Jump to content

Svetkatars

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Svetkatars

  1. Здравейте! Интересува ме дали се продава отделно тази "закопчалка" за капачето на аварийния триъгълник в багажника? Ауди А4 Б7
  2. Svetkatars

    oil presure

    Според мен едва ли е от датчика, по скоро е превъртял шестограма между маслената помпа и балансиращите валове. Минах през този проблем когато купих същото Ауди преди почти 4 години. Успех!
  3. И аз съм с BESA и вече повече от година и около 15000 км нямам никакви оплаквания. Смених ги заедно с предните амортисьори, тогава ми препоръчаха Monroe Reflex. Честно казано не съм много доволен от Monroe-то. Не знам дали си въобразявам, но когато съм със 17"- ките ми друса.
  4. При мен проблема се оправи с почистване. Успех!
  5. Svetkatars

    Избор на масло ?

    Аз бях с Castrol Edge 5w40 (купуван от Аутохит) и за 10000км долях около 700-800 ml. Откакто смених с оригинално VAG от колегата ACE вече съм изминал около 5500 км и не съм доливал и капка. Всеки сам си прави изводите, но се убедих, че от оригинала няма по-добро. Колата е А4 2.0 TDI 140к.с BLB. Успех с покупката.
  6. Здравей колега,пролетта ми предстои смяна на предни амортисьори и 4бр. горни носачи. Предлагат ли се такива ОЕМ? Автомобила е Ауди А4 Б7, рама: WAUZZZ8E36A101597. Ако може и цена за афтърмаркет носачи TRW и амортисьори каквито препоръчаш. Приятна вечер !
  7. Добро утро, може ли цена за горивен филтър + филтър за въздуха в купето за А4 Б7. Номер на рама : WAUZZZ8E36A101597. Успешен ден!
  8. Здравей, предстои ми смяна на предни накладки, предни амортисьори и 4бр. горни носачи. Предлагат ли се такива ОЕМ? Автомобила е Ауди А4 Б7, рама: WAUZZZ8E36A101597. Приятна вечер !
  9. Добро утро! Може ли да ми дадете цена за ремъци, ролки, водна помпа (и каквото е нужно още) за обслужване на А4 Б7. Номер на рама : WAUZZZ8E36A101597 . Успешна седмица и поздрави от Русе
  10. Не знам кой сервиз в Русе ще се наеме с тази инициатива. Обмисляме едно решение на проблема. Ако има успех ще споделя.
  11. Точно в шестограма е проблема,но за съжаление е разбито леглото на вала. Идиотът, който преди мен е установил проблема е заварил шестограма за вала по много некадърен начин и разбира се заварката се е скъсала.
  12. Наляганито на помпата е под минимума. Днес ще я смъкват и ще се разбере какъв е филма: шестограм, верига, зъбно колело.....дано да няма поръжения по турбината и лагерите.
  13. Здравейте, колеги! След дълго търсене на автомобил, който да ми легне на сърце, се спрях на б7 и вече направих покупката. Всичко беше наред с дюзи, турбо, съединител и т.н. Трябва да сменям масла и филтри като за начало. В петък щях да влизам в сервиз за обслужване, не днес изведнъж светна аларма за Oil pressure. Понеже бях изчел доста за проблемите с маслената помпа веднага изгасих двигателя. Възможно ли е да има сериозни поръжения. Молбата ми е да препоръчате сервиз или майстор в гр.Русе
  14. Ето това мнение ме притеснява. Навежда ме на мисълта, че се е случило нещо жестоко с колата, за да са сменени толкова много компоненти. Другият вариант според мен е предният собственик да бил голяма маниак и е сменял всичко което се захаби или не му харесва.
  15. Явно отново не съм попаднал на добър екземпляр. Ако някой има наблюдения над такъв тип автомобил (мога да склоня и на VW passat), който е в добро състояние и не е "омагьосван", нека да сподели, може и на ЛС.
  16. Здравейте колеги! От две седмици съм пешеходец след като се разделих с Б4-ката. Усилено търся А4 Б6, но е голяма мъка да намериш нещо добро. Попаднах на тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11457026178273426#_=_ , изглежда добре на снимки. Молбата ми е ако има колега от Пловдив, който има възможност да я погледне и да изкаже мнение, ще съм много благодарен. Очаквам мненията и на всички останали. Благодаря!
  17. Добро утро на всички. Отново благодаря за бързите и конкретни отговори. Продължавам да търся читава А4. За мен темата е изчерпана. Здраве и успехи на всички!
  18. Благодаря за бързия отговор. Цитиране на предходно мнение!
  19. Здравейте, колеги! С радост карам Ауди 80 Б4 АБК, но вече дойде времето да гледам напред и да мисля за нещо по-ново. Това, към което съм се насочил към А4 Б6 1,9TDI 131 к.с комби със 6 степенна скоростна кутия. В момента ми предлагат бартер за следния автомобил http://www.cars.bg/c1359619. Какво е вашето мнение за този двигател, заслужава ли си бартера или да продължавам да гоня своята цел. Благодаря!
  20. Джантите са Fondmetal италиански 7J ET40 4x108. Гумите са две по две еднакви, едните са MICHELIN Energi saver с DOT 4807, другите две са GOODYEAR Ultragrip с DOT 2508. Гумите не са перфектни но стават за каране. Размерът на четирите е 195/65/15. Може и бартер за 16" или 17". Обявената цена в продавалник е 230 лв., но за колеги от форума е 200 лв.Другите снимки се оказаха по-големи от разрешеното за качване. При интерес мога да пратя още.
  21. svetlio_1990@abv.bg колега прати някоя снимка да видя за какво става въпрос. Интересува ли те бартер ?
  22. Трябва ми кутията на въздушния филтър, ако е от кръглите. Ако я има все още прати ми цена на Л.С. Делкото ако е налично каква марка е ?
  23. Трябва ми кутията на въздушния филтър, ако е от кръглите. Ако я има все още прати ми цена на Л.С
×
×
  • Create New...