Jump to content

teodorcs

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B4 Quattro 2.0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Габрово

teodorcs's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги. От вчера се сблъсках със следния проблем, ще се радвам , ако някой може да помогне. Климатроника ми е като на първите А4 9 Б5), досега е работил перфектно. Вчера нещо му стана и сега , като го пусна се чува едно тихичко бръмчене , но не духа въздух. Отворих филтъра за купето и видях, че турбината която вкарва въздуха в купето изобщо не се върти. Колата я кара един приятел, възможно ли е да е натискал нещо, разни копчета и да я е вкарал в някакъв режим посредством тези комбинации от копчета, които се натискат за различните режими. Някакви идеи имате ли , каква може да е причината ?
  2. teodorcs

    ауди б4 115 АВК

    Благодаря колега.
  3. teodorcs

    ауди б4 115 АВК

    Колеги, можете ли да ми кажете какви са цветове на кабелите на оригиналната ламбда сонда за б4 АБК ( три са ).
  4. teodorcs

    ауди б4 115 АВК

    Благодаря , колега.
  5. teodorcs

    ауди б4 115 АВК

    Колеги да попитам и аз нещо. Карам Б4 АБК мотор има климатроник. На маркучите за парното към купето има един тройник с син температурен датчик , като на тройника на двигатела. Някой знае ли неговите параметри, евентуално да се замери дали е в изправност. На външен вид е същия като на тройника.
  6. Незнам ако е от регулатора дали се отразява само на паленето или и на вървенето, защото проблем с вървенето няма. Иначе не е от ток - свещи, кабели, датчици всичко е ок.
  7. КОлеги при мен няма проблеми при работа на мотора и вървене, но да кажем когато колата не е палена един ден и на следващия ден пали с повече въртене.После си пали нормално, в рамките на деня. Възможно ли е това да е от регулатора на налягането, който е на инжекционната рейка, да изпуска бензин назад примерно. Или със седенето по продължително време да пада налягането и затова да пали зор първия път. Мотора е АБК.
  8. Колега аз имах сходен проблем. При всичките ми ходения по мъките и подобни изпитания като твоите се оказа че реле номер 30 (под кормилото) сваля се джоба има пропукани спойки. Ново го взех за 9 лв. иначе сега си карам със оригиналното само е презапоено - работа за без пари и за 1 мин. време. Знам че двулитровите мотори на ауди фолксваген ги имат и това е проблем при тях с годините. Провери и пробвай.
  9. Здравей колега, бях те питал за преден мост б4 абк куатро 93г. Моя е с едно ухо под шофьорското място, където е хваната скоростната кутия. Интересува ме имаш ли такъв в добро състояние, също така спойлера от тавана на б4 компетишъна и една емблемка от предния калник ауди (елипсовидната). Как се казва улицата на която е моргата, че мой човек ще идва в петък по работа до София и да се отбие през теб евентуално.
  10. Колега, предния мост на куатрото има ухо на което се хваща скоростната кутия, а обикновените б4 нямали. От б4 куатро дали ще имаш?
  11. Здравей колега, интересувам се от предния мост на б4 компетишъна. Моето б4 е куатро, предполагам че е същия, но не съм сигурен. Някой ако знае да сподели. И цена? А също и от спойлера на тавана до задното стъкло
  12. Къде по точчно вътре в купето? При мен на дехидрататора няма дюза. В двигателния отсек имам една / поне нея намирам/ която е на кондензатора. Тая в купето къде по точно да я търся
  13. И при мен е R134. Този фреон се слага на коли след 1993г. Интересува ме някой ако знае дали в самия компресор се слага масло. За фреона че се слага масло е ясно. И още един въпрос- Б4 ките една пропка ли имат за обслужване на климатика /празнене пълнене/ ? При мен има една на кондензатора друга не се вижда.
  14. Колеги трябва ми малко инфо за компресор на климатроник на б4. В самия компресор слага ли се масло за смазването му, или единственото масло което се слага си е във фреона когато се пълни системата?
  15. Провери реле №30 под волана. Моето Б4 правеше подобни магарии от релето. Спойките се пропукват с времето. Проблема се решава само като се презапоят. Нищо работа но ефективна.
×
×
  • Create New...