Jump to content

bagercho

Members
  • Мнения

    225
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

bagercho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bagercho

    Audi A6 C5 Owners Manual

    Имам някакъв на чешки, но е с лошо качество и черно бял. Ако искаш пиши ЛС да ти го пратя. В нета тези книжки за Ауди се намират много трудно за жалост. Може да потърсиш и на http://safemanuals.com/
  2. Номера е от 2006, а може и да е купувана нова в БГ, но пък изглежда доста запазена и освен това е с рядко срещан салон изцяло от алкантара. На мен ми се струва добра.
  3. За 4F специално мисля, че поддържа при моделите след 2006, но кой месец не знам.
  4. Нормално е с появата на новия модел цените да паднат.
  5. Може да провериш в http://www.imcdb.org/
  6. В момента най-голямата реклама на Ауди е "Под прикритие".
  7. Точно същия вирус имах и аз, като програмката ми предлагаше да си я купя, за да се инсталира изцяло и да изчисти вирусите Най-ефикасният метод е преинсталация, иначе няма оправия.
  8. Гледам няколко пъти се споменава Gorenje.Ние имаме една печка и една пералня от тази марка, и двете на по над 30 години.Печката едва наскоро сдаде багажа окончателно (ако се поправи ще заработи отново), а пералнята продължава да работи безотказно и не знам кога ще спре Edit: Печката не е чак на 30, но на 25 със сигурност.
  9. Не става - тази навигация е за модели след 2003 г. - Audi MMI. Става на А8 (D3), A6 (4F) и Q7. За Нави + няма карти за България.Няма и да има
  10. http://www.automallusa.net/index.html Ето още един сайт.Има и един друг - http://www.autotrader.com/ , който е по-добър, но той сега нещо не работи
  11. А този код за връщане на фабричните настройки на телефона ли е и губи ли се нещо друго, освен номерата?
  12. Аз имам точно същия проблем.На телефона ми изписва "Избрано PC Suite", но компа въобще не го отразява.Пробвай с друг кабел, аз нямам откъде да взема, та не знам дали ще стане.
  13. bagercho

    AUDI RS 4

    А Некарсулм се намира точно до Хайлброн и ползва неговите рег. номера HN. Така, че всичко си е точно.А дали 553 не е броя на к.с.?
×
×
  • Create New...