Jump to content

Tanchetu

Members
  • Мнения

    1438
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tanchetu

  1. Нашата е подобна. Суши около 2-3 часа. Готиното е че не е нужно да слагаш омекотител в пералнята, защото сушилнята си ги прави меки - дрехите не се изсушават така както ги изсушава слънцето, а и после са доста по-лесни за гладене. Единствено мога да те посъветвам да я сложиш в стая с прозорец, защото се отделя много топлина и влага, която се кондензира и работата става лепкава.
  2. Ок добре. Сложете едно 18+ и на XXL темата, която се затри щото накърнявала членовете и едва ли не вредяла на имиджа на форума. Пък който иска да си влиза нали все пак има 18+ който иска гледа цици, който не иска не отваря темата. Нямам никакъв инетерес от възобновяването на XXL-a, просто е аналогичен случай. И се чудя как така в два аналогични случая се постъпва различно?
  3. Никва не е поуката. Не казвам, че трябва да си затваряме очите за гадостите, но що трябва да ни ги бутат в лицето? Махнете темата щом не работи. За horror маняците си има сайтове и новини да се нагледат на черва и сополи
  4. И ква е поуката? Не яжте преди да отворите темата? Човек трудно си вади няква "поука", сега остава и да претръпне от гледане на размазани мозъци и да не му правят впечатление вече такива неща. Няма смисъл от толкова графично онагледяване, най-страшните мисли и образи си стоят в главите на хората, а тези, за които са предназначени тези снимки, сигурно ще се хилят като ги видят.
  5. Хади бе Васкооооу Стачка?
  6. горките бакшиши ще умрат от глад
  7. знам шефе тва е от кашкавалените пръсти
  8. и на мен не ми работеше, вместо да се чудиш как да го оправиш сам, отиди на сервиз - отнема 5 минути и не струва нищо
  9. Tanchetu

    Нова наредба

    извънградското е 90 км/ч
  10. още един глас за турбото
  11. сигурен ли си че е бензин? може да си си спукал картера просто
  12. Аз не питах кога ще има среща ами дали при евентуална такава ще има човек със стикери мерси
  13. Добре а при срещи ще има ли човек, от който могат да се вземат или трябва предварително да се разберем?
×
×
  • Create New...