Jump to content

Novkov

Members
  • Мнения

    1059
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi & MBenz

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2221 профилни разглеждания

Novkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, благодаря за съветите, търсенето ще продължи
  2. Здравейте колеги, Насочил съм се към закупуването на возило А4 2.0TDI Q 177к.с. 2013 и по-конкретно следната обява: https://www.dasweltauto.bg/detail/2000800018?brand=audi&sortAsc=true&sortCol=price&antrieb=Allrad Струва ли си и какво мога да очаквам от тази комбинация двигател-скоростна кутия? Ще съм благодарен да ме насочите какви евентуални болежки могат(ще) да възникнат, кола втора ръка все пак...🙃 Поздрави
  3. Здравей, колега! Имаш ли кора за врата лява за А3 8л 97ма 2/3 врати и ако да - цена? Поздрави!
  4. Здравей, Имаш ли кора за лява врата за Ауди А3 8л 97ма 2/3 врати? Цена?
  5. Здравей, колега! Кората на лявата врата налична ли е, ако да - снимки и цена? Поздрави!
  6. Здравейте, Може ли да ми препоръчате майстор диагностика, че понякога светва ABS и почва да не захваща веднага спирачката и прескача. То и Airbag светна преди няколко седмици, абе време е. Става въпрос за Audi A3 8L '97г. Благодаря предварително!
  7. Eхе, ще снимаш един от деветте айфона в света(http://www.oneofthenine.com/), които са се огънали?
  8. Което ме подсети за една случка. Презентация, влиза представителя, вади аЙФонЯ, аЙПадЯ и макбУка, но презентацията излезе, че е подобна на това, което описа и се чу "Някой има ли нормален лаптоп?" Sent from my Samsung Galaxy Alpha
  9. Аз го имам от няколко дена и съм доволен. Хардуера, според мен, е достатъчен, но не съм точно хард юзър. Външният вид е отличен, на досег също. Батерийката ми идва малка, не издържа много, което за мен е единственият недостатък.
  10. Хардуера как е? Процесора да не вдига температура? Чистена ли е скоро машината, термопасти, ала бала?
  11. От кого ще бъдат хванати? Дори и да стане - отричане до дупка и прехвърляне на вината на трети лица Не знам Сноудън 2 дали ще се появи, че да ги изкаже... Но е недопустимо да подозираме хАмериканците в това, те нямат никаква история в това да събират тайно информация! Иначе тези, които спряха Мелодия на годината не са за подценяване... Поздрави и догодина iPhone 6 със скенер за ретина!
  12. Цитиране на предходен пост! И как си сигурен в това?
×
×
  • Create New...