во? дали е подходящо за моето '90 5цил. пълна мех. инжек.? А и как идва разхода на метан на 100км
  3. А ве нищо не съм мил, ни двигател ни кола , но явно датчика ми се скапал нещо , а тогава кажете дали мога да си карам колата вапреки че ми свети тая лампичка, дали е вредно.?
  4. НЕКА ДА СИ КАЖА И АЗ МАКАР ЧЕ НЕ ИСКАХ ДА ПУСКАМ НОВА ТЕМА ЗА ТОВА АМА ТАМ НИКОЙ НЕ ПИСА: Аз съм с Ауди 90 2.0 115кс. много съм доволен от колата си но на последак ми прави станни неща, значи : 1.първо перката на вентилатора ми върти постоянно още на контакт 2. сега от 2-3 дни ми свети т.е. премигва лампичката която е посредата червената за нивото на охлаждащата течност , а всичко ми е наред и е пълно ,а свети даже още докато запаля колата някой да знае защо е така и за какво още служи тая лампичка?какво показава освен нивото на течноста? че не си карам колата от предпазливост заради това. 3. оборотомера ми си показава с 300-400 об. повече от нормалното постоянно се мени ту се опраявя ту се вдига а колата си върви нормано и това е по време на движение, стрелката се движи сама без промяна в оборотите на двигателя, защо така Това по проблем 2 ми е много важно , нека ако някой знае да сподели моля.
  5. E а аз направих 210км/ч даже и сам си направих снимка ама нека някой каже как да я кача от мойто РС тука?
  6. А ве и аз съм твърдо за гас предвид цените на бензина които ще стават и все по високи ама , и при тези особености на колите с пълна инжекция е малко съмнително да си намериш кой да ти я направи добре и да нямаш ядове после.
  7. а така значи ли че не засахват и може да се кара и на бензин после? и до каква степен се икономисва от гас,? колко гори на гас колата ако е 2.0куб. ?
  8. човече не се притеснявай аз имах същия проблем преди 2-3мес. и аз като тебе се чудех как да го оправя или да си тарся нов? Но накрая след питане отидох до Shell и от там си вземах една американска добавка за течове по радиатора, наливаш я в загряло състояние на двигателя и караш така , отначало може да си мислиш че няма ефект но като истине запушва всичко и вече няколко месеца нямам проблем опитай и после пиши да кажеш какво е станало айде и успех.
  9. Аз съм с '90 2.0 пълна механична инжекция и аз се чудя дали е удачно да си слаожа газово, ама като разбрах какви неща трябвало да се направи за да ти я сложат май ще се откажа. щото се прекъсвали инжекторите после изсъхвали и не ставали за нищо. ако някой има и знае повече не ка да каже че вчера вече заредих на 1.85лв а се очаква още по нагоре.
  10. НЕКА ДА СИ КАЖА И АЗ ЧЕ ДА НЕ ПУСКАМ НОВА ТЕМА: Аз съм с Ауди 90 2.0 115кс. много съм доволен от колата си но на последак ми прави станни неща, значи : 1.първо перката на вентилатора ми върти постоянно още на контакт 2. сега от 2-3 дни ми свети т.е. премигва лампичката която е посредата червената за нивото на охлаждащата течност , а всичко ми е наред и е пълно ,а свети даже още докато запаля колата някой да знае защо е така и за какво още служи тая лампичка? че не си карам колата от предпазливост заради това. :?: 3. оборотомера ми си показава с 300-400 об. повече от нормалното постоянно се мени ту се опраявя ту се вдига а колата си върви нормано и това е по време на движение, стрелката се движи сама без промяна в оборотите на двигателя, защо така?
  11. A ве нека някой каже за сервиз във Варна че тука е малко кът със добрите сервизи? само да не е Автотрейд че на един познат с му прецакаха колата там, и после му я правиха наново и той седя през цялото време в сервиза да ги гледа какво вършат щото ...вече им нямаше доверие.
×
×
  • Create New...