Jump to content

mashbob

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mashbob

  1. Продавам напречни греди HAKR - 2 бр. Максимална ширина L=99 cm. Дебелина на захват 35-40 mm. Цена 111 лв. При мен беше сложен на АУДИ Б4 комби. mail: b_raikov@yahoo.com моб.0888814195 - Боби
  2. Продавам напречни греди 2 бр. за захващане към рейлинг. При мен бяха монтирани на Б4 комби. Марка HAKR, алуминиеви. Цена 120 лв. ГСМ: 0878/ 29 00 10 - Борислав
  3. моят съвет от личен опит е да изчакаш хубав летен ден. За отлепването на кората си трябвад двама души, тънки шпаклички или макетно ножче. Внимава се да не се счупи кората, защото после не мож я намери. За да я залепиш после - купи си нов плат - продават по тапицерниците. В Горубляне знам един магазин, + две кутии лепило за тапицерии ако си комби.
  4. На таблото на моето Б4, 1994г. има мъничко дисплейче най отдолу на таблото, под контролните лампи в средата, за показанието на външната температура. До преди известно време работеше, кога точно, кога неточно. В последно време само чертички се появяват. Моля да ми кажете къде се намира този датчик, и какво още има по тази система да го проверя. Не ми се сваля таблото само заради този проблем.
  5. Дай моля те снимки на джантите. На какква кола са карани. На мен ми трябват за Б4
  6. Здравейте, Не ми работят светлините за заден ход. Колата беше на майстор за други неща, но погледна и това като установи, че била счупена/изгоряла машинката за задния ход. Така се изрази той. Тя се намирала в скоростната кутия, ама не било трудно да се смени. Търся си такава машинка и ако някой знае как се сменя да казва.
  7. Хе, колега та гумите са на 3 сезона, а ти ги продаваш на 70% от цената им в магазина. Мое мнение е това
  8. Късите светлини се включват автоматично при запалване на двигателя. Въпросът ми е, това може ли да се оправи. Не искам да ми се палят автоматично.
  9. Та кат казвате за полазване от страна на батките с олтаймери кат мойто Б4. Едно нещо от мен. Аз съм фен на куатро - това заедно с AWD на субару е за мен истинската 4х4 при леките коли. Та относно по-новите модели. Аз смятам да скоча направо от Б4 на Б6. Е все още се назладисвам, но може и да си взема. Харесвам бензиновите мотори, те са според мен по-надеждни, по принцип говоря. Но едно нещо от мен за по-новите и по-сторите Куатро модели: там където Б2 ще мине без замисляне, Б3/Б4 ще се замислят, за Б5 незнам, но Б6 ще увесне. Въпреки това искам да скоча на B6 1.8T Quattro. По-ново е, по-хубаво вози, по- е кола. Който си е фен на определена серия да си задържи мнението. Обективно погледнато новото е по-добро, защото технологиите в последните 20 години скочиха няколко пъти напред. Както по отношение на еректрониката (което не ми харесва), така и по отношение на материалите и системите (което ми харесва). Инженер съм и ежедневно виждам, че по-новата техника е по-приятна (пък дори само за окото) от старата. По-надеждна, не знам. Но стареенето си е факт, от който не може да се избяга.
  10. Много е добра колата. Който харесва автоматици, според мен няма да сбърка с тази.
  11. Предните седалки ме интересуват. Имат ли регурилане по височина. Моят салон е черен.
  12. 2.3 моторът е много здрав и хубав 5-цилиндров редови. Ако е поддържана колата тя със сигурност е "вечна". Друг е въпросът, че автоматикът не е най-доброто за зимата. Особено като се има предвид, че това купе е доста пъргаво. Автоматикът е със сигурност поне 4 скоростен /не знам за тузи година Ауди да имат 5-ск автомат/. Тази специално ми харесва, защото има много екстри, особено круиз контрола. Ценат асъщо е добра. Това са хубави здрави коли, единствено за автоматичната скоростна кутия не знам подробности. Със сигурност поддръжката е по-скъпа, защото има спец.масло за нея, филтър, който е вътре, и т.н. Успех
  13. Здравейте колеги, Имам Б4 Куатро 2,0/ 16V, който противно на повечето мнение и съвети си е доста добър мотор и досега нямам големи ядове с него. Изобщо Б4-така си е много приятна кола. Решил съм обаче да се "обновя" като запазя марката и вида на задвижването. Гледам А4-те т.е Б6/Б7 - и ми харесват. Искам пак да е комби, quuattro, но този път дизел. Моля за съвет в ценовия диапазон 15 - 20к лева. Не ща автоматик. Какви основни проблеми мога да очаквам, какво да гледам и пр. На бензиновите може ли да се слага газов инжекцион, как се държат след това?
