Jump to content

milen1110

Members
  • Мнения

    129
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от milen1110

  1. milen1110

    Ресетър за air bag

    Днес я закачихме с вагком. Показа 2 грешки, като нямаше грешка в модула. Изтрихме ги и лампата изгасна. Вече всичко е ок.
  2. milen1110

    Ресетър за air bag

    Тъй като не успях да открия човек с ресетър днес смених модула с друг със същия номер и буква, но лампата пак свети. Утре ще я закачим с вагком да видим какви грешки ще покаже.
  3. milen1110

    Ресетър за air bag

    Няма гаранция, че ще работи. А като знам къде е заврян...
  4. milen1110

    Ресетър за air bag

    Здравейте! Имам проблем с модула на air bag. Четох тук, че може да се оправи с ресетър. Имате ли контакти на човек с ресетър от Пазарджик или околноста? Колегата Тошков не го намирам в сервиза, а телефона който му имам е изключен. Явно не е актуален.
  5. Аз вкарвам със спринцовка масло в маншоните на шарнирите и се оправя.
  6. Маркучите ги взех от магазин за авточасти "Славянка" в гр. Пазарджик. Моят клапан за сега държи. След като сложи клапана пали ли?
  7. При мен и маркучите в резервоара са нови. Ето такъв клапан взех аз https://tehno-zona.eu/produkt/възвратен-клапан-гориво-ф8-мм/ (но не помня Ф8 или Ф6 е). Взех го от магазин за авточасти. Предполагам, че го има в почти всеки магазин.
  8. Спорред мен трябва да държи налягането, но дали помпата го държи или някъде има клапан не знам. По горе съм описал какво съм правил. След като сложих клапана нямам никакви проблеми и пали веднага.
  9. Според емн проблема е в горивната система. Аз имах следните проблеми: 1. Палеше трудно, от 3 - 4 път. Беше спукан маркуча, който е от бензиновата помпа до капака на кошницата. Смених го и се оправи. 2. След време не искаше въобще да запали. Беше се скъсал напълно същия маркуч. 3. В последно време пак започна да пали трудно, от 2 - 3 път. Смених бензиновата помпа с нова, никакъв резултат. Според мен пада нялягането на горивото в системата и докато нагнети гориво не иска да запали. Затова в неделя сложих един възвратен клапан преди горивния филтър, за да задържа горивото в нея. За сега е добре и пали от първия път.
  10. milen1110

    Проблем с радиото

    Да си слагал ксенон ?
  11. milen1110

    Дисплей Fis

    На моя му сложих един бял лист хартия и го затъмни леко.
  12. При моя 1,8 Т предния мост само го разхлабихме и повдигнахме двигателя с помощта на една греда. Виж моята тема
  13. На мен ми светкаше на ниски обороти. Свалих картера, цедката беше запушена. Направо смених маслената помпа. Проблема изчезна. Без да свалиш картера няма да се оправи.
  14. milen1110

    Предпазители а6 ц5 1.8т

    Като отвориш шофьорската врата, на таблото има един капак. Има малък процеп, отваря се с права отверка.
  15. Лампата започна да светва все по често. Правеше го на ниски обороти. Карам по магистралата няма проблеми. Слизам от магистралата, оборотите са ниски и лампата светва. Реших да сваля картера и да видя какво става. Цедката на маслената помпа беше позадръстена. Така и така я бяхме отворили реших да сменя маслената помпа с нова. Изчистих и картера. Вече 3 500 км. лампата не е светвала.
  16. Следващия път не пиши тук, а си решавай проблема сам, щом е тайна. Идеята на форума е да споделяме проблеми и РЕШЕНИЯТА им, за да може да се помогне и на друг.
  17. При мен го имаше същия проблем със същите симптоми. Измери какво налягане прави бензиновата помпа. Закачи един манометър на рейката. На мен ми се беше спукал маркуча на бензиновата помпа в резервоара и не правеше добро налягане и от там палеше трудно - 4-5 въртенета. Може и бензиновата помпа да е свършила. Моята също е на газ и принудително на газ палеше веднага.
  18. Измери какво налягане прави бензиновата помпа. Закачи един манометър на рейката. На мен ми се беше спукал маркуча на бензиновата помпа в резервоара и не правеше добро налягане и от там палеше трудно - 4-5 въртенета. Може и бензиновата помпа да е свършила.
  19. Здравей! Може ли да ми дадеш телефон да се чуем. Четох ти темата за маслената помпа. Мисля, че имам същия проблем.

  20. FIS дисплея ти е за смяна.
  21. Втората лампа се появява, когато надвишиш определен скорост, която ти си задал. Мисля, че се задава примерно караш със 100 км/ч. и натиснеш лявото лостче на таблото. И когато вдигнеш повече от 100км/ч започва да пищи. Първата предупреждава, че нивото на маслото е на минимума. След като казваш, че нивото ти е по средата, явно има проблем с датчика. Датчика е отдолу на картера. Този датчик измерва и качеството на маслото и температурата му. На мен ми е светвала тази лампа за минимум и наистина маслото беше на минимум. Като ти светне ако отвориш предния капак и след това го затвориш, лампата изгасва и ще светне отново след като изминеш 100 км. Поне при мен беше така.
  22. milen1110

    Темпомат за А4

    За моята А6 С5 лостчето беше 40 лв. и toshkov ми взе 40 лв. Всичко 80 лв. При В6 лостчето е отделно (при С5 е заедно с мигача). Трябва да смениш и кората на волана мисля, за да има отвор за лостчето.
  23. milen1110

    Темпомат за А4

    toshkov81 от Пазарджик ще ти свърши работа. На мен ми слага и няма никакви проблеми. На 100 км. ти е.
  24. Малко е тъпо, ама провери ли ампулата (крушката) в плафона да не е изгоряла ?
×
×
  • Create New...