vasilbonev

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

About vasilbonev

 • Rank
  User
 • Birthday 01/30/1972

Друго

 • Kaра
  А6, 2.6+

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  493

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Бургас

Recent Profile Visitors

1,278 profile views
 1. Търся вакуум помпа централно закл. Ауди А6, C4 - кат.номер: 8L0 862 257 N За контакт: 0888726750 Васил
 2. Здравейте колеги, смених си регулатора на празния ход, но не знам как се прави адаптация през VAGCOM . Имате ли идеи?
 3. Здравейте колеги, днес след 3 часа изследване на охладителната система на Ауди, установих следното: НЕ включват вентилаторите на радиатора! Нито на 1-ва, нито на 2-ра степен. След помощни схеми проверих всичко по веригата. Проблемите се оказват основно 3. 1. към релетата (1,2 степен, намират се в моторното където е буксата за диагностика) не идваше напрежение. По схема се захранват след 60 А бушон (който никъде не открих къде се намира). 2. резистора за степените не работи и е наврян някъде под ляв фар/казанче за чистачките ... няма намиране без сериозно разглобяване. 3. Термометъра на таблото не показва никога повече от 90. До 90 работи перфектно след това се закотвя и не мърда. Още не съм решил проблема с него. Ще го тествам с променливо съпротивление за реакция. Ако се държи както трябва ще сменя датчика. Сега временно съм направил захранване на релетата от друго подходящо място. Датчика на радиатора (проверен - работи) който командва 2-те релета съм го направил да прави байпас на на по високата температура и да включва вентилаторите на по ниската температурна стойност но на 2-ра степен за по сигурно. За сега се държи системата отлично. Като имам време ще оправям дреболиите.
 4. Нямам теч на масло, няма признаци за пресичане. Антифриза си е с червеникав цвят, без пяна и тн.
 5. Здравейте колеги , вчера в града колата ми "повърна" около литър антифриз през капачката на разширителния съд. Температурата показваше 90. Вентилаторите не са бяха включилии. Днес след малко по агресивно градско каране (бързах много) - същата случка. Температурата не се е вдигала над 90. - даже никога не съм я виждал над тази стойност. Просто паля зима/лято - 10-15 мин. и плавно си стига 90. И ни нагоре ни надолу. Но тези дни какво и става незнам.
 6. Купувам за А6,C4 2.6 разширително казанче за антифриз (4A0121403) - тел. 0888726750 - Васил Бонев (Бургас).
 7. Здравейте колеги, мой колега се двоуми между тези два автомобила от анкетата. Кой от тях е по-добрият избор според Вас?
 8. Какаво да ти кажа, в началото на следващата година трябва да заработи в цялата страна. Един MPEG-4 , DVB-T приемник с поддръжка на CAS (кодировка) - струва около 70 евро за SD, и 180 за HD. Препоръчвам ти да си купиш направо LCD-TV с DVB-T+C тунер + CI (слот за карта) - ще излезе по разумно. Можеш да си го ползваш за цифрово приемане на програми от ефира (DVB-T) и от кабелната телевизия (DVB-C) и да декодира програмите при нужда със съответната карта.
 9. Здрасти, за сега ще ти свърши работа, поне на съществуващия пакет в София. Но когато тръгне националния мултиплекс на dvb-T за страната, компресията която ще ползват е H264 AVC, а не MPEG-2 която поддържа това приемниче. Другата особенност е че 70 % от програмите ще бъдат кодирани на Conax. Демек нямаш шанс да ги гледаш дори и с карта която няма къде да поставиш.
 10. Благодаря ти, сутринта ще го намеря.
 11. No по VAG: 078906161, № на Бош 0280130060
 12. Здравейте колеги, днес си направих една диагностика и вагком-а показа Intake Air Temp Sensor - short or B+. Ако може да ми помогнете с неговото местоположение в моторното, ще съм много благодарен.
 13. http://www.youtube.com/watch?v=z0EW7Qz9EnA - направих това клипче след чипване при стефчо и не бих казал че е тромав двигател. Особено на по-високи скорости.
 14. Някаква срещичка за утре вечер а?
 15. Аудито ще го отнесе, парвил съм го това упражнение вече със зет ми (320, е36, 150 кс), първите 100 м. дръпва с 1 кола, след това прогресивно изостава. На 160 се спряхме.