Jump to content

mare

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mare

  1. mare

    Скоба за носачи

    Точно това имах предвид колеги, че болтът е коносовиден и в дъното е доста голям. Та мисълта ми е има ли такава скоба, която да влезни там и да захване ябълковидния болт. Ако някой има такава или пък знае коя точно ще стане, да каже, за да я купя, защото както казах ми писна да удрям по шенкела с чука. Търся конкретната скоба за там. Благодаря ви.
  2. mare

    Скоба за носачи

    аз искам скоба да изкарам носача невредим нали има там някви мм. в скобите даите някоя конкретна скоба благодаря
  3. mare

    Скоба за носачи

    ок но коя от всичките
  4. mare

    Скоба за носачи

    Здравейте, колеги! Някой знае ли каква скоба трябва да купя за долните носачи на В5, че ми омръзна да блъскам с чука по шенкела. Много ще съм ви благодарен, ако някой, който има инфо да сподели. Благодаря!
  5. mare

    Относно N75

    Здр,колеги, помагайте, кой с каквото може. Понеже искам да сменя N75 с нов от серията j, но не мога да намеря - намирам серия Е, серия G и серия Н, ако някои знае от къде да намеря J серията оригинален, нека сподели. Аз съм със С-серия, мотора е 1,8т AWT, 150-коня. Дайте съвет коя серия е най-добра за моята машинка.Искам, ако може, да дигна малко налягането. Благодаря! Поздрави!
  6. mare

    Всичко за 1.8Т

    колега тук си писал за окачване 1ва нали не се бъркам че това е за 1,8т авант куарто
  7. ок колеги дайте тогава кажете какви цветове да търся за 1ВА че няма време зимата дойде благодаря
  8. ок колеги разбрах че трябва да сменя всичко намерих амортисьори и пружини сега да питам за пружините са задни -2 розови и 1 бяла а предните са 2 розови и 1 зелена този комплект 1ВА ли е да го взимам ли благодаря ви много за инфото
  9. здр колега амортисьорите са с номер f4-b36-2081-m1 a пружините с номер ew 153 200 1va дали ще мога да сложа на тези амортисьори пружини от дизел 1,9тди
  10. здр колеги искам само да попитам има ли разлика в амортисьорите за дизел по конкретно 2,5 куатро и 1,8т куатро ако има разлика каква ще е тя благодаря
  11. Здр, колега. Според теб има ли начин да разбера дали моите жълти билщайн са за окачване - 1ВА? Има ли някакъв номер на самия амортисьор, по който да се ориентирам, та ако мога да се размина само с пружини? Защото са си бая цифра амортисьорите, а пък моите са си перфектни. Благодаря. Поздрави!
  12. Колеги да разбирам ли, че кода 1ВА е за комплект предно и задно окачване, а кода 1АТ за какво е? И възможно ли е да са сменени само амортисьорите, в смисъл ако сменя амортисьорите дали ще се повдигне и ако пружините ми са за нормалното окачване, то какви цветове трябва да имат на тях. Благодаря!
  13. Здравейте, колеги! Имам Ауди А4, 1,8 Т Quattro, но ми се струва доста ниско. Амортисьорите са жълти билщайн. Искам да го повдигна, така че да мога да го карам през зимата по коловозите. Четох по форума за кодовете на окачването, но нещо не мога да разбера кои кодове окачвоне са стандартни и има ли по-високо окачване от стандартното. Моля за малко инфо. Ето и снимка от стикера на резервната гума. Сори за качеството на снимката. Моля някой да каже какво точно е моето окачване и какво да окачване да търся, за да повдигна колата. Благодаря Ви!
  14. Здравейте, искрени благодарности на Марто 7007! Още сутринта проверих релето и не можах да открия видими проблеми, но след почистването на релето, го сложих и колата не запали, а преди това я карах. Свалих отново релето с номер 30 и продължих с почистването с водна шкурка. Преди да сложа релето обратно пробвах да запаля без него, като бях изкарал едната бубина и сложих една свещ, какво да видя - няма искра. Върнах релето обратно и пак с изкараната бубина и свещта завъртях на стартер и искрата дойде. Така няколко пъти свалях релето и пробвах и нямаше искра. Много се зарадвах, че с помощта на колегата Марто открих открих проблемното реле. Веднага го поръчах ново и когато го сменя ще пиша за резултата. Но колеги, махнах задната седалка и видях, че там има - мисля че е някакъв модул за ЕРS - са, но интересното е, че всичко работи, а пък има 4 кабела, които са захванати с обувки към купето и са отрязани. Някой ако може да даде малко инфо какво се случва. Ето и снимките.
  15. Здравейте,колеги! Много ви моля, който може да помага с нещо, защото вече ми писна. Да започна с проблема от самото начало. Колата спря да пали за неопределено време. Когато си пожелае тогава запалва и след като запали работи нормално, върви нормално - всичко е наред. В момента, в който не искаше да пали започнах да търся проблема и открих, че при въртене на стартер нямам подаване на искра към свещите. Извиках майстор, който каза че е датчика на коляновия вал и го сменихме с датчик на БОШ. На петия ден от смяната - същата работа - колата отново няма ток в свещите. Продължаваме със следващата смяна. Усъмниха се в реле 372 на бензиновата помпа. Смених и него. След няколко дни нормално палене отново същия проблем. Да подчертая, че при смяна на датчика и релето, в момента колата си палеше. Когато спре да пали, това трае около 30 мин. до 1 час проби и когато все пак запали може да кара и двадесет дена без проблем. Вече не знам какво да правя. При диагностика , компютъра записва грешка, която не може да се изтрие, с номер 18058 - CAN, двигател/инструмент, комуникация, липсва или грешен сигнал - постоянно. Възможно ли е проблемът да идва от тази грешка. Като подчертавам, че проблемът не е постоянен. Или има ли някой друг датчик, който може да създава проблема. Пробвал съм с изключена букса на датчика на ХОЛ и колата пали, само че малко по-трудно. Моля за съвет, мнения и предположения, че ремонта по система "проба-грешка" излиза много скъпо. Благодаря Ви предварително.
  16. колега имам 2 летни гуми цена-80лв зимал съм ги нови и съм минал 1500км 0899671931
  17. нова цена с 2 гуми цена 370лв. без гуми 250лв. 0899671931-слави
  18. с 2 гуми цена 420лв. без гуми 300лв. 0899671931-слави
  19. комлект с мигачите и ел.машинките вичко работи нормално цена 100лв http://www.cars.bg/p13766
  20. продавам 4 джанти 15 цола- 5 по 112 оригинални с ножи гуми http://www.cars.bg/f16374
  21. здр колега виж тези http://www.cars.bg/f16374
  22. здр колега имам джантите нямат една драскотина перфекни са оригинални цената с гумите е 500лв а без 300лв гумите са на 1000км.0899671931 http://www.cars.bg/f16374
  23. колега имам ги фаровете и машинките заедно с мигачите 0899671931 при интерес пращам снимки
×
×
  • Create New...