Jump to content

elemeNt

Members
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно elemeNt

  • Рожден ден 25.02.1988

Друго

  • Kaра
    BMW X5

Контакти

  • AIM
    bebch_o

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1174 профилни разглеждания

elemeNt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Ходих до Порше БГ Изток, не можаха да ми дадат отговор на въпроса и на проблема ми. След това бях до Винаров и момчетата веднага разбраха че проблема идва от накладките! Както и колегата от форума! Евала и поздрави, срещу нови накладки проблема със скобата е решен! Благодаря за намесата.
  2. На тази снимка показана от Маниака се вижда в центъра на скобата има някаква малка пластинка която придържа през средата скобата. При мен това липсва, какво е ?
  3. Благодаря за бързите отговори, проблема в скобите(показаните в поста по-горе,взел съм по евтините) ли е или в накладките ? Незнам ако взема по-скъпи скоби дали ще има къде да се застопорят ? Мислехме че допълнително трябва да търсим някаква контра, тип скоба.
  4. Здравейте, историята е следната, купих си преди няколко месеца Ауди А6 комби 2.7 tdi 2006 година. След време забелязах, че спирачните апарати чукат при неравности и майстора видя, че липсват пружините за спирачните апарати. Купих ето тези, но не успяхме да ги монтираме, изваждат се много лесно. Дали съм взел грешния продукт или липсва още някаква част, някаква контра? Ще бъда благодарен ако ми съдействате с този проблем.
  5. Здравейте карам с 18ки джанти размер 245/40/18 за зимни гуми какъв размер ще ми препоръчате? И какъв теглови индекс да търся за комби 2.7 tdi
  6. Здравейте, сдобих се с един красавец Ауди А6 2.7 TDI 2006 комби, ръчка с чип. Бихте ли ми препоръчали марки моторно масло за този двигател BPP. Доколкото разбрах 5х30 трябва да бъде. Ще съм благодарен на отзиви за маслото и за какво трябва да внимавам при смяната му. Благодаря!
  7. Същия е, направих справка в Интернет и видях че от 163коня и 170 са еднакви от 2.4 и 2.4 v6 демек
  8. Здравейте , налага се да сменя маховика на Ауди А4 2002 2.4 бенз ръчна седан, понеже нова е доста скъпа търся втора ръка. Искам да попитам само от този модел ли трябва да търса или са сходни с други А4ки и къде мога да намеря по подробна информация. Благодаря предварително на отзовалите се.
  9. Единия "барутник" и другия сглавните букви.. С Васи без вас все тая! Подобре неми спамететемата аман от такива като вас...!!! След като написах темата питах в някоолко сервиза и ми казаха реално как са нещата,,... Излиза че някои хора се изказват непотготвени
  10. Благодаря, колата преди да я взема ще мине през Ем комплект в София - преглед окачване и диагностика. И после ще видим.
  11. Жабката от какъв зор да купувам друга? Маслото с филтри са сменени преди 3к км тампона с накрайника с работа 100лв решетка нова 45лв и таван 120лв, гуми винаги се намират... Кажете ми а3 с гаазов инжекцион за 2300 в по-добро състояние? Какво толкова не и е наред не разбрах? Компресора ще ми трябва чак на лято сега парно си има..
  12. жабката също не можела да се отключи,както и компресора на климатроника е заминал или има някакъв проблем с него не разбрах.
  13. Колата е Ауди А3 96год 1.8 125к.с. с климатроник,газов инжекцион. Колата я намерих доста тънко 2300лв като имам да плащам 200лв данък неплатен от стария собственик и да си купя 2 зимни гуми после. Даже е и обслужена. Взимам я със забележка провиснал таван(колко пари и къде в София се правят? ), на 1 място малко скъсана тапицерия на шофиорската седалка(как се оправя това),отпред решетката е открадната, за смяна кормилен накрайник, който е 15лв скъпия и единия тампон на макферсона. Естествено ще се гледа в сервиз(окачване,спирачки и двигател), но на какво да наблегнат, кое би ми излязло скъпо ако трябва да се ремонтира или сменя? Останах с впечатление, че е евтина подръжката. Все пак я взимам доста евтино, предвид газовия инжекцион,екстрите и 300-400лв ремонт не ме плашат, но кои са най-лошите случаи?
  14. Здравеите, след като продадох вечното Ауди 80 реших да се спра на А4. Задължително условие е да е на газ, за да мога да го карам, а не само да го гледам. Периода в който колата трябва да е родена е 96-9 демек възможно най-евтина,но все пак с прилични екстри. Защо се спрях на Ауди?Защото получавам качество на ниска цена-това след като месеци наред търсих сполучливо бмв за тия пари и не намерих! Доколкото разбрах проблема със скъпата ходова част е частично решен срещу 300лв за комплекта накладки?! Комплекта ремъци и ролки около 180лв за модела. Нещо друго което трябва да знам за колите че смятам смело да се метна на една от посочените по-долу от мен обяви http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11378552431221906&f1=details&slink=4iepzh http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381512796139499&f1=details&slink=4iepzh Давайте съвети че ми се кара. 1.Къде са и проблемните зони? 2.Къде да гледам на огледа? 3.Кое излиза скъпо за подръжка на колата.
×
×
  • Create New...