Jump to content

Sashkoo

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Sashkoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ??? И защо така??? Като са ти пакет гумите трябва да са еднакви шарки!!! Особено за 4х4!!! 'аиде иначе може, не че е мн добре, ама нали, но за 4х4?!
  2. Не е задължително ЕТ да е 35, просто трябва да е от порядъка на 33-45 примерно.
  3. Sashkoo

    Стържене на скорост !?!?

    И аз от няколко седмици имам този проблем, но стърже на всички скорости, не само на 1-ва и 2-ра, когато не е на скорост не се чува тоя противен шум. Първо мислих, че е от маслото на скоростната кутия, защото беше намаляло, но долях и пак е същото Казаха ми, че може да е от аксиалния лагер, ама още не съм я водил на ремонт. Имате ли идея колко пари може да е тоя аксиален лагер??? (80, б3, 88г)
  4. "...Някой асиметрични гуми са също така и с посока и в тези случаи автомобила ще има спесифични леви и десно ориентирани гуми. Гуми от този тип обикновенно се слагат на автомобили от много висок клас..." Браво!!! Някой да се сети! Само при тези има леви и десни отделно - Yokohama примерно имат такива. Останалите асиметрични гуми са АСИМЕТРИЧНИ!!! Те нямат посока, така че няма смисъл от леви и десни гуми. Някъде в avtogumi.com имаше обяснено за видовете шарки хванете го прочетете и не пишете глупости
  5. Аз съм от Бургас и ходя в Автоцентър Експерт - в Комлука до Дипломат-а. Доколкото знам са представители на Боряна - Дряново и съм доволен, не само, че има цени, но и всички размери са изложени и може да си видиш гумата. В Диана поне в Бургас не само, че няма цени и ....(мога да ги оплюя от тук, че до...), може да видиш шарката но в размер в който те са счели за необходимо да изложат, а едно е 235/.., а съвсем друго 195/...
  6. "...може да ми изтрие някой мод.темата вече!т'ва лето съм обут прясно с Michelin Energy Saver 91v 195/65/R15...А как исках 205/60/R15 Bridgestone ER 300 или Pirelli P6 или...абе бегай,че неам нерви ...в Диана-та мноого им беше слаб избора... "Те на Диана-та май цялата им работа е слаба. В Бургас отвориха сравнително скоро и си мислех, че всичко ще е ток и жица, ама Аз лично още се колебая, защото ми предложиха 205/60R15 Pirelli P6 на 137лв и Р7 на 142лв, а пък Yokohama са малко по-скъпи и се чудя дали да не сложа Pirelli, не съм карал с тях а и съм доволем от Yoko-то Изобщо не се изненадвай колега, ТОВА Е ДИАНА!!! Ако те не отрежат главата от кръста, кой? Аз повече там не стъпвам!!!
  7. Че защо по дяволите слагаш това гъсто масло и то зимата??? То е по-скоро за лятото за стари бараки, като моята и то ако ти го гори. 15W40 Castrol карам и съм доволен.
  8. Зимната е W.Drive V902, а лятната ми беше А359, ама вече я няма, сега има C.Drive. Незнам как е ще я пробвам. А Gislaved мисля, че Диана ги предлагат, ама аз там не бих отишъл втори път - нищо против нямам да си платя монтажа на новите гуми, как да е ама да не лъжат, че е безплатно!!!
  9. Yokohama е №1, поне според мен. От по-евтините Kumho. Ама Yoko-то няма равни на мокро.
  10. Аз съм доволен от Yokohama. От няколко години карам и зиме и лете Yokohama. И Michelin също съм карал преди и бях доволен. Ама като цяло съм на мнение, че Michelin-a е прехвалена гума, не че е лоша ама не е The Best.
×
×
  • Create New...