Jump to content

nnikolov

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nnikolov

  • Рожден ден 23.07.1976

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4G/3.0/Avant

Персонална информация

  • Локация
    Раднево

Последни посетители

934 профилни разглеждания

nnikolov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Може ли някой да ми каже дали мога да гледам видео файлове на ММИ от SD картите, и има ли значение големината на SD картата. Пробвах с 64GB SD карта, качих MP4 и MP3 свалени от yuotube файлове но не се получава нешо, не я разпознава (unreadable). Сигурно има значение и как е форматирана SD картата. Пробвах с DVD диск, и всичко а ОК, но с SD неще. Благодаря предварително!
  2. Благодаря за информацията и за снимките! По отношение на визията мисля, че изглежда много добре. И аз ще направя същата операция. И след като я повдигна ще сменя и джантите с по-малки за да вдигна малко височината на гумите с което още повече ще се подобри и возията по нашите така "хубави" БГ пътища. Мисля да сложа или 17" или 18" джанти.
  3. И колко ти струваше тази промяна, ако не е тайна? Смени ли и се визията? Ако не ти представлява трудност, моля те направи и някоя друга снимка.
  4. Тази не е за изтърване. Колата просто перфектна. А разликата между S line и другото окачване не е ли само в пружините и амортисьорите?
  5. А дали от S Line не може да се премине към нормално окачване или към въздушно?
  6. Здравейте! Искам да попитам дали е възможно повдигането на Audi А6/4G/Awant/245к.с, и ако е възможно с колко сантиметра. Машината е S-Line, с 19" гуми 255/40/19, с твърдо окачване. Оказа се много ниска за моите хобита, и твърде неподходяща за нашите тека "добре" ремонтирани пътища. Буквално вози като каруца в сравнение със старата ми C7. Да на хубави пътища е безупречна, но за съжаление те в БГ са толкова малко, че не ми се говори. Моля помагайте! Благодаря! Машината изглежда така:
  7. Благодаря! Действително лампата е тази с термометъра. Изпробвах системата като извадих буксата на разшерителното казанче и укасих клемите. Изписука зумера и светна лампата.
  8. При мен не се изписват грешки.
  9. Здравейте! Да попитам - коя лампа трябва да светне когато падне нивото на антифриза? Защото голям проблем. Прибирам се от Сандански и преди Разлог на предела на баира колата започна да губи мощност. Изключвам от скорост но двигателя работи нормално на тихи обороти. Подавам гас - малее. Гася веднага и вдигам капака и какво да видя - двигателя е облят с антифриз. Оказа се, че е скъсана тетката на маркуча отиващ към парното и където се намира датчика за температура на мотора който се чете от компютъра . Учудващо е как се се скъсала пластмасовата тръбичка но уви. Интересното е, че не забелязах покачване на температа на двигателя (на стрелковия уред). Но най-интересното е, че не светна никаква лампа за ниво на антифриза. А на разшерителният съд има нивомер! Та затова питам коя е лампата която трябва да уведоми, че нивото пада. Благодаря предварително!
  10. Цитиране на предходен пост! А случайно да знаеш кой е номера на релето и кой е предпазителя му? Предпазителя ще е доста мощен - около 50А!
  11. Някой може ли да покаже на снимка къде е този 600W радиатор? Защото в тръбния път от термостата до влизането на тръбата в купето няма такъв. Махнах кората която е над вентилатора за купето също не виждам такъв консуматор!
  12. А този радиатор за който говориш къде по точно се намира? Ако знаеш евентуално кое е релето което включва този подгрев съответно къде се намира температурния датчик който определя кога да е вкл. и кога да е изкл. този нагревател СПОДЕЛИ!
  13. Ако е възможно прати някоя снимка или обясни къде се намира!
  14. Здравейте! Знае ли някой дали има електрическо подгряване на охлаждащата течност при студен мотор на A6 2.5 TDI 1995г. АЕL -мотор.
×
×
  • Create New...