Jump to content

bartokomus

Members
  • Мнения

    77
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

983 профилни разглеждания

bartokomus's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, колегата е напълно прав, аз за пълен тунинг на пасат с мотор 9А, дори без турбо инвестирах около 18000лв - бутала, валове, генерация, обработка на глава, маркучи и т.н. и т.н. Не е едно и две и никога сметката не излиза толкова колкото си я смятал. До тук добре, всичко беше ОК. От 136 колата стана на 190 коня. Но впоследствие се запали и изгоря. Тунинга беше професионален, доколкото това може да се каже в БГ. Моя съвет, от опит - дай по-добре пове4е пари за по мощна кола и после забрави за тунинги - инженерите, на които се плащат милиони не са глупави или малоумни за да направят колите такива каквито са! Сам съм се убедил в това. Последното разбира се отпада ако колата си я взимая да си играеш и да си експериментираш с нея. Ако ли не ....... Успех при избора!
  2. Здравейте, пуснах обява за колата в раздел Продава/Купува.
  3. Сега подготвям описанието и снимки и утре я пускам при обявите.
  4. Здравей, ами карам я от 3 години вече и съм много доволен от модела. Единствения по - голям харч който имах до тук беше преди около година, когато смених ангренажен ремък. Около 2500лв струваше ремонта като цяло, защото за този модел се разглабя цялата предница, а това е труд. И другото нещо че съм го сменил в Юнитрейд. Но иначе редовните консумативи и няколко тампона още в началото след покупката. Определено си заслужана 11к особено ако не е автоматик. С ръчни скорости са си рядкост направо.Другото което мога да кажа е че не съм я карал много в БГ за около месец годишно може би, така че по дупки не е тествана много . В Германия се движа предимно с нея. Но и тук като цяло по статистики и т.н. модела е много сполучлив. Ако има нещо друго - питай Двигателя е пчеличка, качвах го на диното в Проспийд и всичко е ОК! Кончетата и момента са си там. Модела е 99г. Минати са 125000 км. до сега.
  5. Здравейте, моето ауди е 2.7Т битурбо. 230 коня е, моделът е с 230 PS до 2001г. после става 250 PS. Не е непременно allroad. Нямам забележки към колата, карам я вече 3 години. Изключително надеждна и стабилна. Обмислям скорошна продажба. Би ли имало интерес сред вас? Ако ви интересува и нещо друго по модела - питайте!
  6. Здравей, на моето 2.7Т,с чип от МТМ дават повишение на мощността с 50кс и 140Нм , при увели4ено налягане на турбините с 0,2 бара, т.е. до 0,7. (в Проспийд ми предложиха 4ип, който вдига с 30кс и 70Нм!!!) 1 - 1,2 - това не е ли прекалено голямо налягане за мотора на 1,8Т, 4е и на всеки друг мотор? Има6 ли данни за допустимото налягане на мойто Ауди? Мерси предварително
  7. Здравей, благодаря ти за мнението! По отношение на това дали пасват или не съм доста скепти4ен да ти кажа, слу4ва ми се и връщах ве4е, добре 4е поне в Германия можеш да върне6 всяка покупка ако не ти харесва. Ина4е от RS6 - та нищо не пасва при мене, тя е с по широкои калници. От Facelift-а също нищо не пасва, защото трябва да смяням целия преден капак. Сега съм сложил нова ре6етка отдолу и е доста добре, ще пусна снимки тия дни.
  8. Дали е довършена ли не е въпрос на лично мнение. Аз показвам какво съм направил, защото има интерес от другите членове на форума. Отрицателните мнения са хубаво нещо. Затова пипвам тук там, за да направя колата по-хубава и по-добра. Естествено, новото си е ново, там няма какво да му се прави, прекрасно е. Най-добрия двигател от новата серия, поне за момента, е 4.2 Avant Quattro (6,8s 0-100), което е с по-слабо ускорение от "недовършеното" . А за мен е важен не само външния вид. Ще по4акам още малко преди да го сменям това недовършено Ауди, поне докато не излезе един достоен заместник - S6 (очаква се да е през октомври премиерата)
  9. В момента е свалена с 50мм, като има възможност до слезе с още 160мм. Да, паркиране по "тротоарите" в България е почти изключено ако не я вдига малко обратно , и то не е само за смъкнати коли.... а по принцип
  10. Здравейте! Ето нещо ново и от мен! Монтирах заден спойлер от Öttinger и ока4ване на KW - Variant 2. О4аквам да чуя вашето мнение! Ванка, как го намираш
  11. Какво имаш пред вид под компресорни колела? Не съм наясно. А като цяло, какво е разли4ното на RS4-ката - само гореспоменатите неща ли? Става дума по отношение на Двигателя и около него. Не става дума за окачване, спира4ки и т.н. И при подмяна на нещата описани горе, ще мога ли да си карам спокойно колата, без да ме е страх от проблеми? Мерси предварително!
  12. А гърнетата от RS6 дали 6те паснат при мен?
  13. Някой знае ли, дали предната и задната броня от Фейслифта пасват на моето Ауди - 99г.
×
×
  • Create New...