  14. Съвсем скоро сменявах предното стъкло на моето В4. Отидох в Кобра, в София до Арена запад и съм доволен. Взех си испанско, тонирано със сенник. Преместват и стикерите срещу доплащане 4 лв. Само стикерите на ГО от 01.2010 не могат да се отлепват, но пък в този случай ти дават парценце от старото стъкло.
  15. Колеги, дайте някакъв каталог за избор на свещи. Аз имам В4 2,0 16V - 101 kWи мисля да си сменя кабели и свещи. Не знам обаче какви да са
  16. Здравейте, Моля, дайте ми мнение за следното. Не знам дали проблимът е в таблото или нещо друго, но на моето Б4 Авант Куатро 2,0 16в, се случва следното: 1. По всяко време е осветено - без значение дали фаровете са включени или не. Просто като дам на контакт и то свети. 2. Пълня с бензин догоре и стрелката на бензиномера не стига до края ами някъде до 3/4 показание. 3. Много бавно се вдига температурата. Дори и след 5-10 километра, когато смятам колата е загряла, показанието за температурата стои на 50-60-70 градуса. Не знам дали тези работи са от таблото или има нещо друго, но се надям да дадете идеи. Ако го сменя цялото, дали ще се оправи?
  17. Колега, на километража работи ли му всичко?? Ако е в ред може д аго взема.
  18. Здравейте приятели, Имам една Б4-ка комби, 1994-та. Преди около месец ми се отлепи тапицерията на тавана и е провиснала като шкембе на пенсиониран тираджия. Ама целия. Питах един тапицер на Цар Симеон, и той почна да мънка да мърмори, ама то мнооого трудна работа било, да се свали, пък да се крои нов таван , пък нам кво си. Дайте хелп, и ако някой знае читав тапицер да свърши таз работа моля дайте координати. Поздрави
  19. Здравейте лъвове, Преден десен шенкел на Б4 ми е крив. Много странно наистина но е така. Затова търся такъв и ми казаха, че нов няма да си намеря лесно, но пък ще търся втора ръка - то си е само едно дебело железо. Питането ми е дали на Кватрото и на обикновената Б4 тоз шенкел е еднакъв? Освен това моето е комби има ли разлика или не -дайте акъл.
  20. Здрасти Емо, трябват ми за Б4 94-та куатро - предна броня, калник ляв преден с държачите (с дупка за мигач ако може), отледало ляво ел.??
  21. USX това ли е твоето? - че аз съм от СФ Дата на производство - октомври 1994 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 140 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Комби Пробег - 147000 км Цвят - Сребърен
  22. и двете коли са от частни обяви и ми се струва, че не са пудрени, поне тая дет я гледах. и аз мисляче 2,3 е по добрата машина. Що се отнася до цената и аз мисля че 5000 макс. тази форумната мисля, че е във Русе, та малко ми е далечко.
  23. Здравейте Колеги, Искам да купя за жената В4 куатро комби и вече съм гледал едно такова. То е комби - 2.0 16V 1994 г. 180 000 км по километраж в момента - цената бе обявена 6000 лв., но падна на 5000 - като човекът си сваля летите джанти! Колата е внесена преди две год.от Италия, човекът твърди, че е втори собственик. Била карана основно извънградско и т.н. Има монтирано АГУ в България. На външен вид и вътре колицата е доста добре, няма луфтове в диференциала на куатрото (при потегляне напред и смяна на скоростите и задна няма шумове и тласъци). Двигателят пали и работи добре, но естествено за 2 минути каране не може да се дават генерални преценки. Собственикът твърди, че не е имал проблеми с двигател, но е сменял гарнитурата на капака?!! Общо взето притеснява ме това, че моторът е 16 вентилов. Всеки ми вика, абе мани го тоя вентилов мотор, скъп за поддръжка и пр. Днес ще гледам друго комби - то е с 2,3 мотор, произведена 1993 октомври, внесена преди година от Австрия, в момента е на 280 000 км по обявата (тези може и да са реални). Ще го гледам днес, няма монтирано АГУ, което значи, че е ще трябва да се слага тепърва! Може би е по-добре, че е карана само на бензин, но пък и обявената цена е 6000 лв. Какво ще кажете!
×
×
  • Create New...