Jump to content

Plamen_Nedev

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Plamen_Nedev

  1. Мерси на всички за полезната информация. Смятам да отида да го погледне доктор и ще пиша как е минало + снимки и обяснение на ремонта ако има такъв(но най-вероятно ще има).
  2. За карета на полуоските не е в това съм сигурен. Виж за каре на кардана не съм проверявал.Ама кат завъртя кардана с ръка има луфт аз за тва си мисля че е заминал дифа.
  3. Ами при почти всяко превключване на скорости или подаване на газ отзад се чува удър на метал. Аз ходих при един познат дето много им разбира и той ми каза че нещо се било чупило вътре и вече трябва да се сменя.
  4. Колеги от известно време имам проблем със задния диференциал. Много удря отзад почти всеки път като певключа. Та реших да го сменя, но не мога да намеря. Колегата emsi_audi ми предложи някой варианти, но не знам дали ще станат, ето ги и тях: 80 б4 , 90 , 100 C4 и S4. Кажете моля ви дали някой от тези ще стане според вас. Моята е 100 C3 Quattro '89.
  5. Колеги аз от 2 години карам такава машина 2.7CRD Limited и да ви кажа не съм доволен. Скъпа поддръжка, чупи се и за разлика от 100-цата дето е на 20 години, 300 хил. км и не ме е оставяла на пътя тази ме остави. Даваше ми грешки на борд компютъра и съм карал по 10 км само на първа(щот просто не качваше по-нагоре)хвърляше ми нафта направо от помпата за предналягане, консумативите и са скъпи, като се сменят маслата по диференциалите ако не се сложат точно определени модели масла може и да ти се наложи да сменяш дифф. Отвън е доста красив, но вътре е пълна кошара. Като ускорение е добре. Не съм съгласен с някои колеги че не ставал за off-road, на сняг е много добре, но аз не бих се вкарал пак в тоя филм с такъв джип + всичко останало дарс ауто бургас според мен направиха доста мизерии по колата с цел да се връщам при тях да ми я оправят отново и отново(това е лично мое мнение) . Цените им паднаха много след фалита на крайслер.
  6. Колеги имам 100 C3 MC и от доста време ми показва на бордкомпютъра разход от порядъка на 0.2-0.4 и не мърда. Може ли да е грешка на компа? Не ми е зор да го оправям обаче наистина дразни така.
  7. Plamen_Nedev

    Quatro -Проблем

    Аз имам подобен проблем само че не ми тресе. Чува се удър отзад на диференциала понякога когато тръгвам, отпускам по-рязко съединителя и когато сменям. Не е винаги но ако е по-груба смяната просто удря на метал. Не съм пробвал за луфт на кардана, но мисля че ще има.
  8. Първо може да си кажеш модела и после ще ти се отговори.
  9. @Симеон - колега С3-ката дето си я взел QUATTRO ли е , че ми трябва заден диференциал пък нещо не мога да си намеря
  10. Audi-то с Carrera 95 на OMV но веднъж ми се наложи да заредя Grand Cherokee-то на Shell вместо на OMV и ми замина горивната помпа .... така че само OMV.
×
×
  • Create New...