Jump to content

bessen

Members
  • Мнения

    170
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 2.6 1995г

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

1861 профилни разглеждания

bessen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отиваш на тихо място. Вдигаш вратата, заключваш и слушаш за съскане. На моята от три години съм омотал маркучлето с изолибанд.
  2. bessen

    Утечка на А4 B5 1.9 TDi

    Имаш нещо сбъркано. При изваден ключ, ако си оставил мигача трябва да светят габаритите от съответната страна.
  3. bessen

    Не пали

    Понеже съм го патил виж темата, която съм пуснал тогава След смяна на компютъра се оправи.
  4. bessen

    Не пали

    Когато не иска да пали и дадеш на контакт, без да развърташ двигателя, не се чува бензиновата помпа за 2-3сек.ЕКУ-то е за смяна/патил съм/. Ако се чува търси около бензиновата помпа.
  5. В бензиновата помпа има клапан, който при изгасяне на колата задържа около два бара налягане в рейката. Ако той не работи правилно или се е разхлабила връзката на помпата към горивопровода това налягане постепенно пада. Пробвай при първото палене да дадеш няколко пъти по пет секунди контакт без да палиш. Ако след това запали - влизай в резервоара
  6. Мисля, че се казва пресостат датчика за налгане на фреона. Намира се на входа към купето на тръбите на климатика. Той обаче май включва втората степен на перката. Перката се включва на първа степен веднага след пускане на компресора.
  7. Любопитен съм какво ще стане. Не мога да се сетя запричина да духа от там. Ако е малка дупчицата изплюй се върху нея и гледай.
  8. Няма как да духа от въздушния филтър, защото от там смуче въздух. Най-вероятно ти е подухвало от перките на радиатора или ремъците. Ако дупчицата е след въздушния филтър я запуши, защото ще влиза прах в горивната система.
  9. bessen

    Проблем с предницата.

    Всъщност грешно съм написал накрайници. Имах предвид оглед на носачи.
  10. bessen

    Проблем с предницата.

    Точно това съм казал, че без да правя нищо само като я вдигна на подемник, чеша се по главата 10 мин. и спира да тресе. Със същите дискове. Явно не е от крив диск. Небалансираните гуми тресат в движение.Става въпрос при спиране.
  11. Колеги, проблемът ми е, че започна да тресе предно колело при спиране. Смених два чифта нови дискове и накладки и един път престъргани дискове. Винаги в началото проблема изчезваше, но след 1000-2000км. пак се появяваше. Тези дни я вдигнах на подемник за оглед на накрайници и спирачни апарати и без да се прави нищо тресенето изчезна. Случвало се е и при смяна на гумите да спира да тресе. Някакви идеи?
  12. На твоя двигател не знам къде се намира. Питай майстор.
  13. Имах подобен проблем и се оказа машинката за празен ход, но аз съм с друг двигател.
  14. Централното е с вакуум.
×
×
  • Create New...