Jump to content

Svetkatars

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Svetkatars

  • Рожден ден 10.10.1990

Друго

  • Kaра
    Audi А4 2.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Русе

Последни посетители

1189 профилни разглеждания

Svetkatars's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Интересува ме дали се продава отделно тази "закопчалка" за капачето на аварийния триъгълник в багажника? Ауди А4 Б7
  2. Svetkatars

    oil presure

    Според мен едва ли е от датчика, по скоро е превъртял шестограма между маслената помпа и балансиращите валове. Минах през този проблем когато купих същото Ауди преди почти 4 години. Успех!
  3. И аз съм с BESA и вече повече от година и около 15000 км нямам никакви оплаквания. Смених ги заедно с предните амортисьори, тогава ми препоръчаха Monroe Reflex. Честно казано не съм много доволен от Monroe-то. Не знам дали си въобразявам, но когато съм със 17"- ките ми друса.
  4. При мен проблема се оправи с почистване. Успех!
  5. Svetkatars

    Избор на масло ?

    Аз бях с Castrol Edge 5w40 (купуван от Аутохит) и за 10000км долях около 700-800 ml. Откакто смених с оригинално VAG от колегата ACE вече съм изминал около 5500 км и не съм доливал и капка. Всеки сам си прави изводите, но се убедих, че от оригинала няма по-добро. Колата е А4 2.0 TDI 140к.с BLB. Успех с покупката.
  6. Здравей колега,пролетта ми предстои смяна на предни амортисьори и 4бр. горни носачи. Предлагат ли се такива ОЕМ? Автомобила е Ауди А4 Б7, рама: WAUZZZ8E36A101597. Ако може и цена за афтърмаркет носачи TRW и амортисьори каквито препоръчаш. Приятна вечер !
  7. Добро утро, може ли цена за горивен филтър + филтър за въздуха в купето за А4 Б7. Номер на рама : WAUZZZ8E36A101597. Успешен ден!
  8. Здравей, предстои ми смяна на предни накладки, предни амортисьори и 4бр. горни носачи. Предлагат ли се такива ОЕМ? Автомобила е Ауди А4 Б7, рама: WAUZZZ8E36A101597. Приятна вечер !
  9. Добро утро! Може ли да ми дадете цена за ремъци, ролки, водна помпа (и каквото е нужно още) за обслужване на А4 Б7. Номер на рама : WAUZZZ8E36A101597 . Успешна седмица и поздрави от Русе
  10. Не знам кой сервиз в Русе ще се наеме с тази инициатива. Обмисляме едно решение на проблема. Ако има успех ще споделя.
  11. Точно в шестограма е проблема,но за съжаление е разбито леглото на вала. Идиотът, който преди мен е установил проблема е заварил шестограма за вала по много некадърен начин и разбира се заварката се е скъсала.
  12. Наляганито на помпата е под минимума. Днес ще я смъкват и ще се разбере какъв е филма: шестограм, верига, зъбно колело.....дано да няма поръжения по турбината и лагерите.
  13. Здравейте, колеги! След дълго търсене на автомобил, който да ми легне на сърце, се спрях на б7 и вече направих покупката. Всичко беше наред с дюзи, турбо, съединител и т.н. Трябва да сменям масла и филтри като за начало. В петък щях да влизам в сервиз за обслужване, не днес изведнъж светна аларма за Oil pressure. Понеже бях изчел доста за проблемите с маслената помпа веднага изгасих двигателя. Възможно ли е да има сериозни поръжения. Молбата ми е да препоръчате сервиз или майстор в гр.Русе
×
×
  • Create New...